ملت ایران در روز 22 بهمن با اراده ای آزاد حماسه ای دیگر خلق کرد / مدیران به رهنمودهای رهبری در تحقق استقلال فرهنگی توجه کنند / عده ای در مذاکرات محکمات نظام را رها کرده و به دنبال متشابهات هستند / اقدامات ظالمانه و جاهلانه سبب وضع تحریم ها بر ملت شد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز، حجت الاسلام مرتضی جوادی آملی، رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء، امروز در اجتماع بزرگ و حماسی مردم شهرستان هزارسنگر آمل که در گلزار شهدای آستان مقدس امام زاده ابراهیم(ع) این شهرستان برگزار شد با بیان این که روز 22 بهمن یوم الله ملت ایران است که عزت برای ایران اسلامی آفریده است، گفت: ملت برای استمرار نهضت بزرگ خروشید و در این روز گرانقدر اقتدار و حماسه ای ارزنده خلق کرد.

وی با اشاره به این که همه ملت ایران در روز 22 بهمن 57 با شعار دیو چو بیرون رود فرشته درآید وارد میدان شدند، بیان داشت: بر همین اساس مردم ایران سروده زیبای بوی گل و سوسن و یاسمن آید عطر بهاران کنون از وطن آید را سرودند.

حجت الاسلام جوادی آملی، تصریح کرد: شعارهای جامعه اسلامی ما در دوران انقلاب بسیار عزیز بوده اما اصلی ترین شعار استقلال، آزادی ، جمهوری اسلامی است.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که ما به دنبال فرشته استقلال و آزادی هستیم و بر فرشته جمهوری اسلامی پافشاری کرده و از دیو وابستگی در گریز می باشیم، تصریح کرد: اصل اساسی استقلال در هر دورانی توسعه پیدا می کند و نظام اسلامی در سایه رهبری داهیانه مقام معظم رهبری این شعار اساسی را دنبال می کند.

رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با تاکید بر این که استقلال فرشته ای الهی است و زمانی به کشوری می آید که دیو وابستگی از آن دور شود، گفت: امروز استقلال های مختلف را در عرصه هایی چون سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی به دست آوردیم که به برکت انقلاب اسلامی محقق شده است.

وی، خاطرنشان کرد: اکنون که رهبری معظم انقلاب بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارد به معنای استقلال اقتصادی در کنار استقلال سیاسی است که باید به لحاظ اقتصادی به خود تکیه کرده و زمینه های سعادت را فراهم کنیم.

حجت الاسلام جوادی آملی با بیان این که استقلال فرهنگی برای جامعه ما معنایی عظیم و والا دارد، گفت: استقلال فرهنگی برای ایرانی که سراسر از حکمت و فقه بوده از مفهومی ارزنده برخوردار است که باید حکمت فقیهان خود را استفاده کرده و از تعالیم اسلامی در امور خود استفاده کنیم.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که اصرار فراوان رهبری در بخش استقلال فرهنگی معنایی والا دارد که مدیران باید توجه داشته باشند، گفت: اگر استقلال فرهنگی در ابعاد مختلف نهادینه شود بسیار اثرگذار و ثمربخش خواهد بود.

وی، ادامه داد: اکنون که 35 سال از مساله انقلاب و موفقیت در 22 بهمن سال 57 می گذرد بینش، دانش و جلوه های فرهنگ و هنر با نگاهی دیگر به صحنه آمده است.

رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با بیان این که آزادی پر معنا و ارزشمند است که به همین میزان دیو وابستگی و هوس پرستی تلخ است، گفت: اگر توانستیم طبق گفته های آیت الله جوادی آملی که از مسائل فرهنگی و عمق معارف دم می زنند سخن گفته و اخلاق و حقوق را در جامعه حاکم کنیم فرشته آزادی به سرزمین ما می آید.

حجت الاسلام جوادی آملی، افزود: در مکاتب غربی به خصوص اومانیسم اصل بر انسان است که هوا و هوس مرحله نخست زندگی آن ها را تشکیل می دهد ولی آزادی که جمهوری اسلامی نوید آن را می دهد آزادی عقلی است.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که به پیامبر گرامی اسلام توهین کرده و از آن به عنوان آزادی یاد می کنند، تصریح کرد: امروز آزادی در کشور ما توسعه یافته و عمیق شده است که انقلاب در استمرار خود باید به آن بپردازد.

وی با اشاره به این که باید به آزادی بیان، قلم و آرای مردم پرداخته شود، گفت: یکی از بهترین جلوه های آزادی که رهبری در این نوبت به آن پرداختند بحث آزادی در آرا را به عنوان حق الناس دانستند و در دین خدا به انسان ها حق می دهد تا آزادانه نظر خود را اعلام کنند که مردم ما امروز با اراده ای آزاد به صحنه آمدند.

رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با تاکید بر این که هیچ واژه ای از جمهوری اسلامی متعالی تر نیست، بیان داشت: این شعار همواره بر تارک کشور نوشته شده که باید به آن افتخار کنیم.

حجت الاسلام جوادی آملی، تصریح کرد: جمهوری اسلامی به دنبال سعادت دنیوی و اخروی بوده و اسلام و جمهوریت از هم جدا نیست و آن هایی که ناآگاهانه میان جمهوریت و اسلامیت می خواهند تفرقه ایجاد کنند یا جاهل و یا مغرض هستند.

وی با بیان این که آن هایی که نمی خواهند جمهوریت و اسلامیت را در وحدت ببینند به حقیقت جمهوری اسلامی آشنا نیستند، گفت: باید به جمهوری اسلامی افتخار کرده و حق الناس و حق الله را محترم شمرده و در کنار هم بدانیم حقوق جامعه و مردم از اموری است که اسلام بر آن تکیه دارد.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که حقوق هسته ای با بصیرتی والا از سوی رهبری دنبال می شود، بیان داشت: امروز دکتر روحانی و تیم مذاکره کننده بر حقوق هسته ای اصرار دارند.

رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء، ادامه داد: در همه مسائل محکمات و متشابهاتی وجود دارد که باید به محکم توجه داشته باشیم که راه رفتن دیپلماسی یک متشابه ولی مذاکرات از محکمات نظام اسلامی است.

حجت الاسلام جوادی آملی، خاطرنشان کرد: عده ای به محکمات توجه نداشته و به دنبال متشابهات هستند که باید تلاش کنیم تا در مسیر محکمات حرکت کنیم.

وی با تاکید بر این که مردم ایران بر عقل و خردمندی تاکید داشته و شعار 22 بهمن سال 93 همان شعار 22 بهمن سال 57 است، گفت: اکنون که فرشته استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی به میهن ما آمده است باید ظرفیت های توسعه یافته و تحقق این شعار را بیش از پیش در جامعه فراهم آوریم.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که به سخنان متشابه که گویا از غرب و شرق شنیده می شود نباید به آن توجه کرده و در تمام عرصه های انقلاب به دنبال مسیر محکمات باشیم، بیان داشت: ظالمانه از یک سو و جاهلانه از سوی دیگر تحریم ها بر ما روا شده است که اگر خرد جمعی و حضور نخبگان به میان بیاد این گونه مصیبت ها را برای جامعه ما نخواهد داشت که مردم ما با علاقه وعشق به میدان انقلاب آمدند.