شهید جمهور آیت اله رییسی بهترین الگو برای انتخاب اصلح هستند

یادداشت سردبیر- علیرضا عزیزکمالی
 
کشور در تب و تاب برگزاری انتخابات ریاست جمهوری قرار دارد که در روزهای اخیر ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسید و کار تایید صلاحیت داوطلبان در شورای نگهبان در جریان است تا واجدین شرایط تایید صلاحیت شده جهت برگزاری فرآیند انتخابات به مردم شریف و همیشه درصحنه ایران اسلامی معرفی گردند.
 
حضور پرشور و گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری یکی از اصول اساسی و مهمی است که همه باید در تلاش باشند تا زمینه ای فراهم نمایند مشارکت بسیار بالای شرکت کنندگان در انتخابات را شاهد باشیم و در کنار آن به بصیرت افزایی بپردازند تا فردی اصلح به عنوان ریاست جمهوری جدید نظام جمهوری اسلامی ایران انتخاب گردد.
 
شهید جمهور آیت اله دکتر سید ابراهیم رییسی رییس جمهور محترم و مغتنم جمهوری اسلامی ایران بهترین الگو برای انتخاب اصلح هستند که می توانیم به سیره و روش این مرد جهادی عرصه خدمت به مردم مراجعه نماییم.
 
شهید جمهور آیت اله سید ابراهیم رییسی خود را وقف خدمت به مردم نمودند و به جای اینکه در تهران کارها را مدیریت نمایند به دل روستاها و شهرهای کشور رفته و چهره به چهره با مردم دیدار داشتند تا مشکلات و معضلات موجود را به بهترین نحو ممکن و آنگونه که شایسته است لمس کنند.
 
مقام معظم رهبری در سخنرانی روز چهاردهم خرداد ماه که به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در مرقد بنیان گذار فقید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید سخنان خوبی را در وصف شهید رییسی بیان نمودند که درک این اوصاف خود می تواند بهترین ملاک ها برای انتخاب کاندیدای اصلح در انتخابات ریاست جمهوری باشد که ایشان فرمودند * مرد کار بود، مرد عمل بود، مرد خدمت بود، مرد صفا و صداقت بود؛ این را همه اعتراف کردند. شب و روز نمی‌شناخت.
 
در خدمتگزاری به کشور، یک نصاب تازه‌ای را به وجود آورد. ما قبلاً هم شخصیّت‌های خدمتگزار داشته‌ایم، امّا نه در این حد، نه با این حجم، نه با این کیفیّت، نه با این صداقت، نه با این پُرکاری و شب و روز نشناختن؛ یک نصاب جدیدی را آقای رئیسی (رحمة اله علیه) در باب خدمتگزاری به ملّت ایجاد کرد. در مسائل خارجی، از فرصتها به بهترین وجهی استفاده کرد. این‌همه تحرّک خارجی و سفر خارجی آثار ارزشمند و بابرکتی برای کشور داشت، هم برای امروز کشور، هم برای فردای کشور.
 
ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگ‌تر و برجسته‌تر کرد. انقلاب اسلامی را، ملّت ایران را، در بیانات خود و در اظهارات خارجی خود، درست تعریف کرد و شناساند؛ لذا رجال سیاسی‌ای که امروز درباره‌ او حرف میزنند، از او به عنوان یک چهره‌ برجسته حرف میزنند؛ این برای ما که سالهای متمادی با مسائل خارجی سروکار داشتیم، چیز جدید و باارزشی است. سبک مدیریّت او در بین همکاران خودش یک سبک ویژه‌ای بود، با صمیمیّت همراه بود؛ با همکارانش، با وزرا، با مدیران دولتی با صفا و صمیمیّت رفتار میکرد. برای مردم، کرامت قائل بود، عزّت قائل بود؛ به مردم، به جوانها برای اظهارنظر میدان میداد؛ حرمت مردم را نگه میداشت. به جوانها اعتماد میکرد، جوانها را تکریم میکرد.
 
به کسانی که به خود او بدی کرده بودند، با کرامت برخورد میکرد؛ به کسانی که حتّی به او اهانت کرده بودند، پاسخ تند، پاسخ زشت، پاسخ عصبی نمیداد. متقابلاً در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت؛ در مورد کسانی که با انقلاب بد بودند، مخالف بودند، دشمن بودند، دوپهلو صحبت نمیکرد؛ صریح صحبت میکرد، مرزبندیِ صریح داشت؛ به لبخند دشمن اعتماد نمیکرد. اینها ارزش است، اینها درس است؛ هر کدام از اینها برای سیاستمداران ما، برای رؤسای جمهور آینده‌ ما، برای کسانی که در یک بخشی مورد اعتماد ملّت قرار میگیرند، یک سرمشق است.*
 
در پایان امیدواریم رییس جمهوری برخواسته از بطن و متن مردم انتخاب شود و تمام دغدغه اش در راستای رفع مسائل و مشکلات کشور و بهبود وضعیت معیشتی مردم باشد.