چگونه از ابتلا به سرطان پیشگیری کنیم / راه‌های طبیعی درمان کمبود کلسیم در بدن / نگرانی‌های بی‌مورد را از خود دور سازید

 

کمال نیوز: متخصص طب سنتی با اشاره به تأثیر مصرف میوه و سبزیجات در پیشگیری از سرطان، گفت: مصرف سویا بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش داده و جهت رفع عوارض ناشی از یائسگی مفید است.

محمدجواد اسلامی‌پور، مطالعات نشان داده که خانواده پیازها از قبیل سیر، موسیر و تره‌فرهنگی در افراد سالم سلول‌های سرطان‌زا را از بین می‌برد و در بیماران مبتلا به سرطان نیز رشد این سلول ها را کند می‌کند که در این زمینه اثر سیر از همه بیشتر بوده به طوری که مصرف این ماده غذایی خطر سرطان های روده بزرگ، معده، مری و سینه را کاهش می‌دهد.

وی افزود: سیر ریز ریز شده را 10 دقیقه قبل از آماده شدن غذا بهتر است داخل آن بریزید تا قدرت مبارزه با سرطان را در بدن افزایش دهد.

متخصص طب سنتی در رابطه با مصرف هویج و تأثیر آن در کاهش ابتلا به سرطان گفت: هویج دارای بتاکاروتن زیادی بوده و برای جلوگیری از سرطان های ریه، دهان، حلق، معده، روده، کیسه صفرا، پروستات و سینه بسیار مفید است البته نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد.

اسلامی‌پور ادامه داد: سویا نیز به دلیل دار بودن ماده‌ای بنام فیتواستروژن از جمله مواد غذایی است که مصرف آن در پیشگیری از بیماری‌های مزمن به خصوص برخی از سرطان‌ها همچون سرطان پستان در زنان و سرطان پروستات در آقایان موثر است. همچنین مصرف سویا بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش داده و جهت رفع علائم و عوارض ناشی از یائسگی نیز مفید است.

وی بیان داشت:  محققان توصیه می‌کنند از سویا به شکل دانه‌های کامل استفاده شود و همچنین میزان مصرف آن می‌تواند 2 الی 3 بار در هفته به اندازه یک لیوان پخته شده سویا باشد.

متخصص طب سنتی گفت: گوجه فرنگی نیز به غیر از اینکه دارای ویتامین C فراوان بوده و نوعی آنتی اکسیدان به شمار می‌رود حاوی مقدار زیادی لیکوپن بوده و لیکوپن ماده‌ای است که خطر سرطان‌های پروستات و تخمدان را کاهش می‌دهد.

اسلامی‌پور در پایان خاطر نشان کرد: کلم‌ها غیر از کلسیم منبع غنی سولفورافان بوده که این ماده  نیز خطر بروز سرطان‌های معده، سینه و سرطان پوست را کم می‌کند. همچنین مقدار سولفورافان در کلم بروکلی بیشتر از سایر کلم‌ها است.

راه‌های طبیعی درمان کمبود کلسیم در بدن/ نرمی ناخن‌ها را جدی بگیرید

متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه یکی از علل شایع دردهای مفصلی به ویژه مفصل زانو کمبود کلسیم است، راه‌های طبیعی و سنتی درمان کمبود این ماده معدنی در بدن را تشریح کرد.

محمدجواد اسلامی‌پور، در رابطه با درمان و تشخیص کمبود کلسیم به روش طبیعی اظهار داشت: کلسیم در بین مواد معدنی جایگاه ویژه‌ای در بدن دارد و می‌توان گفت عامل استحکام استخوان‌ها، تنظیم ضربان قلب، تنظیم سیستم اعصاب بدن همچنین برای عملکرد عضلات کلسیم نقش مهمی را در بدن دارد، همچنین کلسیم بی‌خوابی را کاهش داده و انتقال پیام‌های عصبی به وسیله یون کلسیم انجام می‌شود.

متخصص طب سنتی در مورد راه‌های تشخیص کمبود کلسیم در بدن بیان داشت: یکی از راحت‌ترین و دسترس‌ترین راه‌های تشخیص کمبود کلسیم در بدن بررسی وضعیت ناخن‌ها است به طوریکه نرمی ناخن، کاهش رشد و گوشه کردن ناخن‌ها نشان از کمبود کلسیم در بدن دارد.

به گفته وی، ریزش مو علل زیادی داشته ولی یکی از عوامل شایع این مسئله کمبود کلسیم در بدن است. به طوریکه افراد دچار نرمی ناخن‌ها همراه با ریزش مو به احتمال زیاد کمبود کلسیم دارند.

اسلامی‌پور با اشاره به رابطه کمبود کلسیم و دردهای مفصلی اظهار داشت: یکی از علل شایع دردهای مفصلی به ویژه مفصل زانو کمبود کلسیم است و کاهش کلسیم در بدن تخریب غضروف‌های مفصلی به ویژه مفاصل زانو و کمر را شدت می‌بخشند و جبران کلسیم سبب تسریع در بهبودی بیمار می‌شود.

