رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان #آمل از چگونگی عملیات جستجوی پیکر کوهنورد مفقودی در ارتفاعات دماوند خبر داد.
کمال آنلاین / به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان آمل، جمشید نیک زاد با اعلام این خبر افزود: در پی دریافت گزارشی مبنی بر مفقودی کوهنورد ۶۵ ساله مشهدی به نام اکبر طاهری در تاریخ ۱۴ شهریور در قله دماوند، بلافاصله تیم امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان آمل مستقر در پایگاه امداد و نجات کوهستان رینه به منطقه اعلام شده در ضلع غربی دماوند اعزام شده و عملیات جستجو تا قله را ادامه دادند.
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان #آمل با اشاره به اینکه جستجو جهت نجات این کوهنورد در تاریخ ۱۶ شهریور نیز ادامه داشت؛ گفت: در ادامه و در روز ۱۵ شهریور یک تیم چهارنفره نجاتگران این جمعیت از پایگاه امداد و نجات کوهستان رینه به یال غربی اعزام و جستجو را ادامه دادند؛ این تیم نیز در روز ۱۷ شهریور به پایگاه بازگشت.
نیک زاد در همین زمینه ادامه داد: در تاریخ ۱۸ شهریور و با توجه به شواهد کوهنوردان حاضر در منطقه، این فرد در در ضلع شمالی رویت شد؛ و مجددا یک تیم ۴ نفره به یال شمالی دماوند اعزام و تا ارتفاع ۳۹۰۰ متری صعود انجام شد که پس از رویت فرد مذکور در ضلع غربی بلافاصله تبم آب مسیر شمالی به پایگاه برگشت.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان #آمل با اشاره به جمع آوری اطلاعات لازم گفت: پس از جمع آوری اطلاعات مشخص شد فردی در ارتفاع ۵۱۰۰ متر ضلع غربی سقوط و هیچگونه علائم حیاتی ندارد؛ و در تاریخ ۱۹ شهریور تیم امداد و نجات کوهستان مستقر در پایگاه امدادی رینه به ضلع غربی اعزام و پس از صعود به ارتفاع ۵۱۷۰ به همراه عوامل بومی منطقه جسد این کوهنورد را تا ارتفاع ۳۴۰۰ متر پارکینگ غربی انتقال و در ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه جسد تحویل پاسگاه پلور شد.
اسامی تیم
داوود لشکری
محمد بابایی
خلیل قادی
مهدی وهاب نیا
محمد مهدوی
محمد صادقی فر
داریوش اکبری
رامین خرمانی
امیرخسرو صفری
دانیال مقصودلو
باتشکر از عوامل بومی شهر رینه و منطقه لار