خسارت به 140 واحد تولیدی، کشاورزی و پرورش ماهی در سیلاب اخیر / جلوی زیاده خواهی متجاوزین به بستر و حریم رودخانه هراز گرفته شود

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز،  سید جعفر رسولی، معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان آمل در جلسه مدیریت بحران شهرستان آمل با قدردانی از تلاش تمام دستگاههای اجرائی در جهت مهار سیل اخیر گفت: سیل اخیر شهرستان آمل بی سابقه بوده و به 140 واحد در بخش های مختلف امور زیربنایی ، تولیدی ، کشاورزی وپرورش ماهی به مبلغ 16 میلیارد و 206 میلیون وهفتصد هزار تومان خسارت وارد شده است.

 

وی ادامه داد: آب وفاضلاب روستائی با 27 پروژه به مبلغ یک میلیارد و 353 میلیون تومان ، راه وشهرسازی لاریجان با 5 پروژه به مبلغ 2 میلیارد و 325 میلیون تومان ، مدیریت امور منابع آب آمل به مبلغ دومیلیارد تومان ، مدیریت جهادکشاورزی با 31 پروژه به مبلغ 539 میلیون تومان ،شهرداری آمل با 5 پروژه به مبلغ 1میلیارد و 750 میلیون تومان ، مدیریت امور توزیع نیروی برق با 6 پروژه به مبلغ 393 میلیون تومان ، مدیریت بنیاد مسکن با 8 پروژه به مبلغ 500 میلیون تومان ، اداره شیلات با 29 پروژه به مبلغ سه میلیارد تومان ، شهرک صنعتی جمشید آباد با 3 پروژه به مبلغ یک میلیارد و 350 میلیون تومان و واحدهای تولیدی شهرک صنعتی جمشید آباد با 12 پروژه به مبلغ 3 میلیارد و 350 میلیون تومان دچار خسارت شدند.

 

معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان آمل با اشاره به اینکه برگزاری مانورهای فرضی درطول سال می تواند آمادگی ما را در برابر حوادث غیر مترقبه دوچندان کند یادآورشد: متاسفانه درسیل اخیر بعضی از مدیران هنوز به شرح وظایف خود آشنا نبودند و باید دربروز چنین حوادثی امکانات خود دراختیار مسئولین مدیریت بحران قراردهیم.

 

 رسولی با قدردانی از تلاش و زحمات مدیران عامل سازمان عمران وپسماند شهرداری آمل که با تمام امکانات پای کار بودند افزود: متاسفانه در سالهای گذشته و در جلسات بارها بر تجاوز افراد بر بستر رودخانه حرفی هایی گفته شد ولی کسی گوش نمی داد.

 

 وی اشاره کرد: باید جلوی زیاده خواهی افراد را گرفت که به بستر وحریم رودخانه تجاوز نکنند وبا اینگونه افراد برخورد قانونی وشدیدی صورت گیرد.

 

سید محمد حسنی بخشدار دشت سر با بیان اینکه 7 خانه مسکونی در روستای بلیران در حال تخریب می باشد گفت: این خانه ها توسط بنیاد مسکن شناسایی شدند و قرا راست به قیمت کارشناسی به مبلغ 400 میلیون تومان خریداری و تخریب شود.

 

 وی افزود: اگر سیل بندهایی که درمسیر روستاها قراردارد برای حفظ ونگهدای آن اعتبارات ویژه ای قراردهیم سیل هرگز به روستا نفوذ نخواهد کرد که باعث خسارت شود.

 

بخشدار دشت سر تاکید کرد: توسط راه وشهرسازی آمل درزیرگذر روستای سالارمحله لوله ای برای خروج آب قرارداده شده است که درفصل کشاورزی به جهت حجم زیاد آب لوله گنجایش آن را ندارد که به داخل روستا وجاده سرازیر می شود و رفت وآمد به کندی صورت می گیرد.