"هَلی کِتنی" یکی از دسرهای خوشمزه در فهرست غذاهای مردم مازندران قرار می‌گیرد

در فصل بهار و به بازار آمدن گوجه سبز، این روزها "هَلی کِتنی" یکی از دسرهای تُرش و خوشمزه در فهرست غذاهای مردم مازندران قرار می‌گیرد. 
 با طرز تهیه هلی کِتنی آشنا شوید
 
گوجه سبز یا به قول شمالی ها آلوچه یا هلی رو ابتدا با یک گوشت کوب یا یک تکه سنگ میکوبیم درحدی که له بشه ولی نه به صورتی که هسته وسطش بشکنه، بعد اندکی نمک و پونه خرد شده اضافه می شود.
 
برای اینکه این دسر حسابی جا بیفتد اجازه دهید ۱۵ دقیقه در مواد تهیه شده بماند تا حسابی اجزای مواد به خورد آن برود.
 
اسم های دیگه این خوراکی شمالی دشکنه و یا خولی دشکن هست و اون را با دَلال یا ترکیب پونه وحشی و نعناع تهیه می کنند همچنین می توانید آن را با گلپر هم امتحان کنید.