قضاوت با شهروندان عزیز که تا چه میزانی این وعده ها عملیاتی گردیده است
در ماه های آخر این دوره از شورای اسلامی شهر آمل قرار داریم و هفته های آینده تب و تاب دوره جدید انتخابات شورای اسلامی شهر آغاز می گردد.
در هر دوره ای و در ایام انتخابات، وعده هایی به مردم داده می شود که در این یادداشت به برخی از مهم ترین وعده های منتخبین شهروندان آملی در انتخابات شورای اسلامی شهر اشاره می نماییم و قضاوت با شهروندان عزیز که تا چه میزانی این وعده ها عملیاتی گردیده است.
شایان ذکر است برای انجام خیلی از وعده ها در ماه های باقیمانده این دوره از شورای اسلامی شهر نیز زمان وجود دارد و امیدواریم کارهای خوبی برای شهر آمل و شهروندان عزیزمان انجام شود که شایسته بهترین خدمات و کارها هستند.
در حوزه * اجتماعی * نیازمند توزیع عادلانه امکانات در همه نقاط شهری، ساماندهی کارگران فصلی، تشکیل بانک ایده در شورا به منظور استفاده از نظرات همشهریان، تشکیل اتاق فکر نخبگان شهری و استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد، اجرای اصولی طرح ساماندهی متکدیان و کودکان کار، توجه ویژه به آسفالت کوچه ها و نقاط شهری، یکپارچه سازی مراکز خیریه و ساماندهی پرداخت کمک های ماده ۱۶ و ۱۷، حمایت عادلانه از هیئت های مذهبی شهر در مناسبتها، تجهیز و بازسازی سرای مهر جهت استفاده سالمندان و بازنشستگان، حمایت عادلانه از انجمن های فعال در حوزه معلولین و تلاش برای بهینه سازی مناسب شهری، احیای مجدد طرح شورایاری محلات باهدف مشارکت شهروندان، تشکیل کمیته حفظ و توسعه حقوق شهروندی در شهرداری و... هستیم.
در حوزه * ورزش * نیازمند احداث پارک تخصصی ورزش، حمایت از قهرمانان و نام آوران ورزشی شهر، توجه ویژه به ورزش همگانی، استفاده بهینه از فضاهای طبیعی و روباز جهت توسعه ورزش شهروندی در محلات، حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران جهت توسعه زیرساخت ها و ورزش قهرمانی، حمایت عادلانه از تیم های ورزشی شهر جهت حضور در مسابقات و... هستیم.
در حوزه * فرهنگ و هنر * نیازمند احداث پارک تخصصی خبرنگار، پیگیری راه اندازی فرهنگسرا، ایجاد نهضت کتابخوانی در شهر با نیازسنجی و احداث کتابخانه های ثابت و سیار، راه اندازی کمیته فرهنگ شهروندی، اولویت استفاده از هنرمندان و گروه های آملی در برنامه های شهری، ایجاد سینمای روباز در اماکن عمومی، برندسازی عنوان آمل پایتخت علویان و شهر آرش کمانگیر و توجه به حفظ و بزرگداشت نمادهای فرهنگی و اساطیری، پیگیری راه اندازی صندوق حامی هنر و و حمایت هدفمند از اهالی فرهنگ و هنر، برگزاری جشن های بومی و ملی، توجه به اقتصاد رسانه های شهر و اولویت حمایت از نشریات و پایگاه های خبری بومی، احداث سرای محله باهدف فعال سازی پارکها بمنظور برگزاری مسابقات، جشن ها، دوره های آموزشی و حمایت اجتماعی و... هستیم.
در حوزه * عمران شهری * نیازمند پیگیری جذب بودجه های شهرستانی، استانی و ملی برای اتمام پروژه های نیمه تمام اولویت دار و تعریف پروژه های جدید، شناسایی نقاط بالقوه شهر جهت ایجاد چشم انداز مناسب، طراحی سیستم نظارتی و اهلیت سنجی برای اجرای پروژه های عمرانی و خدماتی، امکان سنجی احداث انواع پل ها در شهر، اجرای طرح های مهم شهری باهدف روان سازی ترافیک و بهبود زندگی شهروندان، ادامه پیگیری طرح های بزرگ تعریضی مانند خیابان امام رضا و شیخ فضل اله نوری و... هستیم.
