متاسفانه استان مازندران نتوانسته است آنگونه که باید در مسیر توسعه قرار گیرد

یادداشت سردبیر- علیرضا عزیزکمالی
 
با پیشنهاد وزیر کشور و رای هیئت دولت، مهدی یونسی رستمی به عنوان بیست و ششمین استاندار مازندران منصوب شد. ‎ ‎
مهدی یونسی رستمی در جلسه روز یکشنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۳ هیات دولت به ریاست دکتر مسعود پزشکیان، به عنوان استاندار مازندران رای اعتماد گرفت.
 
مهدی یونسی رستمی، بیست و ششمین استاندار مازندران پس از انقلاب است که به این سمت منصوب شد.
استاندار جدید مازندران از رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس است که قریب چهار سال در عرصه های دفاع مقدس حضور داشته است.
 
معاون آموزشی و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران، ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان مازندران در دوران وزارت دکتر پزشکیان، عضو هیئت مدیره و مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی شفا ساری، دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و تالیف ۲۵ مقاله علمی از جمله مسئولیت‌ها و فعالیت‌های وی است.
 
دکتر مهدی‌ یونسی رستمی، متخصص اورولوژی – فلوشیپ فوق تخصصی جراحی کلیه، مجاری ادراری، اندویورولوژیست و از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است . وی همچنین از چهره‌های شناخته‌ شده اصلاح‌طلبان و رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان در مازندران بود.
استان سرسبز و لاله خیز مازندران از جمله استان های شاخص کشور می باشد که ظرفیت های ارزنده ای درون آن قرار دارد که با برنامه ریزی دقیق و مدیریت درست می توانیم این استان را در مسیر توسعه یافتگی قرار دهیم.
 
متاسفانه استان مازندران نتوانسته است آنگونه که باید در مسیر توسعه قرار گیرد که یکی از دلایل مهم آن عدم وحدت مجموعه استان در مسیر برنامه ریزی برای پیشرفت بوده است که ضرورت دارد استاندار جدید مازندران همدلی و وفاق را در سطح استان افزایش داده و گام های عملی برای تقویت وحدت درون استانی بردارد.
 
استان مازندران ظرفیت های ارزنده ای از مدیران و بزرگان را در سطح ملی دارد که همانند دیگر استان ها نتوانستیم از ظرفیت این افراد استفاده درستی داشته باشیم و از قدرت آنان برای پیشبرد اهداف عالیه مدیریتی استان و انجام اقدامات اساسی گام برداریم که استاندار جدید باید با بسترسازی مناسب کاری کند تا از این فرصت های ارزشمند به خوبی بهره گیری داشته باشیم.
 
نیاز است استاندار جدید مازندران برای تغییر و تحول مدیران به اصل شایسته سالاری، تخصص گرایی، تعهدمندی و بومی بودن توجه داشته باشد و مدیرانی آزمون پس داده و کاردان را در پست های مدیریتی استانداری و ادارات کل استان قرار داده و تحت تاثیر جوسازی های منفعت طلبان قرار نگیرد.
استان مازندران در اکثر ایام سال، خدمات ملی ارائه می دهد که چنین ظرفیتی باید از بودجه ها و حمایت های ملی برخوردار باشد و بودجه های محلی کفاف این استان را نمی دهد.
 
تشکیل اتاق فکری متشکل از نخبگان، مدیران، اهل خرد، فعالان رسانه ای و افراد صاحب نظر در مسائل مختلف استان ضرورت دارد تا بتوانیم از مشورت و نظرهای ارزنده این افراد برای توسعه استان استفاده کنیم و راهکارهای عملی را برای تحقق پروژه های بزرگ و خدمات ارزشمند در استان اتخاذ نماییم.
این استان صنایع شاخص و بزرگی دارد که در سطوح ملی و بین المللی حرفی برای گفتن دارند اما در سال های اخیر با مشکلات بسیاری روبرو بوده اند که اقداماتی در راستای حمایت از آنان صورت گرفت اما ضرورت دارد راهکارهای منسجمی برای حمایت از تولیدات داخلی استان صورت گیرد که ضرورتی اساسی است و تحقق این امر زمینه ساز توسعه اقتصادی و رفع معضل بیکاری می شود.
 
توسعه ظرفیت های صادراتی در استان نیازی مبرم می باشد که باید بسته های حمایتی و بسترسازی های لازم در این عرصه صورت گیرد تا بتوانیم تولیدات داخلی خود را افزایش دهیم.
استان مازندران در برخی از ایام سال مانند تعطیلات نوروزی و تابستان به تمام هم میهنان عزیز کشورمان خدمات می دهد و شاهد حضوری میلیونی از مسافران به این استان هستیم که باید از امکانات ملی و بودجه های ویژه برای تقویت صنعت گردشگری و بهبود وضعیت راههای استان استفاده کنیم و نیاز است در حوزه ارتقای ظرفیت های گردشگری از روستاهای استان نیز بهره گیری درستی داشته باشیم که پتانسیل های بسیاری در آن وجود دارد و به طور قطع یقین مورد استقبال گردشگران قرار می گیرد.
 
زباله یکی از معضلات گریبانگیر استان مازندران است و غالب شهرهای استان با آن درگیر بوده و مشکلات بسیاری در این حوزه دارند که ضروری است استاندار جدید مازندران در کنار اقدامات مقطعی برای رفع معضل زباله، به دنبال راهکاری عملی و دائمی برای ساماندهی وضعیت زباله ها باشد که نیاز می رود از همه ظرفیت ها استفاده شود تا بتوانیم در راستای حفظ محیط زیست کوشا باشیم.