دست اندازی ها تهرانی ها به جاذبه های گردشگری آمل و موقعیت جغرافیایی این شهرستان قصه تازه ای نیست و برای مردم این دیار تبدیل به غصه شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ دست اندازی ها تهرانی ها به جاذبه های گردشگری آمل و موقعیت جغرافیایی این شهرستان قصه تازه ای نیست و برای مردم این دیار تبدیل به غصه شده است.

دیگر خواندن خبرهایی از نوع دست اندازی تهرانی ها به جاذبه های گردشگری استان مازندران و شهرستان آمل امری عادی شد که این اتفاق ناپسند جای تاسف دارد.

متاسفانه در طول ایام مختلف، تهرانی از راههای مختلف، جاذبه های گردشگری حوزه جغرافیایی استان مازندران و شهرستان آمل را به خود منتسب می نمایند و در این میان نیز سکوت مسئولان استان و شهرستان نیز بیشتر آزاردهنده است که خواسته آحاد مردم و رسانه ها از استاندار مازندران، معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، نماینده ولی فقیه در مازندران، ائمه جمعه آمل و لاریجان، نماینده مردم آمل درمجلس و فرماندار ویژه آمل این می باشد یک بار برای همیشه با این حرکت های ناشایست برخورد درستی صورت دهند تا هرکسی به خود اجازه ندهد چشم طمع به سرمایه های گرانقدر این دیار کهن داشته باشد.

تهرانی ها در جدیدترین اقدام خود نسبت به دست اندازی جاذبه های گردشگری این استان نسبت به معرفی بخشی از ظرفیت های شهرستان آمل به نام استان تهران در کتاب درسی استان شناسی تهران اقدام کردند و سد لار، امامزاده هاشم، قله دماوند، رودخانه هراز، غار گل زرد پلور، آبگرم لاریجان و منطقه لاسم را به عنوان جاذبه های گردشگری تهران ذکر کرده اند که وزارت آموزش و پرورش باید پاسخگوی این اقدام ناشایست باشد و به صورت رسمی از مردم شریف این دیار عذرخواهی نموده و نسبت به تصحیح آن اقدام نماید.

شهرستان آمل از جمله شهرهای با دیرینه فرهنگی و تاریخی است که قدمت فراوانی داشته و در کنار آن از مواهب خدادای نظیر مناطق زیبای ییلاقی، جنگل ها، آبگرم ها، آبشارها و امامزادگان واجب التعظیم بهره می برد.

متاسفانه با توجه به جاذبه ها و ظرفیت هایی که برای ارتقای جایگاه گردشگری شهرستان آمل وجود دارد نتوانستیم بهره گیری درستی داشته باشیم و اگر این پتانسیل ها در شهرستان های دیگر قرار داشتند قطعا استفاده بهتری صورت می دادند که نیاز می باشد قدر داشته های خود را به درستی بدانیم تا هرکسی از راه رسید نتواند نسبت به ظرفیت های ما دست اندازی نماید.

مسئولان امر باید برنامه ریزی درست و سازمان دهی شده ای داشته باشند تا سرمایه گذاران وارد کار شده و بتوانیم از این ظرفیت ها برای توسعه زیرساخت های گردشگری و جذب مسافران و گردشگران داخلی و خارجی استفاده کنیم و نسبت به معرفی شایسته ظرفیت های گردشگری خود از طریق رسانه های گروهی اقدام نماییم.

عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس در گفتگو با کمال آنلاین درخصوص درج جاذبه های گردشگری شهرستان آمل در کتاب درسی جاذبه های گردشگری استان تهران گفت: خواهر خواندگى  و يا جزء منطقه گردشگرى استان ديگر يا كشور ديگر امتيازی است كه براى آن هزينه مى كنند و منطقه گردشگرى بودن استان ديگر دليل مالكيت يا جزء آن استان شدن نيست مثلا مى گويند پكن با همدان خواهر خوانده و منطقه گردشگرى يك ديگر  شدند و يا اگر تهرانى قصد منطقه زيارتى دارد قم منطقه زيارتى استان تهران و تهرانى ها منطقه گردشگرى آن ها می باشد اما دلیل مالكيت نيست.
 
وی گفت: مالكيت يا منطقه بايد با تصويب تقسيمات وزارت كشور و تصويب دولت و مجلس باشد لذا استان ها پول خرج مى كنند كتاب چاپ مى كنند تا يك استان منطقه گردشگرى استان ديگر باشد تا توريست و مسافر بيايد و پول خرج كند.
 
وی ادامه داد: اگر تهرانى نيايند مسافر خانه ها و هزينه آبگرم و آب اسك چه خواهد شد و اين امتياز است.
 
نماینده مردم آمل در مجلس گفت: به هیچ وجه اجازه دست اندازی شهرهای همجوار به جاذبه های گردشگری شهرستان آمل را به عنوان حوزه مالکیتی آنان نخواهیم داد اما از اینکه جزو منطقه گردشگری آنان باشیم یک امتیاز می باشد اما در این کتاب اشاره ای به تعلق داشتن جاذبه های گردشگری فوق به استان مازندران و شهرستان آمل ندارد که وزارت آموزش و پرورش باید پاسخگو باشد.