رئیس اداره برنج سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: امسال یک میلیون و ۵۳ هزار و ۸۴۴ تن برنج سفید در استان تولید شد.

علی محمد رمضانی افزود: امسال یک میلیون و ۵۳ هزار و ۸۴۴ تن برنج سفید در استان تولید شد که از این میزان ۸۵۱ هزار و ۱۹۵ تن بعد از مصرف، مازاد بر تولید است.

وی تصریح کرد: برنج مازندران از کیفیت و بازارپسندی بالایی برخوردار است، به همین دلیل در تمام استان‌ها و شهر‌های کشور مشتری خاص خودش را دارد.

رئیس اداره برنج سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به رونق تولید برنج در استان گفت: با توجه به این مسئله، کشاورزان زودتر از سال‌های گذشته با احتساب کشت دوم، اقدام به شخم و شیار زمستانه کردند.

رمضانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر کشاورزان باید نسبت به آبگیری آب‌بندان‌ها و لایروبی رودخانه‌های اصلی و فصلی اقدام کنند.

برنجکاری یکی از مهم‌ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود.

استان مازندران تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.

این استان با برخورداری از تنها ۲ و نیم درصد زمین کشاورزی کشور، سالیانه هفت درصد از تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.