جلسه رسمی شورای اسلامی شهر آمل با حضور اعضای شورا، معاون اداری و مالی شهرداری، رییس امور مالی شهرداری و خبرنگاران با محوریت ادامه بررسی بودجه پیشنهادی سال 99 شهرداری در صحن شورا برگزار شد .

جلسه رسمی شورای اسلامی شهر آمل روز چهارشنبه 99/1/27 با حضور اعضای شورا، معاون اداری و مالی شهرداری، رییس امور مالی شهرداری و خبرنگاران با محوریت ادامه بررسی بودجه پیشنهادی سال 99 شهرداری در صحن شورا برگزار شد .

کمال آنلاین به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر آمل، خسرو ابراهیم زاده در این جلسه با بیان اینکه بودجه 300 میلیارد تومانی شهرداری آمل در اسفندماه سال گذشته تقدیم شورا گردید که با مطالعه و بررسی همکارانمان چند مورد را حذف نمودیم و پس از اصلاح آن از سوی شهرداری بودجه پیشنهادی 290 میلیارد تومانی به شورا ارسال شد  .

رییس شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه سرفصل های درآمدی برای ما بسیار مهم است افزود : در بودجه سال 99 چندین آیتم است که شهرداری پیشنهاد افزایش آنها را داده است، یکی دریافت وام به میزان 25 میلیارد تومان و دیگری دریافت بودجه اعتبارات دولتی به مبلغ 52 میلیارد تومان و فروش اموال غیر منقول به میزان 30 میلیارد تومان را پیش بینی کردند و همان طوری که در جلسه قبل هم اعلام کردم بایستی با توجه به شرایط موجود بودجه را منطقی و عقلانی ببینیم .

وی تصریح کرد : بودجه شامل دو سرفصل، هزینه های جاری و عمرانی است و بودجه عمرانی نیز شامل دو بخش  خدماتی مانند پسماند و فضای سبز است که بر اساس آئین نامه مالی جزو هزینه های عمرانی است و بخش دیگر تملکات و اجرای پروژه های عمرانی است .

ابراهیم زاده بیان داشت : اعتبارات ملی و دریافت وام که پیش بینی شده باید ردیف اعتباری آنها مشخص شود تا صرف هزینه های جاری نشود و بر اساس اولویت هایی که شورا تعیین می کند هزینه گردد .

وی با بیان اینکه در سال 98 در بحث هزینه های جاری 60 میلیارد و 900 میلیون تومان مصوب نمودیم ولی در پایان سال این مبلغ به 79 میلیارد تومان رسیده است خاطرنشان کرد : در سال 99 این آیتم به میزان 103 میلیارد تومان پیش بینی شده و بر این اساس بودجه عمرانی نسبت به جاری حدود 60 به 40 است .

رییس شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه بایستی بودجه کافی برای خرید و مرمت خانه های تاریخی که هویت شهر هستند در بودجه دیده شود ادامه داد : در حوزه زیباسازی شهرداری برنامه های پیشنهادی خود را در جلسه آتی به شورا ارائه نماید تا در هنگام تصویب بودجه لحاظ شوند .

وی افزود : احداث سرویس بهداشتی در مرکز شهر و نقاط پرتردد از ضروریات است و باید در سال 99 این کار نیز صورت گیرد .

ابراهیم زاده خواستار افزایش بودجه جهت زیرسازی، لکه گیری و روکش آسفالت شد و گفت : پیشنهاد شهرداری برای این کار 12 میلیارد تومان است و پیشنهاد بنده این است که با موفقت اعضای شورا این مبلغ با صد در صد افزایش به 25 میلیارد تومان برسد .

وی اذعان داشت : در میدان امام رضا (ع) بر اساس شرایط جمعیتی و مکانی احداث پل عابر مکانیزه ( پله برقی ) در دستور کار قرار گرفت و حتی دستگاه ها و تجهیزات آن خریداری شد که متاسفانه با توجه به اعتراض یکی از اهالی و برخی مشکلات هنوز نصب نشده و شهرداری باید با تسریع در کار نسبت به رفع موانع اقدام نماید و بعد از آن نیز نسبت به جانمایی پله برقی در مکان های دیگر اقدام نماید .

رییس شورای اسلامی شهر آمل افزود : یکی دیگر از پروژه های پیشنهادی شهرداری پیاده روسازی معابر شهری است و شهرداری بایستی مسیرهایی که در نظر گرفته را مشخص و به ما اعلام کند تا برای اولویت بندی اجرای آن تصمیم گیری شود .

وی با بیان اینکه در بحث تملکات مبلغ 34 میلیارد تومان در بودجه سال آتی پیش بینی شده است که 12 درصد از کل بودجه را شامل می شود افزود : پیشنهاد می دهم این مبلغ برای دو یا سه پروژه هزینه شود تا بتوانیم بیشتر وقت و انرژی بگذاریم و آنها را اجرایی کنیم .

وی با اشاره به اینکه شهروندان به ما اعتماد کردند و بایستی با شرایط درست و عقلانی تصمیم گیری نمائیم تصریح کرد : به نظر بنده اولویت اول پروژه های شورا و شهرداری، بلوار ولایت جنوبی از مزرعه سبز تا کوچه توکلی می باشد .

جهانگیر آذری منشی دوم شورای اسلامی شهر آمل گفت : مردم از ما توسعه می خواهند و در این بین هم باید توسعه شهر و هم توسعه شوارع در نظر گرفته شود و چیزی که اهمیت دارد این است که شهرداری قبل از تهیه و تنظیم بودجه پیشنهادی از نظرات متخصصین شهر استفاده می کرد تا بتوان استفاده بهینه تری از برنامه ریزی کرد چرا که اجرای برخی از پروژه های عمرانی برای شهرداری هزینه بر و برخی درآمدزا است و باید به این موضوعات توجه کافی می شد تا بتوان از آن دفاع کرد .

فرشید لیتکوهی رییس کمیسیون فنی و سخنگوی شورای اسلامی شهر آمل نیز در این جلسه گفت : یکی از نگاه های درست در توسعه شهری این است که اجرای پروژه های عمرانی و خدماتی که از سوی شهرداری ارائه می شود در کلیه مناطق شهری یکسان دیده شود و باید این امر نیز در دستور کار قرار گیرد .

مسعود تسلیمی رییس کمیسیون طرح، برنامه و توسعه شهری شورای اسلامی شهر آمل در این جلسه بیان کرد : بودجه ای که از سوی شهرداری برای سال 99 پیشنهاد شده بر اساس چیزی است که هنوز اتفاقات اخیر رخ نداده بود و مطمئنا در سال 99 با توجه به شرایط موجود سال سختی را پیش رو خواهیم داشت و در این برهه از زمان پیشنهاد می دهم علاوه بر این چند پروژه برخی از پروژه هایی که با تملک چند پلاک مانند بلوار سردار شهید قاسمی به بلوار شهید منفرد نیاکی بازگشایی می شوند نیز در دستور کار قرار گیرد .

قاسم رسولی مقدم خزانه دار و رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر آمل نیز در این جلسه گفت : چیزی که مردم شهر آمل دغدغه آن را دارند تعریض بلوار امام رضا (ع) است که مشکلات ترافیک را مردم در این خیابان لمس می کنند و بایستی برآورد دقیق تری صورت گیرد تا بتوان بودجه بیشتری برای این خیابان در نظر گرفت .