نشست شهردار و اعضای شورای شهر با هیأت امنای شهرک صنعتی آمل +عکس

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، اسدالله تورنگ رئیس شورای اسلامی شهر آمل در نشست با هیأت امنای شهرک صنعتی آمل با اشاره به وضعیت فعلی اقتصادی کشور و صنعتگران که مشغول تولید هستند گفت: صنعتگران آملی با صبر و تحمل از بحران‌ ها عبور کنند و امروز شاهد هستیم صنعت شهرستان با دستان توانای این عزیزان در حال کار می باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر آمل خاطرنشان کرد: هم‌اکنون رهبر معظم انقلاب اسلامی و ریاست جمهوری در راستای حمایت از تولید و صنعت دغدغه فراوان دارند و دولت‌مردان و رئیس جمهور نیز در پی حل مشکلات بخش صنعت هستند.

تورنگ با بیان اینکه  شهرستان آمل از شهرهای شاخص در عرصه صنعت و تولید است ادامه داد: آمل حدود 47 درصد صنعت مازندران را در اختیار دارد و با لطمه خوردن صنعت کشور، صنعتگران زیادی در این شهرستان دچار مشکل فراوان شدند.

وی بیان داشت: 300 میلیارد ریال از محل مالیات بر ارزش افزوده که از سوی دولت اخذ می‌شود در اختیار شهر آمل قرار گرفته است که این مهم می‌تواند در شرایط رکود و تورم به ساخت و ساز شهری کمک کند.

تورنگ با تاکید بر اینکه با رکود و تورم میزان صدور پروانه ساختمانی کاسته شده و ساخت‌ و سازها به حداقل رسیده است، گفت: دوره چهارم شورای اسلامی شهر آمل با اتحاد و همدلی به فکر آبادانی و توسعه امور شهری است.

رئیس شورای اسلامی شهر آمل با بیان اینکه تعریض خیابان امام رضا (ع) امسال در اولویت فعالیت شورانشینان قرار دارد، از آغاز تملک بلوار قاسمی در آینده نزدیک، عملیات ایجاد پیاده‌ روسازی در مرکز شهر و بازار، عملیات ایجاد میدان ابوالفضل (ع) در ورودی خیابان نور و دیگر فعالیت ها خبرداد.

 احمد امیرسلیمانی شهردارآمل گفت: آمل از شهرهای صنعتی در سطح کشور است و با توجه به درخواست صنعتگران و با هماهنگی مدیران شهری ایجاد میدانی با عنوان میدان صنعت در این شهرستان در دستور کار قرار می‌ گیرد.

شهردار آمل ادامه داد: امروزه با ورود صنعتگران می‌ توان در بخش‌های مختلف ورود پیدا کرد و یکی از این موارد فعالیت مجاز در بستر رودخانه هراز است.

امیرسلیمانی با اعلام اینکه بستر رودخانه هراز در مسیر شهری یکی از مه م‌ترین فضاها برای سرمایه‌ گذاری مطلوب است، افزود: این بستر توسط شهرداری اجاره شده است تا از اراضی مازاد در آن بهره‌برداری توریستی، فرهنگی، اقتصادی و تفریحی شود.

وی با اشاره به انعقاد قرارداد با آب منطقه ای مازندران در خصوص واگذاری بستر رودخانه هراز به شهرداری آمل یادآور شد: این بستر حدود 8 کیلومتر است که برای زیباسازی و بهره‌ برداری از محدوده روبروی پل شورای اسلامی شهر تا مسیر بلوار آزادگان قرارداد لازم با شرکت آب منطقه‌ای مازندران منعقد می ‌شود تا از سازه‌های سبک و زیبا برای کارهای نمایشگاهی استفاده شود.

امیرسلیمانی با بیان اینکه صنعتگران شهرک‌ های صنعتی می ‌توانند در این بخش شهرداری را یاری کنند، تصریح کرد: در ابتدای کمربندی هراز ورودی شهر آمل تا محدوده درون‌ شهری مسیر رودخانه هراز نیز می‌ توان با سازه‌های مختلف از ظرفیت لازم استفاده کرد.

وی افزود: باید قدردان صنعتگران باشیم زیرا در شرایط سخت تحریم، رکود و تورم بالا دست به تولید و بر پا داشتن صنعت می‌زنند.

شهردار آمل با تاکید بر اینکه صنعتگران می ‌توانند به خوبی در امر زیباسازی شهری مشارکت داشته باشند، بیان کرد: شهرک‌های صنعتی در بخش زباله مشکلاتی دارند که امیدواریم این مشکلات در آینده نزدیک برطرف شود.

محمدتقی جوادی رئیس انجمن صنفی کارفرمایان آمل با اشاره به اینکه آمل از لحاظ صنعتی، تولید، ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری از شهرهای سرآمد در مازندران است گفت: شهرک‌ های صنعتی آمل از شهرک‌ های فعال مازندران هستند که نه تنها از این شهرستان بلکه از شهرهای مجاور نیروی کار در آن فعالیت دارند.

جوادی خاطرنشان کرد: سرمایه‌ گذاران آملی نه تنها در این شهرستان بلکه در شهرهای اطراف مشغول کار و تلاش هستند و حاصل تلاش و خدمت آنها در شهرهای مختلف مازندران مشهود است.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایان آمل با اعلام اینکه 30 هزار خانواده آملی با فعالیت سرپرستان خانواده در واحدهای تولیدی و صنعتی امرار معاش دارند عنوان داشت: واحدهای تولیدی آمل در شرایط بسیار نامطلوب توانستند روی پای خود استوار بمانند و علاوه بر افراد جویای کار این شهرستان بلکه برای افراد شهرهای مجاور کار و اشتغال ایجاد کنند.

سید محمد پژومان عضو هیأت رئیسه شورای شهر آمل تصریح کرد: باید ارتباط بین صنعتگران و مدیران شهری بیشتر از گذشته تقویت شود تا به نتایج مطلوب برسیم.

وی با اعلام اینکه درآمد پایدار حلقه مفقوده و گمشده‌ای است که با ایجاد فضای لازم و تشکیل کار گروه با صنعتگران پیدا می‌شود، بیان کرد: ارتباط بین صنعت و دانشگاه تحول بنیادی در کشور ایجاد می‌کند ولی این ارتباط با مدیران اجرایی در حوزه شهری می ‌تواند توسعه روزافزون را شامل شود.

پژومان با بیان اینکه باید راهکارهای حقوقی و قانونی برای فراهم شدن بستر ارتباط بین صنعت، دانشگاه و مدیران اجرایی شهری جهت ارتباط تنگاتنگ ایجاد شود، گفت: شورای اسلامی شهر مکانی است که در آن منتخبان مردم برای گره‌ گشایی از مشکلات ملت، توسعه شهری و افزایش تعاملات تلاش دارند.

دراین نشست اعضای هیات امنای شهرک صنعتی آمل در خصوص مسائل و مشکلات پیش روی صنعتگران ، همکاری با شورا و شهرداری در طراحی مبلمان و ساخت وسازهای شهری، نگاه کارآمدی مسئولین به توانمندی صنعتگران ، ایجاد درآمدهای پایدار جهت جلوگیری از بیکاری جوانان و دیگر امور مطالبی را عنوان کردند.