برگزاری نشست ساماندهی متکدیان 6 شهر مازندران در آمل +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، احمد منفرد فرماندار ویژه آمل در جلسه استانی ستاد ساماندهی و جمع آوری متکدیان شهرهای آمل، بابل، نور، محمودآباد، فریدونکنار و بابلسر اظهارداشت: تکدی گری پدیده بسیار شومی است که هرجه در سایر امور تلاش کنیم و این پدیده را داشته باشیم سیمای شهر ذائقه تلخی را در ذهن بیننده ترسیم می کند.

معاون استاندار مازندران تصریح کرد: جمع آوری و ساماندهی متکدیان جزو وظایف ذاتی شهرداری ها می باشد که در راستای واگذاری، کار به بخش خصوصی داده و پیمانکار مشخص و مرکز حیات نو به عنوان مکان ساماندهی و جمع آوری متکدیان آماده شده است.

وی ادامه داد: متکدیانی نیاز به حمایت دارند اما باید  با افراد حرفه ای این عرصه برخورد شود تا افرادی نخواهند با احساسات مردم بازی کنند.

منفرد بیان داشت: شعبه دادیاری ویژه ساماندهی و جمع آوری متکدیان تشکیل شود که باید افرادی متکدی شناسایی شده و در مرحله اول از آنان تعهد گرفته شده و نیازمندان به مراکز مربوطه معرفی و افراد حرفه ای به مراکز قضایی معرفی شوند.

فرماندار ویژه آمل افزود: بعضی کار ساماندهی متکدیان را برعهده دارند که گزارش هایی در این خصوص می رسد که باید با شناخت دقیق عمل کرده و برخورد داشته باشیم.

علی یونسی، معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران اظهارداشت: سرانه هر نفر براساس جمعیت شهری 311 هزارتومان می شود که بهزیستی آمل باید حسابی باز کند و با بررسی سازوکارها در راستای اجرای امور گام برداشته شود.

وی افزود: تکدی گری به دلیل درآمد بالا و سودآوری زیاد خواهانی دارد که بالای 90 درصد افراد حرفه ای عمل می کنند.

یونسی ادامه داد: افراد با درآمد هنگفتی حتی با مجموعه سازمان دهی شده دست به اقدام می زنند که دلسوزی نابجای مردم زمینه رشد تکدی گری را فراهم می کند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران ادامه داد: ضرورت دارد به سازمان های دست اندکار امور نیازمندان کمک شود که این کمک ها در امور راه درست هزینه می شود.

یونسی افزود: در شهرستان سازمان های فرهنگی تبلیغی همت داشته باشند تا مردم ناشناخته به هیچ وجه به این افراد کمک نکنند.

یونسی ادامه داد: توانمدسازی متکدیان ضرورت دارد و عده ای توانمند هستند که باید برای این افراد برنامه ریزی شود.

احمد امیرسلیمانی شهردار آمل امروز در جلسه ستاد استانی جمع آوری و ساماندهی متکدیان اظهارداشت: مصوبه ای برای ساماندهی و جمع آوری ابلاغ شد  که تامین محل و امکانات برعهده شهرداری ها است.

وی افزود: جمع آوری و تحویل متکدیان با همکاری نیروی انتظامی صورت گیرد که عزم خوبی در این عرصه وجود دارد.

شهردار آمل ادامه داد: در سال 94، 84 متکدی دستگیر شده و تحویل مجتمع حیات نو دادیم که از این تعداد 32 نفر غیر بومی بودند.

امیرسلیمانی ادامه داد: در میان دستگیرشدگان 21 نفر تحت پوشش مراکزی مانند کمیته امداد و بهزیستی بوده و 3 نفر خارجی بودند.

وی با اشاره به این که 4 مرحله مانور استانی در آمل برگزار شده است بیان داشت: ضرورت دارد پس از جمع آوری و  تحویل شهرداری ها، دستگاههای دیگر کار خود را به درستی انجام دهند.

شهردار آمل افزود: ما برای نرخ با شهرداران دیگر به توافق می رسیم که زیبنده نظام اسلامی نیست شهرهای ما این وضعیت را داشته باشند.

وی اظهارداشت: ضرورت دارد از شرکت های بومی منطقه استفاده کنیم تا تبادل تجربه ها صورت گرفته و استان در این عرصه توانمند شود.

عیسی طوسی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران امروز در جلسه ستاد استانی ساماندهی و جمع آوری متکدیان اظهارداشت: یکی از اشکالات عمده که مشاهده کردیم مواردی نسبت به برآورد ریالی بود و خوشبختانه مبالغی تعیین شد که نسبت به جمعیت صورت گرفته و برای هر نفر 700 هزار تومان بوده است.

وی بیان داشت: ضرورت دارد کمک هایی صورت گیرد تا مرکز ساماندهی و جمع آوری متکدیان آمل همانند ساری راه اندازی و اقدامات آن آغاز شود.

طوسی تصریح کرد: افراد خارجی برای تکدی گری به استان می آیند که ضرورت دارد اقدامات خوبی صورت دهیم.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران ادامه داد:20 میلیون مسافر در طول سال به مازندران می آیند که وجود تکدی گری شایسته نیست.