انتخاب به عنوان واحد تولیدی نمونه استاندارد استان مازندران

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، همزمان با روز جهانی استاندارد وبا حضور معاون ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد،معاون برنامه ریزی واشتغال استانداری مازندران ، مدیرعامل شرکت شرکهای صنعتی مازندران ، مدیرکل استاندارد مازندران ، رئیس دانشگاه پیام نور ،مدیران صنعت ،تجارت وخدمات درسالن اجتماعات اداره کل استاندارد مازندران برگزارشد 8نفر از مدیران واحدهای تولیدی استان مازندران مورد تجلیل قرارگرفتند .

مهندس علی امینی مدیر خوشنام ،با انگیزه وخوش فکر شرکت قند کاترین آمل توانسته است با پشتکار ومددجستن از الطاف الهی واستفاده از خرد جمعی درطول مدت فعالیت خود توانسته است قله های ترقی رایکی پس از دیگر پیموده وپس از کسب عنوان واحدهای نمونه و برگزیده صنایع غذائی همزمان با روز ملی صنعت ومعدن اینبار باردیگر درهمایش روز جهانی ملی استاندارد درساری به عنوان واحد نمونه تولیدی برتر در رعایت مسائل استاندارد معرفی وتجلیل شد .

تمام این موفقیت های درسایه مدیریت جهادی صورت می گیرد که درآینده نه چندان دور جزو واحدهای نمونه برتر تولیدی درصنایع غذائی درکشور شناخته شود که برگ زرینی دیگر برافتخارات این شرکت افزوده خواهدشد

درحاشیه این مراسم فرصتی دست داد تا با مهندس علی امینی مدیر شرکت قند کارترین آمل گفتگوئی راداشته باشیم .

وی گفت :یکی از بزرگترین دغدغه های انسان امروز سلامت محصولات غذایی و تغذیه سالم بوده و همچنین فرهنگ تولید غذای سالم یکی از اساسی ترین ارکان توسعه پایدار کشور است ، از اینرو مدیران صنایع غذایی کاترین مفتخرند با تکیه بر تلاش شبانه­روزی و بهره­گیری از نیروی کار و تجربه و تخصص جوانان ایرانی تولید کننده­ی محصولی سالم و با کیفیت بوده و سهمی در ارتقای سطح کیفی صنعت غذای کشور عزیزمان داشته باشند.

وی افزود : شرکت تکامل غذا در سال 1385 در قالب شرکت سهامی خاص موفق به اخذ مجوز تاسیس از وزارت صنایع و معادن گردید و در سال 1386 با ظرفیت تولید 10 تن قند کله و شکسته پختی با نام تجاری کاترین به بهره برداری رسید. به یاری پروردگار و همت مدیران تاکنون شرکت روند رو به رشدی را طی نموده است .

مدیر شرکت قند کاترین بیان داشت : مدیران این شرکت همواره با هدف تولید محصول سالم و خالص سعی در بهبود کیفیت محصولات تولیدی خود داشته و خوشبختانه تا امروز موفق به جلب توجه و اعتماد هرچه بیشتر مشتریان خودنیز گردیده اند .

مهندس امینی یادآورشد :  در سال 1389 با اجرای فاز دوم کارخانه ظرفیت تولید از 10 تن در روز به 50تن در روز افزایش یافت وهمچنین کاترین در سال 1390به عنوان اولین کارخانه استاندارد تولید قند پختی در شمال کشور موفق به دریافت گواهینامه استاندارد ملی ایران گردید .

وی خاطر نشان کرد :هدف این شرکت تنها فروش محصول نبوده بلکه عادت به تولید محصول غذایی سالم از عمده اهداف این شرکت بوده و همواره با شعار( تضمین کیفیت ، سرمایه ماست)تضمین سلامت خانواده های ایرانی را مسئولیت خود دانسته و می داند واین شرکت در سال 1392 موفق به دریافت گواه نامه های حلال و ایزو 9001 و22000 از شرکت TUVآلمان گشته است.

مدیر شرکت قند کارترین آمل تصریح کرد : فعالیت شرکت درحال حاضر درشهرک صنعتی آمل به تعداد 110 نفر پرسنل ادامه دارد وبزودی فاز سوم شرکت نیز درزمینی بمساحت یک هکتار وبا زیربنای سالن 6000مترمربع وبا تعداد 200 نفر کارگر به بهره برداری خواهد رسید و درفاز سوم به دنبال افزودن محصولات جدید درسبد غذایی هموطنان با برند کاترین می باشند .

