فرماندار محمودآباد : مسئولین مربوطه در کارورزی شهرستان محمودآباد برای تخصیص اعتبارات، تمام همت خود را به کارگیرند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال انلاین محمود آباد :یحیی یوسف پور در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی شهرستان محمودآباد که با حضور لیلا واثقی مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری مازندران و مسئولین ذیربط در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: این انتظار از بانک ها وجود دارد که کارورزان را برای دریافت تسهیلات، قانونمند و در طی مسیر کوتاه تری همراهی کنند.

فرماندار محمودآباد گفت: در طی مسیر ایجاد اشتغال، پیگیری های لازم مسئولین مربوطه به همراه بانک ها را می طلبد.

وی در ادامه افزود: مسئولین مربوطه در کارورزی شهرستان محمودآباد برای تخصیص اعتبارات، تمام همت خود را به کارگیرند.

نماینده عالی دولت در شهرستان محمودآباد بیان کرد: باید با شتاب بیشتری برای ایجاد اشتغال حرکت کنیم و مدیرانی که در تحقق این امر کوتاهی کنند پاسخگوی دولت و مردم می شوند.

وی ادامه داد: برای تولید و اشتغال در شهرستان تمامی موضوعات مطرح شده عملیاتی شوند و مستمر از سوی دولت رصد خواهد شد.

یوسف پور در پایان با اشاره به ثبت نام کارورزان در سامانه اینترنتی کارورزی دولت، گفت: بی تردید تولید و اشتغال اولویت نخست کشور و تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی است و مسئولین ذیربط باید به صورت عملیاتی امورات را پیگیری کنند.

لیلا واثقی مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری مازندران اظهار داشت: ۵۱فرصت مشارکت سرمایه گذاری طی امسال توسط بخش اقتصاد و دارایی استان مازندران ثبت شده است که طی پایان امسال تا ۲۵۱ فرصت سرمایه گذاری افزایش خواهد یافت.

وی افزود: ۶۸۰میلیون دلار تا انتهای سال ۹۶ از سهم سرمایه گذاری خارجی در استان مازندران استفاده می شود.

واثقی با اشاره به ثبت مراحل شرکت های خارجی در دفتر جذب سرمایه گذاری استان مازندران، گفت: در حال حاضر چندین شرکت خارجی طی گذراندن مراحل اداری برای سرمایه گذاری در مازندران هستند.

وی ادامه داد: از خطوط اعتباری فاینانس و ریفاینانس تعدادی بنگاه های اقتصادی جهت دریافت تسهیلات ارزی تا حداکثر دو میلیون یورو به ازای هر بنگاه برای بانک های عامل معرفی گردیدند.

لیلا واثقی اظهار داشت: مازندران طی سال گذشته در ارائه تسهیلات بسته رونق و تولید نیز رتبه نخست کشور را کسب کرد.

وی در ادامه گفت: برای ایجاد اشتغال در استان مازندران از آبان ماه امسال بیش از ۶۵۰۰ میلیارد ریال از بند الف و ب تبصره ۱۸ اختصاص داده خواهد شد.

واثقی خاطرنشان کرد: مبلغ ۱۳۰۰میلیارد ریال برای اشتغال قشر آسیب طی امسال از تسهیلات بند دال تبصره ۱۶ در نظر گرفته شده که تا کنون بیش از ۳۵ درصد آن پرداخت شده است  و در ۶ماهه نخست امسال ۶۶واحد از بسته رونق تولید در استان از این تسهیلات بهره مند شده اند.