همایش تجلیل از خیرین حامی دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار شد +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ،همایش تجلیل از خیرین حامی دانشکده علوم قرآنی آمل با حضور رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم کشور، رییس اداره اوقاف و امورخیریه آمل، رییس دانشکده علوم قرآنی آمل، هیات امنای بنیاد خیرین حامی دانشکده علوم قرآنی آمل و خیرین در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.

حجت الاسلام سید معصوم حسینی، رییس دانشکده علوم قرآنی آمل با بیان این که آمل در میان همه شهرها سرآمد و شاخص است که بزرگان گرانقدر در گذشته و حال دارد، گفت: تمثال مبارک بزرگان علم، تقوا و فضیلت در این شهر وجود دارد که هر کدام از این عزیزان در عالم اسلام و دنیا افراد گرانقدری هستند.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: دانشکده علوم قرآنی آمل توانسته است در میان 22 دانشکده علوم قرآنی سراسر کشور رتبه برتر را کسب کند.

رییس دانشکده علوم قرآنی آمل با قدردانی از هیئت امنای بنیاد خیرین این دانشکده اظهارداشت: افتخارات ما به همت تلاش های خیرین، کارکنان، مدیران و همه عزیزان صورت گرفته است.

وی با بیان این که فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد ما مشغول کار هستند و بیکار نداریم، گفت: 13 نفر از دانشجویان ما در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند.

رییس دانشکده علوم قرآنی آمل ادامه داد: این دانشکده در سال 73 راه اندازی شد که 6 عضو هیئت علمی دارد، گفت: کتابخانه، نرم افزارهای مختلف، خوابگاه و امکانات لازم در دانشکده علوم قرآنی آمل وجود دارد.

وی ادامه داد: 126 دانشجو در مقطع کارشناسی، 99 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و در مجموع 225 دانشجوی در حال تحصیل داریم.

رییس دانشکده علوم قرآنی آمل افزود: 740 فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی و 20 فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد داریم که 50 درصد این افراد مشغول کار براساس گواهی های صادره هستند.

وی ادامه داد: بنیاد خیرین دانشکده علوم قرآنی راه اندازه شده است تا بتوانیم از توانمندی های مادی و معنوی خیرین و نیکوکاران استفاده کنیم.

حجت الاسلام حسینی افزود: اگر بودجه لازم را داشته باشیم می توانیم کارهای خوب و بزرگی صورت دهیم که فکر و قدم خیرین کمک کار ما است.

حجت الاسلام علی اکبر احمدی راد، رییس هیئت امنای بنیاد خیرین حامی دانشکده علوم قرآنی آمل اظهارداشت: انقلاب اسلامی قرآن را از مهجوریت بیرون آورده و به آن حاکمیت بخشیده است

وی بیان داشت: دانشکده علوم قرآنی برای درصد قابل توجهی از مردم ما ناشناخته است که این دانشکده افرادی را پرورش می دهد تا معارف قرآنی را استخراج و به جان ها عرضه دهند

حجت الاسلام احمدی راد تصریح کرد: ضرورت دارد موقوفاتی برای گسترش علوم قرآنی صورت گیرد که امری مهم و اساسی است.

آیت الله احمد عابدی، رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم کشور با تسلیت وفات حضرت خدیجه(س) اظهارداشت: این بانوی گرانقدر به اتفاق شیعه و سنی نخستین فرد مسلمان و یار و همراه پیامبر گرامی اسلام است.

وی با بیان این که حضرت خدیجه کبری(س) از مقام ارزنده ای برخوردار بوده و دارای جایگاه ارزشمندی است، گفت: این بانوی گرانقدر همواره در کنار پیامبر گرامی اسلام و یار و همراه ایشان بوده است.

وی افزود: حضرت خدیجه کبری(س) آبرو و حیثیت خود را فدای پیامبر گرامی اسلام کرد تا دین مبین اسلام باقی مانده و زمینه ترویج آن فراهم شود.

آیت الله عابدی تصریح کرد: حضرت خدیجه کبری(س) مظهر فداکاری نسبت به دین است که ضرورت دارد شناخت دقیقی نسبت به این بانوی بزرگوار داشته باشیم.

رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم کشور افزود: تلاش های ارزشمندی در دانشکده علوم قرآنی آمل صورت می گیرد که جای قدردانی و سپاس از همه فعالان و مدیریت این دانشکده دارد.

وی تصریح کرد: حضور در محضر قرآن کریم و بهره گیری از برکات و دستاوردهای ارزشمند و متعالی دارد که می توانیم از آن استفاده شایسته ای صورت دهیم.

گفتنی است؛ در این همایش از خیرین و حامیان دانشکده علوم قرآنی آمل با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.