کمال آنلاین به گزارش روابط عمومی کمیته امداد مازندران، فریبرز نیکوکار رئیس کمیته امداد آمل اظهار داشت : طی سال گذشته تعداد ۵۰۶ فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان تحت پوشش در شهرستان آمل ایجاد شده است.
🔷وی افزود : در راستای اجرای این طرحها مبلغ شصت و دو میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک های عامل و صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به نیازمندان این اداره پرداخت شده است ،که قسمت اعظم آن از اعتبارات جزء ۳ و ۴بند (ب) تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کشور میباشد.
🔷 وی ادامه داد : طرح های اشتغال کمیته امداد در سه مرحله ، پیش از اجرا، حین اجرا و پس از اجرا مورد نظارت کارشناسان با تجربه قرار میگیرد و همین امر موجب شده که این طرح ها دارای کمترین میزان انحراف از اهداف مورد نظر باشند.
🔷نیکوکار بیان داشت: حوزه اشتغال کمیته امداد فقط به پرداخت وام اکتفا نکرده و در این مدت ۴۶۷ نفر از مددجویان و فرزندان آنها از آموزشهای مقدماتی ، مهارتی ، فنی ، تخصصی و پایدار سازی کسب و کار بهرمند شدند.
🔷رئیس کمیته امداد نکا گفت: ۲۹۶ نفر از مددجویان که طی سالهای گذشته از تسهیلات خود اشتغالی بهرمند شده بودند در این سال به مرحله خودکفایی رسیده و از حمایت امداد خارج شده اند.
🔷لازم به ذکر است: در حال حاضر ۷۵۰۰ خانوار از خدمات مختلف کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان آمل بهرمند میباشند.