مهندس نوری مدیرکل دفتر فنی استانداری مازندران به همراه مهندس حسن‌زاده مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران و جمعی از معاونان این اداره کل، با حضور در شهرستان چالوس از روند اجرای پروژه ۱۱۴ واحدی بام‌شهر بازدید کردند و آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی، زیرساخت‌ها و مسائل اجرایی این طرح را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران، مهندس نوری مدیرکل دفتر فنی استانداری مازندران به همراه مهندس حسن‌زاده مدیرکل راه و شهرسازی استان و معاونان این اداره کل، در بازدیدی میدانی از پروژه ۱۱۴ واحدی بام‌شهر شهرستان چالوس، روند اجرای عملیات عمرانی و میزان پیشرفت این پروژه را ارزیابی کردند. 
 
در این بازدید، مسئولان حاضر ضمن بررسی میدانی بخش‌های مختلف پروژه، بر تسریع در روند اجرای عملیات، رفع موانع احتمالی و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز تأکید کردند. همچنین راهکارهای لازم برای بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از این واحدهای مسکونی و تأمین مطالبات متقاضیان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 
 
پروژه ۱۱۴ واحدی بام‌شهر از جمله طرح‌های مسکن در شهرستان چالوس است که با هدف تأمین نیاز مسکن اقشار واجد شرایط و در راستای سیاست‌های دولت در حوزه تولید و عرضه مسکن در حال اجراست.
.