کمال آنلاین به‌نقل از قرارگاه رسانه‌ای شهید کابلی راهیان‌نور سپاه کربلای مازندران، سرتیپ دوم پاسدار محمدحسین بابایی اظهار داشت: شعار سال 97 که از سوی رهبر معظم انقلاب بیان شده بسیار روشن و واضح بوده و باید همه عملا به آن توجه کنیم و در حد چاپ بنر و پوستر نباشد.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری سال‌ها روی اقتصاد و معیشت تاکید دارند، افزود: دشمن مشاهده کرده که مردم ما را از لحاظ فرهنگی و اعتقادی نمی‌تواند شکست بدهد اما می‌تواند با در تنگنای اقتصادی گذاشتن کشور زمینه‌های کوتاه آمدن مسئولان بر سر آرمان‌های انقلاب را فراهم کند.

بابایی گفت: رهبر معظم انقلاب سال‌ها در حال فرهنگ‌سازی در بین مردم و مسئولان هستند که باید توجه کنیم به استحکام درونی نظام از حیث تولید داخلی و فرهنگ استفاده از تولیدات ملی به‌عنوان یک ارزش و غرور ملی بنگریم اما در این میان موانعی بوده که باید رفع شود.

وی از موانع اصلی استحکام درونی را واردات بی‌رویه و غیر‌ضروری به کشور دانست و گفت:  آنجایی که تولید داخلی‌ و کالای ایرانی مرغوب وجود دارد واردات به این تولید و این کالای باکیفیت ایرانی ضربه می‌زند، آنجا باید با جدیت تمام جلوی واردات گرفته شود.

فرمانده سپاه کربلای مازندران تاکید کرد: فساد و تنبلی برخی مسئولان، مصرف جنس خارجی توسط برخی از مدیران و مردم، بی‌توجهی به اصول اقتصاد مقاومتی و اعتماد به نسخه‌های اقتصادی بیگانگان در کشور تمامی ندارد.

‌وی تاکید کرد: همان میزان که در موضوع فرهنگی به جوانان مومن و انقلابی خودمان اعتماد داریم و رهبر انقلاب دستور آتش به اختیار به این جوانان را دادند، در حوزه تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی انتظار آتش به اختیار از جوانان است. مردم و جوانان با غیرت باید تعصب داشته باشند نسبت به خرید کالاهای داخلی و مصرف تولید داخل اقدام جدی صورت دهند.

فرمانده سپاه کربلای مازندران افزود: حرف بسیار روشنی است و بارها مقام معظم رهبری به دولت اشاره کردند که جوانان این مرز و بوم توانستند ماهواره را در مدار زمین قرار بدهند آیا نمی‌توانند در حوزه اقتصاد، در صنعت خودروسازی یک خودروی باکیفیت با استانداردهای جهانی تولید کنند؟ اما متاسفانه مسئولان نیامدند و به جوانان و متخصصان ما اعتماد نکردند و کار را به جوانان اهل فن و متخصص ندادند.

‌بابایی گفت: دولت باید با اعمال سیاست‌های تشویقی برای مجریان و حامیان تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی و استفاده از ظرفیت‌های معطل مانده تولیدی کشور و بهره‌وری از منابع موجود در کشور و در کنار آن نظارت بر تولیدات داخلی از حیث داشتن استانداردهای لازم، زمینه شکوفایی اقتصاد کشور را فراهم کند.