این عمل نه‌تنها گناهی کبیره، بلکه تهدیدی برای جامعه است

کمال آنلاین : حجت‌الاسلام والمسلمین تقی‌زاده در خطبه‌های نماز جمعه این شهر، با اشاره به مناسبت‌های پیش‌رو، موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی متعددی را مورد تأکید قرار داد.

🔹امام جمعه سرخ رود، ورود به اردیبهشت را یادآور شهادت «شهید جمهور حضرت آیت‌الله رئیسی و همراهان» دانست و گفت: «شهادت ایشان مصیبت و خسارتی بزرگ برای کشور بود. اگر عنایات الهی و مدیریت حکیمانه مقام معظم رهبری نبود، این فقدان چندین برابر می‌شد.»  

🔹وی با تبریک هفته سلامت به کارکنان این حوزه، سلامت را حق هر انسان از دوران جنینی تا پایان عمر عنوان کرد و افزود: «فاجعه سقط جنین در جامعه آمار وحشتناکی دارد. این عمل نه‌تنها گناهی کبیره، بلکه نابودی یک نفس زکیه و تهدیدی برای جامعه است. مسئولان فرهنگی و سلامت باید نگاه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.»  

🔹تقی‌زاده با استناد به فرمایشات امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب درباره سپاه پاسداران، تأکید کرد: «اگر سپاه و قدرت نیروهای مسلح نبود، امنیتی وجود نداشت و دشمن با هر بهانه‌ای به کشور حمله می‌کرد. این امنیت مرهون حضور و آمادگی این عزیزان است.»  

🔹امام جمعه سرخ رود، زیست عفیفانه را میراث بانوان بزرگی مانند حضرت معصومه(س) خواند و هشدار داد: «دشمن می‌کوشد این الگو را از دختران ما بگیرد، چرا که جامعه آرمانی از دامان پاک آنان شکل می‌گیرد.» وی همچنین انتقاد کرد: «برخی منافقانه القا می‌کنند شهدا به عفاف و حجاب مقید نبودند! حداقل به وصیتنامه‌هایشان مراجعه کنید.»  

🔹وی با محکوم کردن مقایسه مذاکرات ایران با کشورهایی مانند چین و روسیه، گفت: «این کشورها هرگز به دنبال تحریم و تجزیه ایران نبوده‌اند.» تقی‌زاده خطاب به مذاکره‌کنندگان ایرانی تأکید کرد: «دست برتر را دارید؛ مانند برجام عمل نکنید و گام به گام پیش روید. فعالیت هسته‌ای صلح‌آمیز، قدرت نظامی و حمایت از مقاومت، خطوط قرمز نظام هستند.»  

🔹امام جمعه سرخ رود در پایان، شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» را یادآور شد و گفت: «کارگران ستون اصلی تولید کشورند. در کنار سرمایه‌گذاری، باید به این قشر توجه ویژه شود.» وی خطاب به دولت‌های منطقه نیز افزود: «آمریکا و اسرائیل شما را تنها گاو شیرده می‌بینند!»