گسترش ظرفیت وجودی سبب سعادت و رستگاری انسان می شود / نزدیک شدن به گناه سبب غرق شدن در آن می شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز، حجت الاسلام حمید اکبری، استاد حوزه علمیه قم جمعه شب در مراسم بزرگداشت شب قدر و شهادت امام علی(ع) که در آستان مقدس امام زاده ابراهیم(ع)  آمل برگزار شد با گرامی داشت فرارسیدن شب های قدر، گفت: اصل شب قدر مختص دوره اسلام نبوده و بلکه قبل از اسلام نیز وجود داشته است که حضرت آیت الله جوادی آملی در کتاب قرآن در قرآن به آن اشاره دارد.

 
وی با اشاره به علت مخفی بودن شب قدر، بیان داشت: علامه طباطبایی در این باره می فرماید شب قدر آن قدر عظیم است که اگر فردی در آن گناه می کرد عظمت آن سب از بین می رفت و عده ای از علما می گویند تا مردم فرصت بیش تری برای توبه و استغفار داشته باشند.
 
استاد حوزه علمیه قم با بیان این که صورت های انسان داریم که باید باطن هایی چون صورت های خود داشته باشیم، تصریح کرد: گسترش ظرفیت وجودی سبب سعادت و رستگاری انسان می شود که باید ظرفیت خود را در این عالم بالا ببریم.
 
مشاور فرهنگی آستان قدس رضوی و مسجد مقدس جمکران، افزود: به ما یاد دادند تا مظروف بخواهیم، اما باید از خداوند منان ظرف بخواهیم تا ظرفیت وجودی خود را گسترده تر کنیم.
 
وی با بیان این که ظرف ما کوچک است که به بد اخلاقی روی می آوریم، ادامه داد: باید در تلاش باشیم تا اخلاق محوری را سرلوحه امور زندگی خود قرار دهیم که اثرات ارزنده ای دارد.
 
حجت الاسلام اکبری با اشاره به این که افضل اعمال شب های قدر مذاکره علمی است، ادامه داد: وقتی مذاکره باشد جهل ما تبدیل به علم می شود که می توانیم به معرفت برسیم که باید جهان بینی خود را گسترش دهیم.
 
استاد حوزه علمیه قم، افزود: انسان نباید طلبکار باشد و دو روز روزه گرفتیم و حاجت ما برآورده نشد خدا را بدهکار می دانیم.
 
وی با تاکید بر این که انسان از عقوبت اعمال خود آگاه است، اما باز به سوی گناه روی می آورد، گفت: بین عقیده و علم فرق وجود دارد و هر زمانی عقیده با عقل و جان ما گره بخورد می توانیم به تعالی برسیم.
 
مشاور فرهنگی آستان قدس رضوی و مسجد مقدس جمکران با بیان این که ما می دانیم امام زمان(عج) ما را می بیند ولی باز گناه می کنیم که این یک ضعف است، بیان داشت: معنای آزادی را در جامعه نفهمیدیم و آزادی زمانی معنا می دهد که مراقب حقوق دیگران باشیم، اما بدحجابی سبب ایجاد ناهنجاری های اجتماعی در جامعه می شود.
 
حجت الاسلام اکبری با تاکید بر این که نزدیک شدن به گناه سبب غرق شدن در گناهان می شود، ادامه داد: ماهواره درصدد ایجاد انحراف عقیدتی و اخلاقی می شود و می خواهد در جامعه شبهه ایجاد کند که نباید اجازه ورود آن را به خانه های خود بدهیم.
 
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این که بیکاری یکی از عوامل روی آوردن به سمت گناهان است، بیان داشت: باید برای خودمان مشغولیت ایجاد کنیم که اگر نفس خود را مشغول نکنیم ما را به خود مشغول می کند.