کمال آنلاین // سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه وزارت علوم باید مؤسسات و دانشگاه‌های غیردولتی را مورد حمایت قرار دهد، گفت: تعطیلی مراکز، مؤسسات و دانشگاه های غیر دولتی به هیچ عنوان درست نیست و کمیسیون آموزش با این موضوع مخالف است.

رضا حاجی پور در تشریح نشست کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس که با حضور وزیر علوم و جمعی از رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، گفت: در نشست امروز، بررسی و تعیین تکلیف مالکیت اموال، املاک و مستغلات دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی مورد بحث قرار گرفت.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در نشست امروز، رؤسای دانشگاه‌های غیردولتی نسبت به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر واگذاری یا تعطیلی دانشگاه و مؤسسه به دولت انتقاد داشتند و کمیسیون نیز بر حمایت از این مؤسسات و دانشگاه‌های غیردولتی تأکید داشت.

وی تصریح کرد: وزارت علوم وظیفه دارد از مؤسسات و دانشگاه‌های غیر دولتی حمایت کند و نسبت به تعیین تکلیف مالکیت اموال، املاک و مستغلات دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی اقدام کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس افزود: تعطیلی مراکز، مؤسسات و دانشگاه های غیر دولتی به هیچ عنوان درست نیست و کمیسیون آموزش با این موضوع مخالف است.

.