ضرورت دارد ماموریت آزادسازی سواحل به بهترین نحو ممکن و آنگونه که شایسته است تا متراژ پایانی آزادسازی ساحل صورت گیرد

.حسب دستور ریاست جمهوری تکلیف گردید به منظور آزادسازی حریم ۶۰ متری سواحل، تمام سواحل دولتی باید آزاد شود و گزارش مشکلات بخش خصوصی که در بخش آزادسازی سواحل تاکنون آزاد نشدند برای رئیس جمهور ارسال شود که فرمانداران موظف می باشند اطلاعات دقیق و کامل را تهیه و تدوین نمایند.

خداراشاکریم اقدامات ارزنده ای در شهرهای ساحلی استان مازندران صورت گرفته است که چنین دست اقداماتی باید استمرار داشته باشد.

بعضی از نهادها همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشگام گردیدند و سید محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از بازدید از مجتمع فرهنگی، آموزشی چاکسر و در پی جلسه با استاندار مازندران با بیان این خبر افزود: *در راستای اجرایی شدن فرمان ریاست محترم جمهوری مبنی بر عقب نشینی دستگاه های دولتی ازحریم 60 متری دریا، این وزارتخانه بیش از ده سال است که نسبت به رعایت حریم قانونی اقدام کرده‌ و در حال حاضر تنها مکانی که در حریم واقع شده، رستوران این مجتمع است و ما به عنوان یک دستگاه دولتی و متولی فرهنگ معتقدیم که موهبت های خدادادی طبیعت از جمله دریا باید مورد استفاده عموم مردم قرار بگیرد و بر همین اساس و با هدف فرهنگ سازی، با وجود عقب نشینی در سال های گذشته در مجتمع رفاهی بخش سرخرود و مجتمع ایران زمین قشم پیشگام بوده و اقدام نمودیم*

ضرورت دارد ماموریت آزادسازی سواحل به بهترین نحو ممکن و آنگونه که شایسته است تا متراژ پایانی آزادسازی ساحل صورت گیرد.

نیاز می رود آزادسازی سواحل دولتی و خصوصی بدون چون و چرا اجرایی شود و اگر مجموعه ای در این راستا اقدام نکرد برخورد قانونی شایسته ای انجام گردد.

صرف آزادسازی سواحل چاره کار نیست و ضرورت دارد تا نقاط ساحلی آزاد شده در نوروز ۱۴۰۱ جلوه مناسبی برای مردم داشته باشد و پس از آزادسازی سواحل، نهضت زیباسازی در دستور کار قرار گیرد.

به هیچ وجه نباید سواحل آزادشده را به حال خود رها کنیم بلکه باید زیباسازی و اجرای زیرساخت های فرهنگی هنری در دستور کار قرار گیرد تا مورد رضایت عموم مردم قرار گیرد و این آزادسازی سواحل همراه با فایده باشد و برکات آن شامل حال مردم شریف استان مازندران و مسافران گردد.

در بهره برداری سواحل، بهداشت ساحل بسیار مهم است که بعضی از سواحل وضعیت مناسبی در این راستا ندارند که باید در این حوزه گام های اساسی برداشته شود.

نیاز می رود امکانات و زیرساخت های ورزشی در سواحل آزادسازی شده تاسیس گردد تا بتوانیم از این جاذبه های گرانقدر به منظور توسعه ظرفیت های گردشگری استان مازندران استفاده نماییم.

آزادسازی صرف ساحل بدون هیچ افق مشخص فایده ای ندارد و پیشنهاد می گردد سواحل در اختیار شهرداری ها و سرمایه گذاران قرار گیرد تا مردم استان و گردشگران بتوانند به نحو احسن از طبیعت سواحل بهره ببرند تا مردم دگرگونی و آزادسازی سواحل را لمس کنند و قابل احساس باشد.

گردشگری ساحلی به یکی از امور پرطرفدار صنعت گردشگری تبدیل شده که با رشد روزافزونی مواجه بوده و تامین‌کننده مزایای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و محیطی زیادی برای ساکنان بومی میزبان است که باید از این ظرفیت به درستی استفاده کنیم.

گردشگر امروزی در جستجوی تجربیات متفاوتی از فعالیت‌ های ورزشی، تفریحی، فرهنگی و میراث طبیعی در سواحل است که به همین منظور می توانیم از ظرفیت سرمایه گذاران برای اجرای طرح های ماندگار استفاده کنیم