بی تردید تامین اجتماعی را می‌توان از متولیان‌ اصلی برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی قلمداد کرد.

کمال آنلاین : در نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز تامین اجتماعی به تأسی از الگوها و منویات دینی به عنوان یک نهاد اجتماعی با گستره وسیعی از خدمات بیمه ای و درمانی رسالت خطیری در استقرار عدالت اجتماعی و اقتصادی داشته است

بی تردید تامین اجتماعی را می‌توان به واسطه حجم مخاطبین و جامعه هدف آن و تعهدات و خدمات متعدد به شرکای اجتماعی خود از متولیان‌ اصلی برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی قلمداد کرد.

همزمان با هفته بهزیستی دکتر حسن فلاح مدیرکل تامین اجتماعی مازندران و دکتر سیدرضا کاظمی نیا مدیرکل درمان تامین اجتماعی مازندران وبا همراهی معاونین درنشست خبری که به میزبانی اداره تامین اجتماعی محمودآباد برگزارشد شرکت کردند .

**سازمان تامین اجتماعی یک سازمان بیمه‌گر متکی بر ورودی و خروجی بیمه‌گذاران

دکتر حسن فلاح مدیرکل تامین اجتماعی مازندران با اشاره به خدمات ارائه شده سازمان تامین اجتماعی به افراد تحت پوشش با عنوان اینکه تا قبل از پیروزی انقلاب جمعیت بیمه شدگان در کل کشور ۲۰ درصد بود اما امروز ۱۹ صندوق بیمه‌ای داریم، خاطرنشان کرد: هم اکنون ۷۲ درصد از جمعیت کشور تحت پوشش انواع بیمه‌ها هستند و ۵۳ درصد از ۷۲ درصد، سهم تامین اجتماعی است.

وی سازمان تامین اجتماعی را یک سازمان بیمه‌گر متکی بر ورودی و خروجی بیمه‌گذاران دانست و گفت: اساسی‌ترین منبع درآمد از محل وصول حق بینه است و توسط شرکای اجتماعی دولت با سه درصد حق بیمه، کارفرمایان تامین می‌شود.

وی افزود: عناوین سال از سوی مقام معظم رهبری طی 16 سال بر محوریت شعار اقتصادی و هشت سال حوزه تولید با ژرف نگری رونق اقتصادی کشور با تولید تحقق می‌یابد.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران با اظهار اینکه ۴۸ میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند، بیان کرد: از جمعیت ۳ میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در مازندران ، ۲ میلیون نفر تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که از میانگین کشوری به مراتب بیشتر است

.

**تامین اجتماعی به عنوان نیروی محرکه رشد اقتصادی

وی با اشاره به اینکه تامین اجتماعی به عنوان نیروی محرکه رشد اقتصادی، نقش بسزایی در پویایی اقتصاد کشور دارد، ادامه داد: ۱۷ تعهد بلند مدت و کوتاه مدت داریم که برای مستمری بگیران ارائه می‌شود و سازمان تامین اجتماعی به حکم قانون دولتی نیست و یک صندوق خصوصی و حق الناس است.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران با بیان اینکه در سازمان تامین اجتماعی با توجه به طیف وسیع آمار، چالش‌های مختلفی را داریم که به لطف خداوند این چالش‌ها در دولت سیزدهم در سه موضوع تحول، عدالت و اعتماد در راستای قوانین ادامه دارد، اظهار کرد: در استان مازندران ۶۲ درصد از جمعیت تحت پوشش بیمه هستند و ۷۰۳ هزار نفر بیمه شده اصلی داریم که ۴۱۹ هزار و ۸۷۹ نفر آن اجباری هستند

.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران با اذعان به اینکه ۱۴۰ هزار و ۶۱۸ نفر بازنشسته در مازندران داریم، بیان کرد: ۸ هزار و ۵۴۶ از کار افتاده و ۵۲ هزار و ۷۰ بازمانده تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی مازندران هستند.

این مسئول اظهار کرد: تعداد کل مستمری بگیران در مازندران ۳۹۲ هزار و ۴۱۲ نفر هستند که این آمار رتبه نهم را در کشور دارد.

