باتوجه به شعار سال جاری دنبال تولید معلم به عنوان سرمایه بزرگ اجتماعی هستیم
کمال آنلاین : فریدون کلبادی نژاد در نشست خبری با خبرنگاران با تبریک دهه کرامت و هفته معلم از نهال تعلیم و تربیت فرصتی برای تربیت نسل توانمند یاد کرد و گفت: با توجه به شعار سال جاری دنبال تولید معلم به عنوان سرمایه بزرگ اجتماعی هستیم. وی با بیان اینکه ۳۴ هزار معلم در مازندران فعالیت دارند، ادامه داد: همواره معلمان را در دوره های توانمند سازی شرکت می دهیم.
وی با ذکر این نکته که معلمان باید از فرصت آموزش به دانش آموزان در فضای مجازی استفاده صحیحی داشته باشند، اظهار داشت: دوره های آموزشی چگونگی بکارگیری از فضای مجازی هم برای معلمان در حال برگزاری است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه ۲۷ مدرسه در استان دارای یک دانش آموز است، گفت: این اقدام نوعی سرمایه گذاری است.
وی با گرامیداشت هفته معلم تجلیل ازمعلمان پیشکسوت و فعالان فرهنگی را از برنامهها بیان کرد و گفت: امسال سه هزار و ۹۰۰ نفر از فرهنگیان استان بازنشسته میشود و تلاش میکنیم از بخشی ازاین ظرفیتها برای رفع کمبود معلم استفاده کنیم.
کلبادی نژاد تصریح کرد: اطلس آسیبهای اجتماعی با عنوان نماد در استان تهیه شده است و باید برای تربیت و پرورش دانش آموزان، خانوادهها توانمند شوند و نباید همه مسئولیتها را بر دوش معلمان و آموزش و پرورش گذاریم.
کلبادی نژاد با اظهار این به تعبیری دستگاه آموزش و پرورش مازندران سرمایه داری است که همچنان با کمبود تجهیزات و مدارس مواجه است، گفت: بررسی ها نشان می دهد که املاک مازاد زیادی در تمامی شهرهای ساحلی استان وجود دارد که ارزش افزوده بسیار بالایی دارد که با فروش چند قطعه آن می توانیم بسیاری از کمبود های زیر ساختی آموزش و پرورش استان را جبران کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران به شناسایی ۹۶۰ دانش آموزش باز مانده از تحصیل در استان اشاره کرد و گفت: این افراد در سنین ۶ تا ۱۱ سال هستند.
وی تصریح کرد: با هماهنگی و همکاری خانواده ها تا کنون ۲۷۰ نفر از بازماندگان از تحصیل جذب و وارد مدارس آموزش و پرورش شدند.
کلبادی نژاد با بیان این که ۱۵۶ هزار نفر از دانش آموزان مازندران در ۱۲۸ رشته در ۴۲۲ هنرستان مشغول تحصیل هستند، افزود: با توجه به استقبال بی نظیر دانش آموزان و خانواده های آنات به هنرستان ها، آمادگی برای پذیرش دانش آموزان در هنرستان های مازندران باید بیشتر شود.
وی با توضیح این که از مجموعه ۳۰۳ هنرستان دولتی مازندران فقط ۱۴۰ هنرستان با وضعیت فنی و حرفهای و کار و دانش ساخته شده است، تصریح کرد: مابقی این هنرستان ها با چالش های کمبود فضای آموزشی و تجهیزات پیشرفته مواجه هستند.
وی با بیان اینکه مازندران مدرسه فاقد کانکسی است، افزود: در سال تحصیلی جاری ۵۰۰ میلیارد ریال تجهیزات برای هنرستان های فنی و حرفهای خریداری شد.
وی به تجهیزات آموزشی برای مدارس عشایری مازندران اشاره کرد و گفت: امسال حدود ۸۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری برای این نوع مدارس هزینه شده است.
وی گفت: در مجموع در سال تحصیلی جاری حدود چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال برای تجهیزات آموزشی و ورزشی برای مدارس استان سرمایهگذاری شده است.
کلبادی نژاد در بخش دیگری به برگزاری گرامیداشت روز معلم در اردیبهشت ماه سال جاری اشاره کرد و گفت: ۱۰۷ از معلمان استان پس از بررسیها و ارزیابی ها به عنوان معلم منتخب و نمونه منطقه ای و استانی انتخاب شدند که چهار ۲ نفر آنان معلمان نمونه ملی شدند.