تقویت امداد و نجات ساحلی ضرورت دارد / وجود 47 پایگاه امداد و نجات جاده ای در استان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، مجتبی اکبری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران در نشست با خبرنگاران داوطلب جمعیت هلال احمر آمل با بیان اینکه یکی از برنامه اصلی هلال احمر راه اندازی و تقویت امداد و نجات ساحلی می باشد گفت: با توجه به وجود سواحل دریا در مازندران و حجم مسافران جهت استفاده سالانه شاهد غرق شدن عده ای از مسافران در نوار ساحلی دریا هستیم.

 وی افزود: با توجه به بررسی های بعمل آمده از 10 استان کشور استان مازندران بیشترین میزان غرق شدگی را دارد و امیدواریم  ستاد طرح دریا با هماهنگی هلال احمر و امداد و نجات مجوز لازم را جهت اقدامات لازم صادر کند.

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه حجم مسافران در ایام تابستان در جاده های شمال بسیار زیاد می باشد بیان داشت: در مازندران برای امداد و نجات جاده ای 47 پایگاه وجود دارد که از این تعداد 33 پایگاه ثابت می باشد که فعالیت نهایی در تمام محورها تا اوایل خرداد انجام می شود.

 اکبری با تاکید بر اینکه در مازندران بیش از 25 هزار داوطلب جمعیت هلال احمر وجود دارد ادامه داد: در انتخابات اخیر بیش از هشت هزار نفر شرکت کردند و سهم مشارکت 64 درصد بوده است.

وی عنوان داد: پایگاه امداد و نجات پلور با پیشرفت فیزیکی 90 درصدی می باشد که امیدواریم تا قبل از تابستان به بهره برداری برسد.

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران اضافه کرد: در مازندران به جهت داشتن شرایط استثنایی تعداد نجاتگران را با برنامه ریزی منسجم تا 3 برابر افزایش خواهیم داد.

اکبری در خصوص ساخت خانه های هلال روستایی اشاره کرد و اظهارداشت: در فاز اول تعداد 134 خانه هلال روستایی در مازندران افتتاح شد که تاکنون در آمل 16 خانه هلال روستایی راه اندازی شده است.

وی اشاره کرد: به جهت عدم وجود منابع مالی در هلال احمر، خانه های هلال روستایی با مشارکت مردمی ساخته می شود که در امر فعالیت های نرم افزاری، سازماندهی و برنامه ریزی برای حوادث  است.

اکبری اشاره کرد: آمل یکی از محورهای پر ترافیک به واسطه وجود جاده هراز، قله دماوند، آبشارها  و جنگلها دارای مخاطرات بالایی می باشد که توان مدیریتی و نقش رسانه ها برای آگاهی سازی در خصوص پیشگیری بسیار حائز اهمیت می باشد.

مدیرعامل هلال احمر مازندران گفت: ارتقای آموزش همگانی در جامعه، ارتقا و توسعه تاب آوری، برنامه ریزی مدون جهت مقابله با هرگونه حوادث و کارهای پژوهشی را در آینده در دستور کار خواهیم داشت.

اکبری عنوان داشت: ارتقای سطح آموزش نجاتگران و هر خانواده یک امدادگر باشد و استفاده از مشارکت جوانان و ظرفیت سازی از ابزارهای اصلی کار و تاثیر گذار می باشد.