مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی آرین نسبت به روند افزایشی تعداد بیماران سرطانی یک سال گذشته در شهرستان آمل ابراز نگرانی و این موضوع را یک هشدار جدی اعلام کرد.

کمال آنلاین /دکتر محسن آسوری درحاشیه آیین قدرشناسی از حامیان انجمن بیماران سرطانی آرین آمل گفت: در سال گذشته بیش از ۲۴۰ نفر و در کمتر از دو ماه سال ۱۴۰۲ بیش از ۳۵ نفر بیماران جدید ابتلا به بیماری قطعی سرطان به انجمن آرین معرفی وبرای آن‌ها پرونده دریافت خدمات حمایتی ودرمانی تشکیل شد.

وی، شمار بیماران سرطانی شهرستان آمل که از کلینیک تخصصی و انجمن بیماران سرطانی آرین آمل، خدمات حمایتی ودرمانی دریافت می‌کنند، را بیش از ۲ هزار و ۱۳۵ نفر اعلام کرد و افزود: عوامل محیطی و ژنتیکی ناشی از زندگی صنعتی و زنجیره بیماری گوارشی سرطانی که در استان‌های شمالی همه گیرشده را درافزایش بیماری سرطانی درآمل تاثیرزیادی داشته است.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی آرین شهرستان آمل، با بیان اینکه در حال حاضر این بیماران به صورت ۱۰۰ درصدی از خدمات شیمی درمانی در کلینیک فوق تخصصی آرین بهره مند می‌شوند، گفت: این انجمن در سال گذشته به همت خیران ومردم نوع دوست شهرستان آمل، پارسال بیش از ۳۵ میلیارد ریال سبدحمایتی کالا به همراه خدمات کمک درمانی، حواله خرید دارو وپرداخت تسهیلات برای اشتغال به خانواده‌های زیرپوشش و مددجویان این انجمن پرداخت کرده است.

 محروم بودن شهرستان آمل از امکانات بستری شیمی درمانی
دکترآسوری در بخش دیگری، مشکلات تامین دارو را بخشی از مشکلات بیماران سرطانی در این شهرستان بیان کرد و ادامه داد: البته انجمن آرین تاکنون به مددجویان زیرپوشش توانسته بخشی از هزینه‌های مربوط به خرید دارو کمک مالی کند.

وی، جدی‌ترین مشکل برای بیماران سرطانی در شهرستان آمل را نبود امکانات بستری شیمی درمانی برای بیماران زیرپوشش انجمن آرین اعلام کرد و گفت: درحال حاضر خدماتی انجمن آرین درسطح شهرستان آمل بیماران سرطانی ارائه می‌کند، خدمات سرپایی است واین مهم نیازمند کمک ویژه وهمراهی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ایجاد زیرساخت‌های لازم برای امکانات بستری شیمی درمانی درشهرستان است.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی آرین آمل، نبود بخش رادیوتراپی در سطح مراکز درمانی این شهرستان را از دیگر مشکلات بیماران سرطانی درآمل اعلام کرد وافزود: همه این‌ها نیازمند ایجاد مرکزجامعه درمانی بیماران سرطانی یا بیمارستان سرطان درآمل است که هرچه سریعتر باید زمینه‌های آن دراین شهرستان با توجه به حجم بالای گستردگی بیماری ایجاد شود.

دکتر آسوری یادآور شد: با وجود وعده‌های داده شده سال گذشته و سال‌های قبل مسئولان ارشد شهرستانی وحتی استانی، مبنی بر واگذاری ساختمان نیمه کاره درکنار مرکز اورژانس ۱۱۵ و پایگاه انتقال خون آمل برای ساخت کلینیک تخصصی خدمات جامع سرطان شهرستان آمل وحتی درجلسه‌ای که با حضور آقای سلگی معاون سیاسی وامنیتی استاندارمازندران در فرمانداری آمل تشکیل شده بود، قول داده بودند که بعد از گذشت حدود یک سال متاسفانه تاکنون عملی نشده است.