مدیرعامل آبفاشهری مازندران : طی ۲۱ سال اخیر ۳۲۰ میلیارد تومان برای طرحهای فاضلاب در استان هزینه شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : همزمان با نهمین روز از ایام دهه مبارک فجر و با حضور دکتر یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل و معاونان آبفاشهری مازندران، منفرد فرماندار ویژه آمل و مسئولان شهری و خانواده شهدا، طرح آبرسانی به شهر امامزاده عبدالله و فاز اول تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان امام علی (ع) آمل به بهره برداری رسید.

دکتر یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از تعامل و همدلی و تلاشهای صورت گرفته مدیرعامل و مجموعه شرکت آب و فاضلاب در  آبرسانی به شهرهای استان گفت: در ایام تعطیل و تابستان با افزایش مسافر به شهر امامزاده عبدالله آمل با افت فشار آب مواجه بودیم که با بهره برداری از طرح آبرسانی در این شهر مشکل کمبود و افت فشار برطرف شد.

مهندس ذبیح الله ذاکری مدیرعامل آبفاشهری مازندران با بیان اینکه علیرغم کمبود اعتبارات کارهای خوبی صورت گرفته است گفت : درسال 95 اعتبارات بالغ بر 92 میلیارد تومان می باشد که ازاین مقدار 56 میلیارد صرف فاصلاب می شود که تاکنون میلیارد تومان تخصیص پیداکرد.

وی با اشاره به اهمیت مهار آبهای سطحی و برخورداری از این آبها ، گفت: به منظور بهره مندی از آبهای سطحی نقشه جامع آب در استان به مشارکت آب منطقه ای و آبفا روستایی تدوین شد.

وی، در ادامه سخنانش ضمن اشاره به اهمیت اجرای طرحهای فاضلاب در استانهای ساحلی تصریح کرد: درحال حاضر ۱۰ درصد جمعیت مازندران از طرحهای فاضلاب برخوردار می باشند این درحالی است که میزان برخورداری از طرحهای فاضلاب در کشور ۴۴ درصد است.

مدیرعامل آبفاشهری مازندران ادامه داد: طی ۲۱ سال اخیر ۳۲۰ میلیارد تومان برای طرحهای فاضلاب در استان هزینه شد.

مهندس ذاکری با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته در اخذ تسهیلات بانک توسعه اسلامی برای اجرای طرحهای فاضلاب در ۵ شهر استان اظهار داشت: پس از بازدید کارشناسان این بانک از طرحهای فاضلاب استان، پیشنهاد دریافت ۲۶۵ میلیون دلار تسهیلات از این بانک ارایه شد.

مدیرعامل آبفاشهری مازندران با بیان اینکه با اجرای طرحهای فاضلاب در این ۵ شهر،  ۲۵ درصد جمعیت استان مازندران تحت پوشش قرار خواهند گرفت، از پیگیری و حمایتهای نمایندگان و مسئولان استانی قدردانی کرد.

وی با اشاره به عملیات طرح فاضلاب شهری شهرآمل بیان داشت : پیش بینی مبلغی برای شهرآمل درنظر گرفته شده است که یک تحولی بزرگ به شمارمی آید که 25 درصد جمعیت شهری اضافه خواهدشد .

وی با اشاره به استفاده از فایناس داخلی برای توسعه شبکه لوله گذاری درشهرهای مازندران عنوان داشت : همه اعضای شورای شهرهای مازندران کمک کنند تا بتوانیم بخش از هزینه های جاری را محل حقوق انشعاب ( فایناس داخلی ) جذب کنیم که طرحی را بمدت 2 سال دراستان کردیم تا از مردم حق انشعاب رابگیریم وسرمایه گذار درداخل کوچه ها لوله گذاری کند .

مهندس شعبان زروکی مدیر امور آبفاشهری آمل با اشاره به افتتاح طرح آبرسانی به مسکن مهر و شهر امامزاده عبدالله گفت: در این طرح یک حلقه چاه با آبدهی ۶۰ لیتر در ثانیه حفر و تجهیز ۲هزار متر خط انتقال و ۴۲۰۰ متر شبکه توزیع  آب احداث شد که با هدف  برخورداری ۴۲۰ خانوار و اعتبار ۹۵۰۰ میلیون ریال افتتاح شد.

وی با اشاره به بهره برداری از فاز یک تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان امام علی( ع) آمل هدف از اجرای این طرح را بازچرخانی پساب و استفاده از آن در توسعه فضای سبز بیمارستان عنوان کرد وافزود : ظرفیت این تصفیه خانه ۱۲۰ متر مکعب در شبانه روز پیش بینی می شود.

مهندس زروکی اعتبار هزینه شده برای اجرای مدول اول این تصفیه خانه را ۲هزار میلیون ریال عنوان کرد.

مهندس محمدرضا محمودی معاون بهره برداری آبفاشهری مازندران نیز در مراسم افتتاح فاز اول تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان امام علی(ع) آمل با بیان اینکه این مجموعه برای نخستین بار در سطح کشور به اجرا در آمده است، گفت: این تصفیه خانه دارای حوضچه های متعادل سازی، هوادهی، ته نشینی،هاضم لجن است.

وی عنوان داشت : این تصفیه خانه کار ابتکاری یک مخترع آملی با کارنامه موفق در این بخش است که با اعتبار حدود 200میلیون تومان اجرا شده است.
محمدرضا محمودی افزود : مرحله نخست این تصفیه خانه که دارای حوضچه های متعادل سازی ، هوادهی و ته نشینی لجن است به بهره برداری رسیده و آب تصفیه شده آن برای استفاده در فضای سبز بیمارستان کاربرد دارد.
وی گفت : اجرای تصفیه خانه های جدید به روش پلی اتیلن برای استان های شمالی کشور با توجه به بالا بودن سطح آب مفید است و از ساخت این نوع تصفیه خانه ها در سطح کم حجم تر برای بیمارستان ها ، مسکن مهر و در شهرک های استان حمایت می شود.