ضرورت عزم جدی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی / بانک ها بسترساز فساد هستند

 

عزت الله یوسفیان ملا، عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور امشب در برنامه زنده تیتر امشب با عنوان مبارزه با مفاسد اقتصادی از حرف تا عمل که به مناسبت سالروز صدور فرمان هشت ماده ای رهبری معظم انقلاب درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی که از شبکه خبر پخش شد با بیان این که اعضای اصلی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی سران سه قوه هستند که این افراد اختیارات خود را به جمعی تفویض کردند، گفت: معاون اول رییس جمهور به عنوان رییس ستاد و نمایندگانی از مجلس، دولت و قوه قضاییه ترکیب اصلی ستاد را تشکیل می دهند.

به گزارش پایگاه خبری کمال نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دکتر عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس، وی تصریح کرد: جلسات ستاد به صورت قراردادی است و می بایست هر دو هفته یک بار برگزار شود اما دستخوش مسائل و مشکلاتی می شود که در سال 95 یک جلسه برگزار شده است.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس خاطرنشان کرد: حجم کار اعضای ستاد زیاد بوده اما مبارزه با مفاسد اقتصادی امر مهمی است که تناسب کار ستاد با ساعات و وقت قابل قبول نیست.

یوسفیان ملا ادامه داد: ستاد کار هماهنگی صورت می دهد که باید مصوباتی داشته باشد تا سران قوا را در مسیر آورده و از ظرفیت آنان استفاده کند.

عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور خاطرنشان کرد: زحمات قابل تقدیری صورت گرفته است و پرونده های معوقات بانکی در ستاد متوقف شده و افزایش آنچنانی در این راستا نداشتیم.

وی ادامه داد: جمعی به دنبال سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی رفتند و همیشه مشکل ما این است تشکیلاتی کار خود را انجام نداد به دنبال تشکیلات دیگر می رویم.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس با بیان این که ضرورت دارد کارهایی صورت گیرد تا مفاسد اقتصادی تکرار نشود، خاطرنشان کرد: زمانی پرونده ای مختومه شد تازه کار ما شروع می شود و باید بررسی کنیم چه اقداماتی صورت گیرد تا دیگر شاهد این مفاسد نباشیم.

یوسفیان ملا با اشاره به این که مفاسد اقتصادی از بستر بانک ها عبور می کند، ادامه داد: کاری صورت نگرفته است تا بانک ها زمینه ساز فساد نباشند که ضرورت دارد ساختار بانک ها تغییر پیدا کند.

عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور با بیان این که کار صورت گرفته تناسبی با مفاسد اقتصادی ندارد، گفت: در خصوص معوقات بانکی نگذاشتیم افزایش پیدا کند اما باید این قضیه را ریشه کن کنیم.

وی تصریح کرد: برای پیشگیری از مفاسد اقتصادی اقدام شایسته ای صورت نگرفته است و سمینارها باید زمانی باشد که عملکرد داشته باشیم و رهبری فرمودند ضرورت دارد تصمیم به خروجی داشته باشیم و مردم آن را لمس کنند.

نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس با بیان این که ضرورت دارد عزم جدی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی وجود داشته باشد، گفت: نامه هایی برای پیشبرد درست امور ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نوشته ام که باید عملکرد داشته باشیم و به همین دلیل در سیمنار مبارزه با مفاسد اقتصادی شرکت نکردم.

وی افزود: قانون ارتقای سلامت اداری را به رییس جمهور و معاون اول ایشان در صحن علنی مجلس داده و در ستاد هم مطرح کردم اما هنوز آیین نامه اجرایی آن نوشته نشده است.

یوسفیان ملا با بیان این که اگر می خواهیم مبارزه با مفاسد اقتصادی شروع شود باید از خودمان شروع کنیم، گفت: ضرورت دارد تصمیمات لازم برای مبارزه با مفاسد اقتصادی صورت گیرد و نتجیه لازم را در این خصوص داشته باشیم.