عبدالمهدی حق‌شناس رییس سازمان بسیج رسانه استان مازندران در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به این مطلب که سردار سلیمانی تماما ذوب در ولایت بود همانگونه که در دوران حیات طیبه‌اش نیزاینگونه بود، اظهار کرد: ایشان همواره تابع امر رهبری بود.

وی افزود: این سرلوحه کار شهید سلیمانی بود و به همین خاطر یکی از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی و دلی با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را در دست گرفته است.

حق‌شناس در معرفی مکتب حاج قاسم شاخصه دیگر را جایگاه شهدا و خانواده های ایشان دانست و خاطرنشان کرد: ایشان به زنده بودن شهدا باور عمیق قلبی داشت و رفقای شهیدش را حاضر و ناظر می‌دانست.

وی افزود: شهید سلیمانی اهمیت ویژه‌ای نیز برای خانواده شهدا قائل بود و از هیچ کاری در خدمتگزاری به ایشان فروگذار نبود و در این باب مصادیق از حد شمارش فراتر است، تکریم و تعظیم خانواده شهدا محور دیگر مکتب حاج قاسم است.

رییس سازمان بسیج رسانه استان مازندران با اشاره به شجاعت کم نظیر سردار سلیمانی درباره خاستگاه این شاخصه، اظهار کرد: شجاعت محیرالعقول حاج قاسم برخاسته از ایمان به کمال رسیده ایشان بود و همیشه بیان می‌کرد ما کاری نکردیم خدا کمک کرد، خدا رقم زد؛ یا آن حدیث نورانی را تکرار می‌کرد؛ هرکس از خدا ترسید خدا همه چیز را از او می‌ترساند و این باور را در بین نیروهای جبهه مقاومت تسری می‌داد.

این مسئول در بیان چهارمین خصوصیت مکتب حاج قاسم گفت: در کنار کمال معنوی ایشان باید به اشراف، محاسبات و طراحی‌های دقیق شهید در میدان نظامی هم توجه داشت، شهید در هر فرصتی برای مطالعه و فراگیری دانش بهره می‌برد و به تعبیری آموخته‌هایش را بروز رسانی می‌کرد. شناخت سرزمینی، ظرفیت‌ها و فرصت‌ها برای یک عنصر نظامی بسیار لازم است، شهید سلیمانی با اشراف کامل که ثمره محاسبات علمی و میدانی او بود، پایان داعش را اعلام کرد.