خواستار بهرهمندی از ظرفیت نمایندگان مجلس برای حل معضلات بخش تولید شد.
کمال آنلاین : امیرمیران آملی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق مازندران با اشاره به افزایش قیمتهایی که برای مردم نامحسوس است، تصریح کرد: اتاق بازرگانی به عنوان مشاور سه قوه و نماینده بخش خصوصی با آگاهی نسبت به این افزایشها؛ از طریق ستاد تسهیل و یا شورای گفتگو مسائل را عنوان میکند و آنها را روی کاغذ میآوریم چون مسئولان استان براساس بخشنامه و دستورالعملهای وزراتخانه خود کارها را انجام میدهند و ما نیز موظفیم عواقب و تبعات این چالشها را اعلام کنیم تا راهکاری اندیشیده شود.
وی ادامه داد: اعتراضاتی که به دست ما میرسد ازجمله وزارت نیرو که قبضهای ۱۰۰ میلیونی شرکتها به یک میلیارد تومان رسید؛ همه در شورای گفتگو مطرح و بررسی شد، در بخش آب نیز فیشهای ۱۰ و ۲۰ میلیونی به ۳۰۰ و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده، در گاز نیز به همین صورت است و علاوه بر افزایش چند برابری، سهمیه گاز کاهش پیدا کرده است؛ در بازار آزاد نیز تامین گازوئیل به سختی و با کمبود روبرو است.
پاسخ استعلامها نباید با “گروکشی” همراه شود
میران آملی خواستار همکاری و همفکری دستگاههای خدماترسان برای تعیین مسیر درست در بخش مصرف حامل های انرژی شد که چگونه باید تولیدکننده با زحماتی که متحمل میشود، با این افزایش قیمتها بتواند تداوم تولید و فعالیت داشته باشد.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق مازندران همچنین خواستار بهرهمندی از ظرفیت نمایندگان مجلس برای حل معضلات بخش تولید شد.
میران آملی با اشاره به اینکه افزایش تعرفهها باید در فروردینماه اعلام شود و نباید به اواسط سال موکول شود، گفت: دستگاهها نیز پاسخ استعلام را به پرداخت هزینههای مابهالتفاوت و سایر موارد منوط میکنند که درخواست داریم، جواب استعلامها به موقع و بدون شرط پاسخ داده شود و “گروکشی” نشود.
وی با بیان اینکه پنل خورشیدی در حال حاضر قابل اجرا نیست چون هزینههای بالایی برای نصب و نگهداری دارد، اضافه کرد که دولت برای واحدهایی که مصرف برق بهینه دارند موارد تشویقی در نظر بگیرد.
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق مازندران همچنین گفت: دیداری را با شمسالدین حسینی نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباسآباد و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در تنکابن خواهیم داشت و در خصوص ناترازیها و افزایش حاملهای انرژی که تولید را با چالش مواجه کرده است، گفتگو خواهیم داشت.