معاون دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران : همکاری، تعامل و نقش ارزشمند شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل در راستای توسعه و راه اندازی پردیس پزشکی یک خدمت ماندگار است
کمال آنلاین / دکتر محمد پنبه چی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتي مازندران درمراسم تقدیر و تشکر از اعضای شورای شهر و شهردار آمل در جهت حمایت وکمک برای توسعه دانشکده ها و پردیس پزشکی در آمل گفت: خدمتی که امروز اعضای شورای شهر، شهردار، خیرین آمل و خانواده مرحوم محمودزاده د رامر کمک به توسعه و ایجاد زیرساخت برای پردیس پزشکی انجام دادند، یک خدمت ماندگار است و در شهر و منطقه باقی خواهد ماند و توده مردم از آن بهره مند خواهند شد.
**چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی مازندران توجه به گسترش خدمات پزشکی می باشد
وی با اشاره به اینکه چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی مازندران توجه به گسترش خدمات پزشکی می باشد ادامه داد: با وجود دانشکده های پرستاری و پیراپزشکی در شهرستان آمل، رایرنی هایی که درسطح وزارتخانه و قول های که خیرین دادند؛ مجوز پردیس پزشکی اخذ شد و شهر آمل با وجود زیر ساخت های لازم، یکی از قطب های آموزش پزشکی در منطقه خواهد شد.
وی با قدردانی از تلاش ها وزحمات دکتر اکبری ریاست پردیس پزشکی آمل اظهارداشت: خوشبختانه کمک ها وحمایت های اعضای شورای شهر، شهرداری و خیرین در مقوله سلامت جامعه زبانزد خاص و عام می باشد و قطعا با حمایت های این عزیزان، شاهد اتفاقات خوبی در آینده خواهیم بود .
پنبه چی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه ظرفیت تخت درآمل زیاد است گفت : خوشبختانه برای تکمیل ظرفیت تخت های بیمارستانی، 154 نیروی جدید جذب شده اند که بزودی در بیمارستانهای آمل مشغول بکار خواهند شد.
دکتر پنبه چی یادآورشد: ارتقای بیمارستان های درمانی آمل به بیمارستان های آموزشی، حق مردم است و هدف گذاری شده است. با وجود زیر ساخت لازم بزودی این اتفاق خواهد افتاد و اعتقاد داریم، با این ظرفیتی که درشهرستان آمل وجود دارد، علاوه بر پذیرش بیماران شهرستانی می تواند، بیماران سایر شهرهای مازندران را نیز پذیرش کند .
**شورای اسلامی شهر، شهرداری و خیرین در تمام مراحل درکنار پردیس پزشکی بودند
دکتر اسماعیل اکبری بعنوان مسئول راه اندازی پردیس پزشکی آمل با اشاره به نحوه اخذ مجوزهای لازم به منظور استقرار پردیس پزشکی درشهرستان آمل گفت: خوشبختانه همه عزیزان چه در سطح وزارتخانه، رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی مازندران، نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس، فرماندار ویژه آمل و مسئولین شهرستان و نیز خیرین، در اخذ مجوزها و استقرار اولین دوره پزشکی، همانند حلقه های منسجم و همسو نقش داشته اند
وی با بیان اینکه شورای اسلامی شهر، شهرداری و خیرین در تمام مراحل درکنار پردیس پزشکی بودند یادآورشد: تمام زیرساخت برای استقرار پردیس پزشکی درکنار دانشکده پرستاری و پیراپزشکی آماده بود که خوشبختانه با ورود بموقع شورا وشهرداری، مشکل زمین دانشکده که با خانواده محمودزاده نزدیک به 30 سال داشتیم، حل و فصل شد و در رفع بحرانی که در دفترچه آزمون سال گذشته وجود داشت تاثیر به سزایی داشت. البته درایت رئیس محترم دانشگاه جناب دکتر موسوی و هماهنگی نماینده شهرستان آمل جناب دکتر حاجی پور در سطح وزارت دو مولفه اصلی در حل بحران فوق بودند.
مسئول راه اندازی پردیس پزشکی آمل یادآورشد: امیدواریم که حمایت های مسئولین شهرستان و دانشگاه همانند گذشته ادامه داشته باشد تا مجتمع دانشکده ها و پردیس پزشکی آمل به روند رشد و توسعه پایدار خود ادامه دهد.
