به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : مسئول نمایندگی غله شهرستان آمل با بیان این مطلب اظهار داشت: درراستای طرح جامع نان سالم و ارتقای کمی و کیفی خبازی ها، کلیه نانوایی های شهرستان آمل توسط شرکت غله و با مشارکت فرماندار، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت و معدن و تجارت و اتحادیه خبازان شهرستان درجه بندی شده است.

حامد ساروی با اشاره به تعداد نانوایی های درجه بندی گفت: تمامی تعداد 439 واحد خبازی آمل درجه بندی شد، که از این تعداد یک واحد مجتمع و یک واحد فانتزی می باشد.

وی به جزئیات طرح اجرا شده درجه بندی اشاره کرد و گفت: براساس شاخصه های ارزیابی تعداد 3 واحد از خبازی های آمل درجه یک شدند.

مسئول نمایندگی شهرستان آمل همچنین افزود: تعداد 116 واحد از خبازی های شهرستان آمل درجه 2 و 234 واحد درجه 3 و 86 واحد نیز درجه 4 می باشند.

حامد ساروی به نحوه ارزیابی و امتیازدهی واحدهای خبازی اشاره کرد و گفت: امتیازبندی بر مبنای شاخصه های ارسالی مرکز پژوهشکده غلات ایران شامل وضعیت ماشین آلات و لوازم، تجهیزات، مساحت نانوایی، امکانات نگهداری آرد، مهارت کارکنان و رضایتمندی مشتریان از کیفیت نان انجام گرفت.