خیرین داوطلبانه بدون انتظار هیچ بازخوردی یا تمجید و تشویقی به کار خیر مشغول هستند و تنها دلیل نیکوکاری شان را رضایت خدا و خدمت به خلق خدا عنوان می کنند.

گردآورنده خبر: نادیا امامی /// خیرین داوطلبانه بدون انتظار هیچ بازخوردی یا تمجید و تشویقی به کار خیر مشغول هستند و تنها دلیل نیکوکاری شان را رضایت خدا و خدمت به خلق خدا عنوان می کنند.

خیرین با چنین هدف والایی نام نیکی از خود در جامعه به یادگار می گذارند که در این جا روی سخن ما خیراندیشان بی شماری اند که به احترام هر یک از آنها باید ایستاد و ادای احترام کرد و به نیت خیرخواهانه آنها درود فرستاد که یکی از آن صدها نیکوکار این جامعه جوانی است پرشور و با احساس.

انجام کار خیر فقط به وسع مالی نیاز ندارد بلکه قلبی دریایی و متصل به خدا نیاز دارد، همه مردم بر این باور هستند که برای خیر شدن نظر لطف خداوند لازم است و بس!

 اگر از لحاظ مالی تأمین هم باشیم ولی دل‌مان سمت و سوی خدا نباشد و برای رضای خدا قدم بر نداریم هیچ‌وقت آن کار خیر انجام نمی‌شود، مگر به خدا وصل شده و پروردگار را ناظر بر اعمال و رفتار خود بدانیم.

برای اثبات جمله بالا، به سراغ یک خیر آملی رفتیم که از زمانی که وارد دستگاه تعلیم وتربیت شد کمک به دیگران را درسرلوحه کاری خودش قرارداد وحتی با تاسیس دبیرستان دارالفنون که یکی از مدارس نمونه دراستان می باشد سهامدار این مدرسه حضرت ابوالفضل(ع) قرارداده است وبه عنوان چهره ماندگار آموزش وپرورش آمل شد چراکه رمز موفقیت دارالفنون این بود که افراد، افکار و اعمال منظمی دارند با او به گفت‌وگو پرداختیم که شما را به خواندنش دعوت می‌کنیم؛

وی گفت : من شهین رجایی آملی فرزند محمدرضا فارغ التحصیل کارشناسی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی فعلی و دانشگاه ملی سابق هستم که در سال 1351 استخدام آموزش و پرورش در آمدم و به مدت 6 سال تدریس زبان انگلیسی در مدارس شهرستان آمل داشتم .

از سال 95 بعنوان موسس و مدیرعامل در این دبیرستان حضور دارم

وی ادامه داد : در سال 1358 بنا به فرموده آیت اله طالقانی که مدارس باید به صورت شورایی باشد انتخابات برگزار شد و بنده به عنوان رییس مدرسه در آن شورا انتخاب شدم واز سال 1358 تا 1394 بعنوان هم مدیر هم موسس در دبیرستان دارالفنون مشغول فعالیت نمودم ولی از سال 95 بعنوان موسس و مدیرعامل در این دبیرستان حضور دارم وسابقه کاری من 30 سال تمام شد ولی چون در این مدرسه بعنوان موسس بودم ادامه کار دادم و فعلا همچنان روزها تا زمانی سالم باشم در مدرسه حضور دارم

دانش آموزانی که پرورش می دهم دانش آموزانی لایق و شایسته باشند

وی اشاره کرد : هدف من از تشکیل این مدرسه که 31 سال تمام شد و الان سال 32 مدرسه می باشد این بود دانش آموزانی که پرورش می دهم دانش آموزانی لایق و شایسته باشند و خدمتگزار مردم ایران بالاخص مردم شهرستان آمل که خوشبختانه حدود بالغ بر 300 نفر در رشته پزشکی و مهندسی و حقوق و... که بیش از این خواهد بود از مدرسه ما فارغ التحصیل شدند و خیلی ها برای فوق تخصص به خارج از کشور رفتند

خانم رجائی آملی گفت : برای من بسی افتخار است که بتوانم هم خدمتی به همنوعان خودم داشته باشم و هم دانش آموزانی که تحویل شهر می دهیم لایق و شایسته باشند

وی درخصوص زندگی خصوصی خود ادامه داد : در مورد زندگی خصوصی خودم بخواهم بگویم من یک فرزند دختر دارم که ایشان هم کارشناسی دارند و با اینکه در مقاطع بالاتر قبول شدند ادامه ندادند و شوهر من مهندس نقشه برداری و کارشناس ارشد رشته ریاضی است .

