18/5 درصد گوشت مرغ مازندران در آمل تولید می شود / رتبه اول توليد مرغ در مازندران

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز، سید مرتضی اميني مدير جهاد کشاورزي شهرستان آمل با بيان اينکه در دي ماه سال جاري ثبت سامانه جوجه ريزي در 18واحد مرغداري مرغ گوشتي اين شهرستان به تعداد 462 هزار و 500 قطعه انجام شد، تصريح کرد: روند ثبت سامانه جوجه ريزي در اين شهرستان در حال انجام مي باشد.


وي گفت: ثبت سامانه جوجه ريزي در واحدهاي مرغداري شهرستان با هدف مديريت توليد ، کنترل جوجه ريزي ، تنظيم بازار، رعايت نکات فني و بهداشتي و بهبود شرايط کيفي گوشت جهت ورود به بازار هدف مي باشد .

 

اميني تصريح کرد : در راستاي امنيت غذايي و تامين پروتئين جامعه از ابتداي ماه دي تا کنون 462 هزار و 500 قطعه جوجه در سالن هاي مرغداري شهرستان آمل جوجه ريزي صورت گرفته است که ماحصل اين جوجه ريزي استحصال 790 تن گوشت مرغ در پايان دوره پرورش مي باشد.

 

 مدير جهاد کشاورزي شهرستان آمل گفت : شهرستان آمل با توجه به دارا بودن5/18درصد توليد گوشت مرغ در سطح استان ، حائز رتبه اول توليد مرغ در استان مازندران مي باشد.


 وي همچنين افزود : كارشناسان جهاد کشاورزي شهرستان ضمن حضور مستمر در مرغداريها ، توليدكنندگان مرغ را از مسائل علمي و فني روز آگاه مي سازند که اين امر سبب كاهش هزينه ، افزايش توليد وبالاخره بازده اقتصادي ، سود آوري و اشتغالزايي را بدنبال دارد .