مهندس امینی با اشاره به راه اندازی کیفیت آزمایشگاه مجهز درشرکت گفت : یکی از مهمترین بخشهای شرکت تکامل غذا بخش آزمایشگاه است زیرا رابطه مستقیم با محصول نهائی دارد و در واقع سلامت و بهداشتی بودن هر محصول توسط این قسمت از شرکت  مشخص میشودوآزمایشگاه مواد غذائی تکامل غذا   با داشتن وسایل پیشرفته آزمایشگاهی یکی از مجهزترین آزمایشگاههای قند را در راختیار دارد

وی تاکید کرد : هر نوع مواد اولیه که به کارخانه وارد میشود و با محصول نهائی که به دست مشتری میرسدارتباط داشته باشد توسط مسئول فنی آزمایشگاه بررسی و سالم بودن آن تایید میگردد.علاوه بر کنترل مواد اولیه  به طور مداوم پروسه تولید توسط گروه کنترل کیفیت شرکت بطور  روزانه کنترل و نمونه گیری و سلامت و کیفیت آن بررسی میگردد پس از تکمیل بسته بندی محصول قبل از بارگیری قند وشکر برای خروج از کارخانه یکبار دیگر محصولات نمونه گیری و کنترل نهائی میشوند تا محصولات با کیفیت مناسب وارد بازار شوند

.

وی اضافه کرد : شرکت کاترین  به دلیل داشتن گواهینامه های ایزو 9001 و22000 از شرکت TUVآلمان ونقاط کنترل بحرانی ( ccp) را همواره کنترل می نماید تا کمترین خطر از لحاظ ایمنی و سلامتی متوجه محصولات گردد.

وی افزود : به زودی محصولی جدید با برند کاترین در سبد غذایی هموطنان عزیز قرار خواهد گرفت.مدیران کارخانه در راستای برآورده سازی نیاز مشتریان، اقدام به اضافه نمودن خط تولید جدید برای تولید نبات کرده اند.به جهت اینکه نبات در اکثر نقاط ایران هنوز بصورت سنتی و غیربهداشتی تولید و به دست مصرف کننده میرسدواین شرکت پس از مدت ها تحقیق در مورد چگونگی تولید نبات به صورت صنعتی ،اقدام به تولید نبات به صورت کاملا بهداشتی و بدون دخالت دست با بکارگیری ماشین آلات مخصوص آن نموده است.

وی بیان داشت : همچنین ما نبات را بصورت بسته بندی کاملا بهداشتی به بازار عرضه خواهیم کرد تا از عرضه ی آن به شکل فله و غیر بهداشتی جلوگیری شود

.

مدیر شرکت قند کاترین اذعان کرد :  شرکت تکامل غذا در جهت ارتقاء مستمر کیفیت محصولات تولیدی ،  رضایت مصرف کننده، مشتری مداری و ایجاد نوآوری در استفاده بهینه و بهداشتی از شکر در مراکز غذایی عمومی مانند قهوه خانه ها , ….. اقدام به تولید و ارائه محصول جدید  متناسب با نیاز و سلایق مختلف تحت عنوان شکر 20 گرمی ( تک نفره ) با بسته بندی فویل آلومینیومی  جهت فروش دربازارهای داخلی وخارجی با برند کاترین  نموده است  . این نوع بسته بندی شکر برای اولین بار در ایران توسط شرکت تکامل غذا انجام شده که جهت تسهیل در استفاده شکر در  مسافرت ها و همچنین استفاده درست و بهداشتی در اماکن مختلف انجام گرفته است.

وی تاکید کرد : با توجه به حساسیت مجموعه جهت تهیه ماده اولیه (شکر) مرغوب با استانداردهای مخصوص به خود ،همواره سعی نموده است تا  از شکر هایی با کیفیت عالی و همچنین  شکر های خارجی (وارداتی ) استفاده کند  .علاوه بر این شرکت تکامل غذا در جهت افزایش کیفیت شکر بسته بندی شده با تعبیه نمودن یک الک و  نوار نقاله در مسیر بسته بندی شکر و با قرار دادن دو اوپراتور اقدام به سورتینگ نموده تا در صورت عبور شی ء از الک ، اجسام خارجی احتمالی بر روی نوار نقاله  توسط اپراتور ها شناسایی و خارج گردند.

دراین مراسم لوح واحدتولیدی نمونه استاندارد مازندران که به امضاء دکتر ربیع فلاح جلوداراستاندار مازندران  بود به مهندس علی امینی اهدا شد

آدرس شرکت : آمل شهرک صنعتی امام زاده عبدالله فاز یک لاله یک تلفن 5-44204272-011