متخصص طب سنتی تأکید کرد: علاوه بر فرآورده‌های لبنی همچون شیر، ماست، پنیر و کشک که دارای میزان مناسبی از کلسیم هستند بادام درختی، کنجد نیز مصرف آنها توصیه می‌شود.

اسلامی‌پور ادامه داد: بادام درختی علاوه بر ویتامین B1 و B2 دارای مقادیر زیادی کلسیم بوده و مصرف آن اگر به مدت 40 روز، روزانه 14 عدد مصرف شود بخش زیادی از کمبود کلسیم را در بدن جبران می‌کند. در زنان بارداری که نیاز بیشتری به کلسیم دارند برای تأمین آن بهتر بوده علاوه بر مصرف فرآورده‌های لبنی و دیگر مواد کلسیم‌دارد روزانه 5 تا 7 عدد بادام خام میل کنند تا علاوه بر کلسیم مورد نیاز مادر و جنین افزایش هوش و حافظه نوزاد را نیز تأمین کنند.

وی خاطر نشان کرد: کنجد و انواع فرآورده‌های آن همچون ارده علاوه بر دارا بودن ویتامین‌های D، B و E دارای مقادیر زیادی کلسیم بوده و منبع سرشاری از انرژی به شمار می‌رود به طوریکه 100 گرم کنجد 783 میلی‌گرم کلسیم دارد که 2.5 برابر کلسیم موجود در یک لیوان شیر است.

متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه یک لیوان شیر 300 میلی‌گرم کلسیم دارد، گفت: در میان سبزیجات جعفری، کلم‌پیچ، اسفناج و در میان حبوبات سویا و لوبیاچیتی دارای مقادیر زیادی کلسیم بوده که با قرار دادن آن در رژیم غذایی تا حدود زیادی می‌توان کمبود کلسیم در بدن را به ویژه در دوران کودکی، بلوغ، بارداری، شیردهی و سالمندی جبران کرد.

تفکرهای منفی سبب ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود/ نگرانی‌های بی‌مورد را از خود دور سازید

یک روانشناس با اشاره به اینکه تفکرهای منفی در افراد سبب ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود، گفت: تکنیک شاد زیستن و تلاش برای پیشگیری از اتفاق پیش‌بینی‌شده، راهکار‌های مناسبی برای ‏کسانی است که با این مشکل رو‌به‌رو هستند.

زهرا عبدی، استرس و نگرانی‌های روزمره زندگی را در بسیاری از موارد بی اساس دانست و گفت: متاسفانه در خیلی از خانواده‌ها به خصوص در والدین نگرانی‌های بی موردی وجود دارد که هنوز ‏هم به مرحله ظهور نرسیده است اما این نگرانی و استرس‌ها که ریشه در ترس از آینده دارد گریبانگیر خانواده‌ها شده است و مدام ‏روح و فکر افراد را تحت شعاع خود قرار می‌دهد.‏

وی ادامه داد: بسیاری از نگرانی‌های ما اصلا ممکن است اتفاق نیفتد و ‏این پیش بینی‌های غلط نباید حتی برای لحظه در ذهن پرورانده شود و توصیه ما به این دسته از افراد این است که همواره در ‏زندگی به چیز‌های مثبت فکر کنند.‏

عبدی، به خود آزاری و دیگر آزاری این نوع افراد به دلیل نگرانی‌های بی موردشان اشاره کرد و گفت: استرس و نگرانی‌های بی ‏مورد نه تنها خود فرد را بسیار آزار می‌دهد بلکه ممکن است موجب رنجش سایر اعضای خانواده یا دوستان هم شود، بنابراین کسانی ‏که نگرانی‌های بی مورد دارند و ترس از اتفاقاتی دارند که آن را پیش بینی می‌کنند، می‌تواند آسیب جدی به سلامت روح و جسم آنها وارد کند که ‏شایع‌ترین آن بیماری وسواس، افسردگی، ناراحتی‌های قلبی است.‏

این روانشناس، تصریح کرد: تکنیک شاد زیستن و تلاش برای پیشگیری از اتفاق پیش بینی شده راهکار‌های مناسبی برای ‏کسانی است که با این مشکل رو به رو هستند، است؛ به فرض مثال اگر یک فردی ترس از این دارد که کنکور قبول نخواهد شد باید برای ‏مقابله با این ترس تلاش خود را بیشتر کند تا قبول شود و همچنین به چیز‌های مثبت و شاد فکر کند.

وی ادامه داد: متاسفانه تفکرات مثبت برای از بین بردن ترس‌های منفی کمتر در خانواده‌ها وجود دارد و در بسیاری از ‏خانواده‌ها مشاهده می‌کنیم که در بیشتر موارد از چیزی که نگران آن هستند در آینده اتفاق نمی‌افتد.‏

عبدی، در پایان مراجعه به مشاور را راه حل خوبی برای از بین بردن نگرانی‌های بی مورد دانست و اظهار کرد: اطلاع رسانی و ‏مشاوره خوب از سوی روانشناس می‌تواند بسیار در از بین بردن نگرانی‌های بی مورد موثر باشد./فارس