خداراشاکرم این لیاقت را به من داده است تا جایی از دستم برمی آید قدمی برای مردم شهرم بردارم

وی که خود درکارهای خیر پیشگام می باشد اضافه کرد : خداراشاکرم این لیاقت را به من داده است تا جایی از دستم برمی آید قدمی برای مردم ایران و بالاخص مردم شهرستان آمل برداریم و برحسب وظیفه و انسان دوستی اعلام می کنم هرکسی از جایی از دستش برمی آید تا جایی که می تواند کمک نماید و من هم برحسب همین وظیفه کارهای خیر انجام می دهد و خوشحالم خداوند من را در این راه قرار داده است .

خوشبختانه این مدرسه وابسته به هیچ ارگان، شرکت، تعاونی و... نمی باشد

وی عشق به ابوالفضل باعث شد که سهامداراین دبیرستان باشد خاطرنشان کرد : خوشبختانه این مدرسه وابسته به هیچ ارگان، شرکت، تعاونی و... نمی باشد و خداراشاکرم سهامدار این مدرسه حضرت ابوالفضل(ع) است و تا جایی که باید قدم برداشتم و وظیفه می دانم این راه را ادامه دهم و به موسسات معلولین ذهنی توانا، آرین، زنان خیراندیش و... کمک می نمایم.

حمایت از دانش آموزان بی بضاعت دبیرستان

موسس دبیرستان دالفنون اظهارداشت : حدو د 30 دانش آموز تحت پوشش در این مدرسه هستند که شهریه ای پرداخت نمی کنند و لوازم التحریر و کتاب و لباس آنها از سوی مدرسه تامین می گردد و حتی از دانشجویان نیازمند هم حمایت داریم .

گله مندی از مسئولین بخاطر عدم همکاری در خصوص ساخت ساختمان جدید دبیرستان دارالفنون

وی با ابراز گله مندی از مسئولین بخاطر عدم همکاری در خصوص ساخت ساختمان جدید دبیرستان دارالفنون گفت : خودم عاشق مدرسه، تحصیل کردن و موفقیت دانش آموزان هستم و لازمه توسعه این مدرسه داشتن یک زمین یا مدرسه به اسم دارالفنون باشد و قصدم این بود خانه پدری ام که 1200 متر زمین در منطقه پایین بازار بود ولی متاسفانه اول خود اداره ارشاد روی آن دست گذاشت و 4 تا 5 سال زمان گذشت من آن را از ارشاد دربیاورم و بعد از آن نقشه را به نوسازی دادم گفتند چون بافت قدیمی است حداکثر دو طبقه بیشتر نمی توانید بسازید و اگر دو طبقه هم ساختید تعداد دانش آموزان شما نباید از 200 نفر بیشتر باشد؛ همان زمان تعداد دانش آموزان ما 600 نفر بود و از شهرستان های مختلف هم دانش آموز داشتیم و ثبت نام هم با شرایط خاص معدلی بود؛ همین مساله تعداد دانش آموزان سبب شد هنوز مستاجر باشیم و ماهانه حدود 70 میلیون تومان اجاره برای مکان مدرسه می دهیم ولی اگر آن زمان این اجازه را می دادند می توانستیم مدرسه ای برای خود داشته باشیم.

وی تاکید کرد : از رضوانیه وقتی به اینجا آمدیم تعداد دانش آموزان ما نصف شد اما الان دارد بیشتر می شود و حدود بیش از 350 دانش آموز داریم و متاسفانه شهرداری هم زمینی را در اختیار آموزش و پرورش نمی گذارد و3 هزار متر زمین پشت تکیه آملی وجود دارد که می خواستیم آن را فضای آموزشی کنیم که شهرداری و میراث روی آن دست گذاشته اند و یک زمین هم خودمان داشتیم حدود 20 هزار مترمربع در خیابان طالب آملی دریا 56 داشتیم و مردم این زمین را گرفتند و حدود 25 سال است درگیری داریم و از این مقدار زمین حدود 4 هزار متر باقیمانده و آن هم یکجا نیست

خیر نیک اندیش خانم رجائی آملی اشاره کرد : اگر عمری باقی ماند و توانستم زمینی را بخرم طرح توسعه ای را خواهم داشت که مدرسه سازی و... کار خیر و باقیات و صالحات است.

لازم بذکراست که : کاشته خانم شهین رجایی آملی و عوامل این دبیرستان قطعا فرهیختگانی هستند که ایران عزیز را در سرمایه های مختلف به مراتب والایی در منطقه و جهان می رسانند و امید است به سمتی برویم تا دانش آموزان خلاق، متفکر و نوآور داشته باشیم و کاری کنیم یک قدم به جلوتر برداریم

.