در حوزه * مدیریت شهرداری * نیازمند راه اندازی سامانه شفافیت شهرداری و مبارزه هدفمند با فساد، اجرای طرح شمیم خدمت و نظارت بر برنامه ها و فعالیت مدیران شهرداری، نگاه عدالت محورانه به کلیه پرسنل شهرداری و جلوگیری از ویژه خواری ها، پیگیری تبدیل وضعیت پرسنل شهرداری، استفاده از ظرفیت و توان بازنشستگان شهرداری، اجرای طرح حمایتی از پاکبانان، آتش نشانان، فعالان آرامستان و کارگران فعال شهرداری، بهسازی و نوسازی امکانات شهرداری در حوزه پسماند، آتش نشانی، فضای سبز و... هستیم.
در حوزه * بانوان * نیازمند حمایت از بانوان سرپرست خانوار و احداث بازارچه محلی دائمی، استفاده از بانوان در بدنه مدیریتی شهر، بهسازی پارک بانوان و ایجاد فضاهای تفریحی اختصاصی برای این قشر عزیز، برگزاری دوره های آموزشی کارآفرینی و خانواده برای بانوان، اختصاص رایگان سالن های ورزشی شهرداری جهت استفاده گروه های بانوان نیازمند و... هستیم.
در حوزه * حمل و نقل و ترافیک * بررسی وضعیت ترافیکی هسته مرکزی شهر و اجرای طرح ساماندهی خروج مشاغل مزاحم، بررسی و مکان یابی دقیق تابلوهای راهنما، بهسازی ناوگان حمل و نقل شهری، رفع موانع ایجاد خط دوچرخه در شهر، امکان سنجی ایجاد طرح های جدید رفع ترافیک شهری، استفاده از فناوری های نوین برای فعالیت ها ناوگان حمل و نقل، شناسایی نارسایی ها و بهسازی شبکه راهی اتوبوس و ایستگاهها و... هستیم.
در حوزه * حمایت از سرمایه گذاری * نیازمند تلاش برای حفظ سرمایه گذاران و انبوه سازان آملی در شهر با مصوبات حمایتی ویژه، راه اندازی کمیته جذب و حمایت سرمایه گذاری باهدف ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری و کاهش فشار به مردم، احیای ظرفیت های مغفول مانده شهری در حوزه سرمایه گذاری از قبیل بازسازی خانه های قدیمی، بستر رودخانه هراز و... که سبب تحول گردشگری آمل خواهد شد، اولویت استفاده از پیمانکاران آملی در طرح ها و پروژه های شهری و... هستیم.
در حوزه * زیباسازی و فضای سبز * نیازمند اختصاص بودجه ویژه برای زیباسازی با طرح ها و برنامه های نوین، نصب المان های خاص مناسبتی در شهر، ساماندهی وضعیت تابلوهای تبلیغاتی شهری، اجرای نهضت هر شهروند یک درخت، ایجاد نقاشی های دیواری، تغییر سطل های زباله مکانیزه شهری باهدف حفظ بهداشت و زیبایی بخشی ، احداث خیابان نور، توجه خاص به احداث فضاهای سبز مدرن شهری، امکان سنجی و استفاده از آبیاری مدرن جهت فضای سبز شهری و... هستیم.
در حوزه * پسماند * نیازمند پیگیری حل معضل بزرگ زباله آمل به روش تلفیقی ( خط پردازش، خشک کن و زباله سوز)، جلوگیری از دفن زباله شهرهای همجوار در آمل، افتتاح کارخانه پردازش زباله، احداث پارک تخصصی بازیافت برای نخستین بار در ایران، جمع آوری زباله در ساعات خاص جهت سهولت شهروندان، ساماندهی سگ های بلاصاحب بااستفاده از نظر کاربردی حامیان، فعالسازی کلیه ایستگاههای بازیافت، لایروبی منظم جهت پیشگیری از آبگرفتگی ها، اجرای طرح بزرگ آموزش خانه به خانه و... هستیم.