لادن حیدری گفت: در زمینه تسهیلات جبرانی وزارت هیچ دستگاه هنری، تسهیلاتی دریافت نکرده که تصور شود حوزه فرهنگ مغفول واقع شده است. پیگیر حق دوستان هستیم و در اولین فرصت کارها را نهایی می کنیم.
 
 
 
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع برنامه تقاطع فرهنگ با موضوع برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای فعالان فرهنگ، قلم و هنر در گفتگو با لادن حیدری معاون توسعه، مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از آنتن رادیوگفتگو پخش شد.حیدری در این‌برنامه گفت: اهالی فرهنگ و هنر درآمدی مستمر ندارند و از این‌رو در ایام قرنطینه، حمایت از این‌عزیزان به‌طور جد در دستور کار قرار گرفته است. در نخستین گام موفق شدیم فرهنگ را در لیست ۱۳ گانه کسب‌وکارها بگنجانیم و در ادامه ضمن پیگیری‌های متعدد از نهادهای اقتصادی کشور، وارد عمل شدیم.

وی، بیمه تامین اجتماعی یا سهم‌دهی به هنرمندان در این‌بیمه را از دیگر دستاوردهای وزارت ارشاد عنوان کرد و گفت: طی نشست های مستمر، قول های خوبی از سازمان برنامه و تامین اجتماعی گرفتیم. مصادیق فعالیت‌ها به تشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌رسد و ما تمام این‌مصادیق را احصا کرده و به سازمان و نهادهای متولی منعکس کرده‌ایم.

معاون توسعه وزارت ارشاد همچنین به بحران برپایی نمایشگاه کتاب و قرآن در ابتدای سال اشاره کرد و گفت: امسال به‌اقتضای شرایط، همه ناشران خود را آماده حضور در این‌رویدادها کرده و سرمایه‌گذاری هنگفتی کردند ولی متاسفانه عدم برگزاری این‌رویدادها لطمات جدی اقتصادی به این‌حوزه وارد کرد. علاوه بر پیگیری‌ها و تسهیلاتی که قرار است دولت پرداخت کند، وزارت فرهنگ نیز دست به ابتکار جدیدی زده و به‌ویژه در معاونت فرهنگی موضوع را پیگیری کرده‌ایم و ان‌شاالله خبرهای خوشی برای ناشرین و کتابفروشان داریم.

حیدری ابراز امیدواری کرد براساس برنامه‌ریزی‌های وزارت ارشاد، جبران بخش اعظم فعالیت ناشران و اهالی فرهنگ در پی شیوع بیماری کرونا صورت پذیرد.

این‌مقام مسئول در وزارت ارشاد در بخش دیگری از سخنانش گفت: سلیقه نسل جوان بر این است که نحوه ارائه خدمات فرهنگی و هنری با تغییراتی همراه باشد. بنابراین پیش از بروز این‌بیماری، وزارت فرهنگ گام‌های اساسی در حوزه فروش آثار فرهنگی برداشته بود. نمایش و فروش آثار در فضای مجازی کمک شایان توجهی به هنرمندان خواهد کرد. اعداد و ارقام کمک به تمام بخش‌ها احصا شده و مشارکت صنوف و متولیان را جلب کرده‌ایم.

وی در ادامه گفت: این‌ارقام به تفکیک رسته‌های هنر به سازمان تامین اجتماعی و وزارت کار اعلام شده و قرار است عزیزان فعال در این‌صنوف در زمره تسهیلات جبرانی قرار گیرند. هیچ‌دستگاه هنری، تسهیلاتی دریافت نکرده که تصور شود حوزه فرهنگ مغفول واقع شده؛ مطمئنا به جد پیگر حق دوستان هستیم و در اولین‌فرصت کارها را نهایی می‌کنیم. دوستان حوزه فرهنگ که مشمول کدهای بیمه کارگاهی هستند ازطریق سازمان تامین اجتماعی پیامکی دریافت می‌کنند و پس از ثبت‌نام در سامانه وزارت کار، اقدام به دریافت تسهیلات خواهند کرد. عزیزانی نیز که دارای کد کارگاهی نیستند، طی فراخوانی که این‌هفته اعلام می‌شود، در سامانه وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت نام کرده و مشمول حمایت قرار می گیرند.