۲۷ واحد برتر تولیدی حامی حقوق مصرف کنندگان در استان مازندران در مراسمی با حضور مسوولان ملی و استانی در ساری معرفی و تجلیل شدند که مجموعه بزرگ تولیدی قند کاترین باز هم خوش درخشید و همچون سنوات گذشته نام کاترین در میان واحدهای تولیدی حامی حقوق مصرف کنندگان قرار گرفت.
کمال آنلاین : شرکت تکامل غذا با نام تجاری قند کاترین بعنوان اولین کارخانه استاندارد تولید قند پختی در شمال ایران است که مهندس علی امینی مدیرعامل خوش فکر، باانگیزه و توانمند این مجموعه توانست با ابتکار عمل خود نام کاترین را به عنوان مجموعه ای وزین که همواره مردم از این شرکت و محصولات آن به نیکی یاد می کنند ثبت نماید.
واحد برتر کیفیت صنایع غذایی، واحد نمونه صنعتی سال، صنعتگر نمونه، واحد برتر کیفیت صنایع غذایی، واحد برتر سلامت و ایمنی مواد غذایی، واحد نمونه استاندارد، منتخب برند (نمانام) برتر، واحد نمونه ایمنی مواد غذایی از وزارت بهداشت، کارآفرین برتر و منتخب همایش روز جهانی غذا در طول سالیان متمادی تنها بخشی از گنجینه افتخارات مجموعه بزرگ تولیدی قند کاترین آمل است
.
مهندس علی امینی مدیرعامل شرکت تولیدی قند کاترین آمل در گفتگو با خبرنگار ما افزود: شرکت قند کاترین آمل در سال 1385 فعالیت خود را در قالب شرکت سهامی خاص در زمینی به مساحت 2100 مترمربع با ظرفیت تولید 10 تن قند پختی در روز آغاز نموده که این شرکت به طور مستمر در حین رشد است و امروزه با به کارگیری از دانش فنی روز، استعدادهای انسانی توانمند، توسعه مداوم کسب و کارها و ارتقای خطوط و امکانات تولید، شرکتی پیشتاز و نوآور در اقتصاد ایران محسوب می گردد و یکی از بزرگترین شرکت های صنعت قند پختی به شمار می رود
.
وی ادامه داد: کاترین به طور مستمر فعالیت های خود را جهت رشد اعتلای صنعت و باهدف تهیه، تولید و بسته بندی بهترین محصولات غذایی در کشور گسترش داد؛ در سال 1389 با اجرای فاز دوم کارخانه ظرفیت تولید از 10 تن در روز به 50 تن در روز افزایش یافت؛ همچنین با اجرای فاز سوم، در سال 1392 در زمینی به مساحت 1 هکتار و با زیربنای سالن 6000 مترمربع ظرفیت تولید 50 تن به 120 تن در روز رسیده است.
مدیرعامل شرکت تولیدی قند کاترین آمل اظهارداشت: در ابتدا فعالیت این شرکت در زمینه تولید قند و بسته بندی شکر بود که با گسترش روزافزون سطح تخصصی کادر و تلاش در جهت بالابردن مستمر کیفیت محصولات خود و جهت رضایت بیشتر مصرف کنندگان گام های موثرتری برداشته است؛ از جمله به جهت خاص بودن تکنولوژی و روند تولید قند این شرکت دارای گواهینامه ثبت اختراع در سازمان مالکیت صنعتی کشور باعنوان تولید قند به روش تصفیه کاملا فیزیکی می باشد.

مهندس امینی بیان داشت: این شرکت جهت ارتقای سطح بهداشت جامعه موفق به تولید نبات سفید و زعفرانی به صورت صنعتی با استفاده از تکنولوژی و ماشین آلات مدرن و به روز و کارآمد شده است. همچنین با بررسی و تحقیق درخصوص درک نیازمندی های منطقی حال و آینده مشتریان از طریق بازاریابیو تحقیقات لازم با بررسی های بعمل آمده واحد R&D را بر آن داشت تا جهت بهبود، کنترل و سهولت محصول شکر برای اولین بار اقدام به بسته بندی آن در اوزان 20 گرمی به صورت ساشه نماید.
وی ادامه داد: در بخش فروش نیز با گسترده شدن هرچه بیشتر تولیدات و بازار شرکت قند کاترین، تحولی بزرگ در زمینه پخش محصولات خود انجام داده است و سیستم پخش مویرگی و فروش و توزیع مستقیم به فروشگاهها را ایجاد کرده است؛ اندیشه و تدبیر درست برند کاترین را به سمتی برد که نام محصولات خود را با استفاده از کیفیت برتر در صنعت غذای ایران مطرح نماید و در اذهان جامعه شکلی مردمی پیدا نماید و به عنوان یکی از پرافتخارترین کارخانجات قند، نبات و شکر در کشور درخشد
.
مدیرعامل شرکت تولیدی قند کاترین آمل با اشاره به حضور این مجموعه در بازارهای جهانی و صادرات بیان داشت: محصولات قند کاترین آمل به کشورهای کانادا، استرالیا، عراق، امارات، آذربایجان و... صادر می گردد که با استقبال ارزنده ای مواجه گردیده است.