ششمین جشنواره استانی پروژه علمی دانش آموزی طرح جابربن حیان در آمل برگزار شد+عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ؛ ششمین جشنواره استانی پروژه علمی دانش آموزی طرح جابربن حیان با حضور معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، معاونین و روسای ادارات آموزش و پرورش استان، روسای دانشگاه فرهنگیان استان و فرهنگیان و دانش آموزان در مرکز نمایشگاه های تخصصی آمل برگزار شد.

حمید محمدنسب، مدیر آموزش و پرورش آمل اظهارداشت: از آمل شانزده بار در شاهنامه به نیکی یاد شده و تاریخ کهن نشان می دهد فرهنگ تمدنی این شهر بیش از هشت هزار سال است.

وی ادامه داد: آمل شهر بزرگان، اندیشمندان، علما و بزرگان گرانقدری است که سرمایه ها و گنجینه های گرانقدری هستند و آمل تنها شهری است که در وصیت نامه امام راحل یاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: مفتخریم امروز در جشنواره استانی پروژه علمی دانش آموزی طرح جابربن حیان در خدمت شما هستیم که تلاش ها و خدمات ارزشمند شبانه روزی در راستای برگزاری این همایش صورت گرفت و از همه عزیزان قدردانی به عمل می آید.

سید عیسی میرشفیعی، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران اظهارداشت: تمام تلاش و توان خود را در آموزش ابتدایی گداشتیم تا پایه درستی را به میزان توانایی خود ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: از همه عزیزان و فعالان جشنواره جابربن حیان کمال تقدیر و تشکر را داریم که همکاری بسیاری صورت دادند تا این میزان کار فراهم شود که دانشمندان آینده این سرزمین ایجاد کردند.

وی ادامه داد: بیش از 50 درصد دانش آموزان استان در دوره ابتدایی تحصیل می کنند و کار ما بنیادی است.

سید علی قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان این که شخصیت فرهیختگان و اصناف جامعه به رفتارهایی بستگی دارد که در جامعه اتفاق می افتد، گفت: مدرسه پایگاهی است که به کیفیت بخشی جامعه منجر می شود و کیفیت بخشی آموزش و پرورش در توسعه پایدار جامعه نقش اصلی دارد.

وی تصریح کرد: اگر می خواهیم جامعه ای با اعتدال داشته باشیم باید در برنامه های آموزش و پرورش تجلی پیدا کند تا دانش آموزان به گونه ای تربیت شوند تا بتوانیم جامعه اعتدالی را به ظهور برسانیم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: جشنواره جابربن حیان یکی از برنامه هایی است که می تواند مدارس و دانش آموزان را به کنشگری وادارد و مدرسه پژوهش محور را به ارمغان آورد.

وی افزود: این جشنواره در سه مرحله مدرسه، شهرستان و استان با حضور 147 هزار دانش آموز، 1650 مدرسه و راهنمایی 5020 معلم صورت گرفت که در مرحله شهرستانی بیش از 7 هزار اثر در معرض دید قرار گرفت که در جشنواره استانی جابربن حیان نیز 97 اثر گروهی و 240 اثر انفرادی حضور دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: آموزش و پرورش استان در همه حوزه ها فعالیت خوبی دارد و برای اولین بار توانستیم طرح تبدیل مدرسه آموزش محور به پژوهش محور را به اجرا درآوریم که در سال گذشته 11 مدرسه و در سالجاری بیش از 90 مدرسه در این راستا فعالیت دارند.

محمد دیمه ور، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اظهارداشت: حضور در امر تعلیم و تربیت توفیقی است که باید نسلی شایسته برای کشورمان پرورش دهیم که جشنواره جابربن حیان فرصتی برای بروز توانمندی های دانش آموزان است.

دیمه ور ادامه داد: تحولات علمی و فناوری همه بشر را درنوردیده که از آموزش به یادگیری رسیدیم و این امر در حال گسترش است.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امروز با روش های سنتی نمی توانیم نسلی خلاق و روزآمد داشته باشیم که باید اقداماتی از قبیل جشنواره جابرحیان صورت گیرد و این امر ضرورتی است که وظیفه داریم کلاس های درس را به کانون های پیشران تبدیل کنیم و فعالیت های مدرسه باید به گونه ای سامان یابد که منجر به پرورش نسل خلاق شود.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت هایی که در دوره ابتدایی انجام می شود باید برای پرورش خلاقیت دانش آموزان صورت گیرد.

 دیمه ور ادامه داد: از دانش آموزان و فعالان شرکت کننده و برگزارکننده در جشنواره کمال تقدیر و تشکر را داریم و امیدواریم افتخارآفرین برای نظام اسلامی باشند.

گفتنی است؛ این جشنواره به همت معاونت آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش مازندران و اداره آموزش و پرورش آمل برگزار شد.