فلاح با اعلام اینکه ۹۸ هزار واحد کارفرمایی فعال و ۷۵۰ هزار و ۷۷ واحد کارفرمایی نیمه فعال داریم، تصریح کرد: بیمه شدگان اصلی و تبعی تا پایان اسفند ماه سال گذشته، ۱ میلیون و ۶۴۶ هزار و ۸۸۰ نفر بودند.

این مسئول ادامه داد : تعداد ۵۵ هزار نفر بیمه شده اصلی در مازندران افزایش یافت که ۳۰ هزار نفر آن اجباری و ۲۵ هزار نفر توافقی بودند

.

مدیرکل مدیریت درمان تامین اجتماعی مازندران:

مازندران یکی از استان‌های شاخص در حوزه درمان سازمان تامین اجتماعی است.


دکتر سیدرضا کاظمی نیا مدیرکل درمان تامین اجتماعی مازندران درادامه نشست گفت: در حوزه درمان مستقیم با ۴۹۵ تخت بستری در بیمارستان‌های ولیعصر قائمشهر، بوعلی نکا، شفاء بابلسر، رازی چالوس و حکمت ساری به ارائه خدمات درمانی مشغول هستیم.
کاظمی نیا با بیان اینکه مدیریت درمان تامین اجتماعی مازندران در قالب حوزه‌های درمان مستقیم، معاونت خرید راهبردی، اسناد پزشکی و کمیسیون پزشکی و شوراها با ۲۵۸۳ پرسنل پاسخگوی نیازهای درمانی بیمه شدگان است، تصریح کرد: مازندران یکی از استان‌های شاخص در حوزه درمان سازمان تامین اجتماعی است.

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی مازندران سالانه به طور متوسط پاسخگوی بیش از ۳۹ هزار مورد بستری و حدود ۵ میلیون مراجعه سرپایی در حوزه درمان مستقیم است.

وی ادامه داد: همچنین این مدیریت سالانه به بیش از ۲۹۰ هزار مورد بستری و بیش از ۱۴ میلیون مراجعه سرپایی در مراکز طرف قرارداد در حوزه معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی پاسخ می‌دهد.

این مسئول با تاکید بر اینکه اعتبارات مصوب سال ۱۴۰۲ مازندران برابر با ۴ هزار و ۷۴۵ میلیارد تومان بوده است، یادآور شد: این رقم نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد رشد داشته است.

به گفته کاظمی نیا پروژه‌های عمرانی مازندران مشتمل بر ۳ پروژه توسعه و بازسازی بیمارستانی به مساحت ۱۴ هزار و ۷۲ متر مربع (۸۶۷۲ متر مربع توسعه و ۵۴۰۰ متر مربع بازسازی) با هدف افزایش تعداد تخت‌های بیمارستان‌های کوچک مقیاس استان به استاندارد ۶۴ تخت وزارت بهداشت در ۳ شهر ساری، نکا و بابلسر اجرا شد.

وی بیان کرد: پروژه توسعه و بازسازی بیمارستان حکمت ساری شامل توسعه ۳۱۵۰ متر مربع درمانگاه تخصصی، بخش اداری و پشتیبانی،انبار دارویی و بایگانی مدارک پزشکی و بازسازی ۲۲۰۰ متر مربع ICU ،CCU ، اورژانس، آزمایشگاه، تصویر برداری، لاندری، موتورخانه و CSSD می باشد که دارای ۱۰۰ درصد پیشرفت بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران گفت: پروژه توسعه و بازسازی بیمارستان بوعلی نکا در بخش دیالیز، انبار دارویی، موتورخانه ، بخش اداری و پشتیبانی و CSSD و همچنین اضافه شدن ۱۷ تخت به ظرفیت بستری بیمارستان است. همچنین در بخش بازسازی به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، لاندری و آشپزخانه می‌گردد که با ۱۰۰ درصد پیشرفت همراه بوده است.