**دانشگاه علوم پزشکی در این شهر به دلیل مهیا نبودن زمین و مکان مناسب، به شهر همجوار منتقل شد
خسرو ابراهیم زاده رئیس شورای شهر آمل گفت: یک تجربه تلخی را درگذشته داشتیم. دانشگاه علوم پزشکی در این شهر به دلیل مهیا نبودن زمین و مکان مناسب، به شهر همجوار منتقل شد و یک حسرت بزرگ را دردل مردم آمل باقی گذاشت.
وی ادامه داد: بخشی از زمین دانشکده پرستاری و پیراپزشکی متعلق خانواده مرحوم محمودزاده بود، که با ورود شورا و شهرداری بعداز قریب به 30 سال، حل و فصل شد. جا دارد از تلاش دکتر اکبری، مرد بی ادعا و دلسوز که برای گرفتن استقرار پردیس پزشکی زحمات زیادی کشیدند تقدیر وتشکر ویژه ای داشته باشیم.
رئیس شورای شهر آمل اشاره کرد: با این وحدت و همدلی که بین مسئولین شهری وجود دارد، قطعا شاهد روزهای خوبی دراین شهر خواهیم بود .
**ما علم و توسعه را همسنگ عمران می دانیم
سید حمید هاشمی شهردار آمل با اشاره به اینکه مردم آمل قدردان تلاش و زحمات دکتر پنبه چی هستند گفت : ما علم و توسعه را همسنگ عمران می دانیم، بسیار خرسندم که شورا و شهرداری همت کردند و یک پروژه ای ساختند که آینده خوبی برای بسیاری از جوانان و دانش آموزانی که بعدا دانشجویان این حوزه خواهند بود رقم خواهد خورد و این افتخار برای شورا و شهرداری از هر چیزی و از هر پروژه ای بالاتر است و قطعا سال های سال تدوام خواهد داشت و متخصصین زیادی را در عرصه پزشکی استان و کشور اضافه خواهد کرد ..
وی عنوان داشت: قطعا هر پروژه ای که دانشگاه علوم پزشکی مازندران بخواهد دراین شهرستان گام بردارد؛ شورا، شهرداری و خیرین دو برابر آن هزینه ای که قرار است انجام بشود، گام برمی دارند.
**راه اندازی رشته پزشکی از آرزوهای دیرینه مردم آمل بوده است
دکتر احمد علی رمضانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل با قدردانی از همت والای خانواده مرحوم محمودزاده، شورای اسلامی و شهرداری آمل برای حل مشکل زمین دانشکده های پرستاری، پیراپزشکی و پردیس پزشکی آمل گفت: جا دارد از همت جناب مهندس هاشمی، شهردار جوان و شجاع؛ و با درایت اعضای شورای اسلامی شهر که موضوع زمین دانشکده ها را مدیریت کردند، کمال قدردانی و تشکر را داشته باشم.
وی افزود : اگر قراراست اتفاق خوبی درشهر آمل بیافتد، قطعا وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مازندران جلودار هستند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل اشاره کرد: راه اندازی رشته پزشکی از آرزوهای دیرینه مردم آمل بوده است تا این اتفاق مبارک محقق شود که خوشبختانه با همت همه مسئولین استانی وشهرستانی این آرزو در حال محقق شدن می باشد.
دراین مراسم سید ابوالفضل هاشمی چلاوی و روسای بیمارستانهای شهرستان مطالب قابل توجهی را در خصوص توسعه بیمارستان های آمل مطرح نمودند.
در پایان لوح تقدیری از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به پاس تلاش و خدمات اعضای شورای شهر و شهردار آمل در جهت حل و فصل مشکل زمین دانشکده ها و پردیس پزشکی آمل، اهدا شد. همچنین دراین مراسم، لوح تقدیر و هدایایی به رئیس شبکه بهداشت ودرمان و روسای بیمارستانهای شهرستان آمل که در مبازره با شیوع بیماری کرونا تلاش داشتند، از سوی شورای شهر و شهرداری آمل اهدا شد.










