راه اندازی موزه اختصاصی حماسه 6 بهمن آمل ضرورت دارد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، محمدرضا شیدفر، رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل در مراسم افتتاح نمایشگاه عکس ایثار که در موزه شهدای آمل برگزار شد اظهارداشت: از جمله برنامه های سازمان میراث فرهنگی در راستای ایجاد موزه ها و حفظ آثار بر جای مانده از گذشته و حال است.

وی تصریح کرد: تنها موزه اختصاصی شهدای کشور در آمل قرار دارد که توانسته است در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت اثربخش باشد و گالری های مجزا از یکدیگر به موزه شهدا اختصاص داده شده که آثار و یاد 113 شهید شهرستان آمل در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را به نمایش گذاشته است و از قسمت های قابل توجه این موزه مربوط به شهدای حماسه 6 بهمن می باشد.

شیدفر ادامه داد: این مکان فرهنگی همواره مورد استقبال مردم و دانش آموزان قرار می گیرد که تلاش ما در این راستا است در طول سال برنامه های مختلفی را داشته باشیم که همکاری خوبی با بنیاد شهید و امور ایثارگران وجود دارد.

وی تصریح کرد: مراجعات بسیاری حتی از خارج از کشور صورت می گیرد و خواستار آشنایی با موضوع و حماسه 6 بهمن آمل هستند.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمل ادامه داد: راه اندازی موزه اختصاصی حماسه 6 بهمن آمل ضرورت دارد که طرح آماده است و امیدواریم فضای مناسبی را برای این موزه داشته باشیم.

شیدفر افزود: امید است مسئولان حمایت های لازم را داشته باشند تا در سال 95 کارهای نرم افزاری احداث موزه انجام شده و در سال آینده زمینه افتتاح موزه فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کوشا بوده و تلاش داریم در این عرصه اقدامات ارزشمندی صورت دهیم.

سرهنگ علیرضا یداله پور، جانشین اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران اظهارداشت: دو الگوی شبه ترقی غرب گرا و فرهنگ تعالی اسلامی را از دوران قاجار داریم که با ورود حوزه های علمیه سبب شد تا فرهنگ اسلامی رشد پیدا کند.

وی تصریح کرد: امروز غرب برای اشاعه فرهنگ خود تلاش های بسیاری صورت می دهد که ضرورت دارد ما از سرمایه و فرصت های خود به خوبی استفاده کنیم.

یداله پور ادامه داد: در مازندران حدود 13 هزار اثر تاریخی در حوزه شهدا داریم اما موزه ای نیست که بتوانیم آن را به نمایش بگذاریم که زمینی در اختیار اداره کل میراث فرهنگی مازندران قرار گرفت تا بتوانیم موزه ای در مرکز استان درست کنیم تا این آثار در درون آن قرار گرفته و برای بازدید مردم باشد.

جانشین اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران تصریح کرد: امام خمینی(ره) در وصیت نامه خویش از شهر آمل و مردم فداکار آن به نیکی یاد کردند که دو سال است در حوزه مدافعان جنگل دارد کارهای خوبی صورت می گیرد.

وی ادامه داد: نیاز است اقدامات شایسته ای برای معرفی و تبیین حماسه ششم بهمن آمل صورت گیرد که از 143 شهید جنگل، 40 شهید به شهرستان هزارسنگر آمل تعلق دارد.

یداله پور با بیان این که آمل شهر دارای سبقه تاریخی و دفاع مقدسی است، گفت: این شهر بزرگواران بسیاری دارد که اهداف شخصی را برای اهداف ملی کنار گذاشتند و باید این عزیزان را به نسل جوان جامعه معرفی کنیم.

جانشین اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران تصریح کرد: جبهه مقاومت جهانی برای ما مرزی ندارد که اگر در برابر تکفیری ها مقاومت نکنیم باید منتظر حضور آنان در مرزهای خودمان باشیم.

وی ادامه داد: استان مازندران 30 شهید مدافع حرم دارد که با این تعداد بالاترین آمار شهدای مدافع حرم کشور متعلق به این استان است.

یداله پور افزود: مازندران ده هزار و چهار صد شهید دارد و باید  فرهنگ ایثار و شهادت را به نحوی شایسته به نسل های دیگر معرفی کنیم که یکی از ماموریت های در این راستا است و برای راه اندازی باغ موزه دفاع مقدس گام های خوبی صورت گرفته و حمایت های شایسته ای انجام شده است که قصد داریم عملیات والفجر هشت را در استان جانمایی کنیم.