حال که عمارت در آتش سوخت شاید یک تلنگری در مسئولین ایجاد نماید تا بخواهند یک کار عملی انجام دهند

کمال آنلاین : عمارت امروز چون آتش فشانی فعال هر لحظه می تواند به سرش بزند و با یک رانش، با یک انفجار و یا با یک آتش سوزی چون بمب اتمی برای شهر باشد، غده‌ای بدخیم که نزدیک 4 دهه است در جان سلامتی مان تنیده است و روز به روز وخامتش بیشتر می شود و این طلای سیاه امروز بلای سیاهی بر سر شهروندان نه تنها شهرستان آمل بلکه استان مازندران شده است.

زباله ها سالهاست در شهرستان آمل تبدیل به ابرچالش شده اند، این سمبل بی توجهی، امروز صدای مسئولین را هم درآورده است و به جای وقت خریدن بفکر چاره کار شده اند.

غده سرطانی که شیرابه هایش ریشه های سلامتی شهر را خشکانده‌اند، در حالی که تا دیروز زباله های این شهرستان و شهرهای اطراف چون محمودآباد و فریدنکنار و نور و روستاهای اطراف بر سر آمل هوار می شد و کسی از خود نمی پرسید مرزهای جغرافیا یعنی چه؛ چرا که ما اهل یک استان هستیم و مشکلات و معضل ها کیلومترشمار ندارند.

این دور از انصاف است که نفوذ سیاست، پای برگه های ویزیت چند صد انسان را امضا کند، امروز رد پای همین بازی های سیاسی برای زباله‌ها را می توان در درمانگاه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان آرین و نگاههای ناامید بیماران سر تراشیده دید که به هیچ چیز جز سلامتی فکر نمی کنند دید.

متاسفانه با بی تدبیری مدیران گذشته در استان مازندران و شهرستان آمل خوب دفاع نکردند که به خاطر مسایل سیاسی و رودربایستی از بیان حقایق طفره رفتند و این مشکلات سال به سال افزون تر شده و فقط مدیران درحد شعار، بحث زباله شهرستان آمل را پیش می کشیدند و بعد به فراموشی می رفت.

پیرو ضرب الاجل ریاست محترم جمهوری در سوم آبان ۱۴۰۲ به استاندار مازندران، مبنی بر انتخاب محل جمع آوری زباله شهرستان آمل و رفع مشکل پسماند با روش های درست کارشناسی شده، علیرغم پیشنهاد کارشناسان و ادارات متبوع در جانمایی محلی مناسب در ابتدای جاده بلده ( منّال)، با دخالت مدیریتی در سطح استان این محلِ کاملا مناسب، رد و بخشی از جنگل هیرکانی واقع در شوکاشور در منطقه رزکه بخش امام زاده عبداله شهرستان آمل که از جهات مختلف زیست محیطی، منابع طبیعی و حیات وحش و آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی بانظر کارشناسی مردود گردیده بود را بدون توجه به نظرات ادارات متبوع، مصوب نمودند.

مقاومت های مردمی از سوی مردم منطقه رزکه و روستاهای اطراف و همچنین همشهریان دلسوز و اصحاب رسانه سبب گردید مسئولین از این انتخاب خود صرف نظر کردند زیرا این انتخاب ناصواب منجر به این میشد که بیش از ده هکتار از جنگل های انبوه هیرکانی بکلی نابود گردد.

ذات اله زارعی فرماندار ویژه آمل در بیانیه ای از لغو انتخاب منطقه شوکاشور بعنوان مرکز مدیریت و ساماندهی زباله شهرستان آمل خبرداد و تصریح کرد دیگر گزینه های پیشنهادی در دست بررسی است.

یکی از دستوراتی که حضرت آیت اله رییسی شهید بزرگوار راه خدمت دادند و به مرحله اجرایی نرسید بحث ضرب الاجل 15 روزه درخصوص ساماندهی مرکز دفن زباله عمارت آمل بود که مسئولان اقدام شایسته ای در این راستا انجام ندادند.

همزمان با 26 تیر ماه مرکز دفن زباله عمارت آمل دچار آتش سوزی گردید که نیروهای امدادی و آتش نشانی و پسماند از شهرهای مختلف استان مازندران به کار خاموش کردن آتش پرداختند تا زودتر خاموش گردد.

دکتر یوسف نوری استاندارمازندران به اتفاق مدیران استانی و شهرستانی از مرکز دفن زباله عمارت آمل بازدید نموده و دستورات لازم را به منظور تسریع در روند عملیات اطفای حریق صادر نمود.

حال که عمارت در آتش سوخت شاید یک تلنگری در مسئولین ایجاد نماید تا بخواهند یک کار عملی انجام دهند و برای همیشه به مشکل زباله شهرستان آمل پایان دهند زیرا این عمارت مسئولین بسیاری را در طول بیش از یک دهه اخیر به خود دیده اما همچنان منتظر اقدامی برای ساماندهی است.