وی افزود: پروژه توسعه و بازسازی بیمارستان شفای بابلسر به مساحت ۱۲۰۰ متر مربع در بخش توسعه شامل اورژانس، آشپزخانه و افزوده شدن ۱۷ تخت به ظرفیت بستری بیمارستان و بازسازی ۱۷۰۰ متر مربع مشتمل بر بخش‌های تصویربرداری، آزمایشگاه،مدارک پزشکی، لاندری و CSSD با ۱۰۰ پیشرفت انجام شده است.

دکتر سیدرضا کاظمی نیا تاکید کرد: پیگیری و تجهیز فازهای توسعه یافته ۳ بیمارستان حکمت ساری، بوعلی نکا و شفا بابلسر از طریق شرکت بازرگانی انجام و شروع فاز عملیاتی ساخت درمانگاه عمومی فریدونکنار به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال آغاز شد.

او افزود: بازسازی و تجهیز طبقه همکف و زیرین ساختمان کمیسیون‌های پزشکی با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال از دیگر اقدامات انجام شده در مدیریت درمان تامین اجتماعی مازندران است.

این مسئول گفت: پروژه کلان نسخه الکترونیک توسط سازمان تامین اجتماعی با هدف ارتقاء سرعت و کیفیت ارائه خدمات بیمه‌ای به آحاد مردم و مراکز طرف قرارداد و در راستای حذف دفترچه‌های بیمه درمانی آغاز به کار کرد و در این پروژه نسخه تجویزی توسط پزشکان به صورت الکترونیکی بوده و بیماران نیز به جای ارائه نسخه کاغذی به داروخانه‌ها از طریق نسخه الکترونیکی داروی خود را دریافت خواهند کرد.

کاظمی نیا تصریح کرد: ساخت درمانگاه تخصصی و استاندارد سازی فضای اورژانس بیمارستان رازی چالوس که در مرحله جانمایی قرار دارد در حال پیگیری است.

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران ذکر کرد: اجرای پروژه ساخت درمانگاه میاندورود به مساحت ۸۰۰۰ متر مربع که در مرحله اخذ مجوزهای قانونی است از دیگر اقدامات در حال پیگیری است.

وی بیان کرد: تهیه زمین جهت تأسیس درمانگاه عمومی برای شهرستان‌های گلوگاه، سوادکوه شمالی، جویبار و عباس آباد در راستای اجرای مصوبه ساخت ۶۱ مرکز درمانگاهی و تهیه زمین جهت ساخت درمانگاه در شهرستان محمودآباد در راستای مصوبه هیئت مدیره سازمان را در دستور کار داریم.

اهم اقدامات برجسته  دکتر سیدرضا کاظمی نیا مدیرکل درمان تامین اجتماعی مازندران

  1. انتخاب مدیریت درمان استان به عنوان دستگاه برتر درجشنواره شهید رجائی
  2. دریافت لوح تقدیر ازمدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درخصوص کسب رتبه نخست کشوری در درارزیابی نتایج نظر سنجی خدمات سرپائی درسال
  3. کسب عنوان دستگاه عالی اجرائی استان مازندران درتوسعه وترویج فرهنگ نماز در سال های 1401و1402از سوی نماینده ولی فقیه استان واستاندار مازندران
  4. دریافت تقدیر نامه کشوری از مشاور مدیرعامل سازمان درامور زنان وخانواده درخصوص اجرائی نمودن بندهشتم سیاست های کلی تامین اجتماعی ازسوی مقام معظم رهبری ومفاد قانون حمایت از خانواده وجوانی جمعیت درسال 1401

5-تقدیر استاندار مازندران درخصوص همکاری مدیرعامل درمان با مجمع خیرین ومحرومیت زدائی شهرستان قائم شهر درزمینه ساخت مسکن محرومین درسال 1402

6-دریافت تقدیر نامه ازمدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان وعشایری کشور درراستای خدمت رسانی به جامعه هدف وتحقق اهداف وزارت تعاون ، کارورفاه اجتماعی

7-دریافت لوح تقدیر از سوی آقای رحمانی معاون امور مجلس ، حقوقی و استان های وزارت تعاون ، کارورفاه اجتماعی درخصوص ارائه خدمات صادقانه وتلاش صمیمانه درزمینه تحقق اهداف شورای هماهنگی تعاون ، کارورفاه اجتماعی استان

8-و...