ابراهیم پرسیان معاون پژوهش وبرنامه ریزی آموزش وپرورش آمل با بیان اهمیت تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش اظهارداشت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، به پژوهش دانش آموزان و همکاران توجه خاصی شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ ابراهیم پرسیان معاون پژوهش وبرنامه ریزی آموزش وپرورش آمل با بیان اهمیت تحقیق و پژوهش در آموزش و پرورش اظهارداشت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، به پژوهش دانش آموزان و همکاران توجه خاصی شده است.

 وی  با بیان اینکه پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه کشور است افزود: هر نوع پیشرفت و توسعه اقتصادی ارتباط مستقیم با تحقیقات علمی دارد و رشد و توسعه کشورهای پیشرفته در نتیجه سرمایه گذاری در بخش پژوهش است.

 وی ادامه داد: سرکار خانم فاطمه رهبری اقدام پژوه برتر کشوری و سرکار خانم دکتر رقیه چامه از شهرستان آمل به عنوان برگزیده  استانی سامانه bpmz سازمان مدیریت وبرنامه ریزی  انتخاب شدند.

 معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش وپرورش آمل با تاکید بر اینکه 6 نفر از فرهنگیان آمل به عنوان منتخب استانی در معلم پژوهنده از دوره های مختلف را به خود اختصاص دادند اشاره کرد: شهرستان آمل در سطح مقالات علمی ISIوISC کشوری و جهان در سطح کشور و استان از جهات کمی و کیفی رتبه بسیار خوبی دارد و امسال از 5 همکاری که توانستند بیشترین مقالات جهانی و کشوری را به خود اختصاص دهند تجلیل خواهد شد.

 پرسیان به بیان عملکرد حوزه پژوهش آموزش و پرورش آمل اشاره کرد و گفت: تعداد همکاران مدرک دکتری 17 نفر، تعداد همکاران دارای مدرک کارشناسی ارشد 715 نفر، تعداد همکاران دارای ترجمه کتاب 40 نفر، تعداد همکاران دارای مقالات علمی ISI 78 نفر، تعداد همکاران دارای مقالات ISC 103 نفر، تعداد همکاران دارای مقاله علمی و پژوهشی 316 نفر، تعداد همکاران دارای مقاله علمی وترویجی 417 نفر می باشد.

 وی به کسب رتبه اول کشوری در برنامه معلم پژوهنده – معلم ابتدایی دبستان گشتاسبی سرکار خانم رهبری با موضوع توانستیم با رویکرد آموزش پژوهش محور فرهنگ کتابخوانی را در دانش آموزان ترویج دهیم اشاره کرد و به کسب افتخارات از قبیل کسب رتبه اول در برنامه پژوهنده در مازندران وکسب 6 رتبه برتر استانی در اقدام پژوهنده، توسعه و گسترش مدارس پژوهش محور از 7 مدرسه به 15 مدرسه، تهیه و تدوین 127 مقاله اقدام پژوهی توسط همکاران، برگزاری 11 دوره آموزشی و پژوهشی مقاله نویسی در مدارس پژوهش محور، برگزاری 5 عنوان دوره کارگاه پژوهشی برای 175 نفر از همکاران در سالن شهید رجایی، برگزاری 6 دوره کارگاه اقدام پژوهی برای 164 نفر از همکاران، برگزاری 10 دوره ضمن خدمت اقدام پژوهی برای 243 نفر از همکاران، کسب 2 رتبه کشوری و 5 رتبه استانی در مسابقات تولید محتوای الکترونیکی و برگزاری دوره مقاله نویسی برای دانش آموزان مطالبی را عنوان داشت.