جلسه شوراي اداري شهرستان آمل با حضور معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار مازندران ، امام جمعه آمل درسالن شهدای ششم بهمن فرمانداری ویژه آمل برگزارشد

 کمال آنلاین / جلسه شوراي اداري شهرستان  آمل با حضور معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار مازندران  ، امام جمعه آمل  درسالن شهدای ششم بهمن فرمانداری ویژه آمل برگزارشد

سيد عباس حسيني فرماندار ویژه آمل  با اشاره به اينكه در يك سال اخير و درطول فعاليت دولت سيزدهم در شهرستان آمل تلاش شده است كه توجه ويژه به حوزه دانش بنيان داشته و تحرك جدي دراين حوزه ايجاد شود، بيان كرد: ارتباط با گروه ها و عناصر نخبه و تاثيرگذار شهرستان در قالب ميزهاي تخصصي در آمل پيگيري شده و با توجه به بضاعت اندك اقتصادي، بودجه اي و نيروي انساني از ظرفيت هاي مردمي براي پيشبرد برنامه هاي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي شهرستان بهره برده ايم.

وي با بيان اينكه براي مديريت شهرستان همه ظرفيت هاي سياسي و اجتماعي منطقه در طول يك سال اخير به مدد گرفته شده و در اين زمينه نواقص بررسي و ريشه يابي شده است، گفت: تعريف روستاهاي الگو براي حوزه اقتصادي و نيز حوزه اجتماعي از مهم ترين برنامه هايي بود كه در طي يك سال اخير با راه اندازي ميزهاي تخصصي پسماند، روستا و آمل شناسي در نظر گرفته شده است.

حسيني با تاكيد بر اينكه برنامه كاهش توليد زباله و مديريت زباله از مبدا در 25 روستاي آمل در حال برنامه ريزي و اجرا است، افزود: در اين زمينه و با توجه به اينكه مشكل زباله مهم مشكل و معضل شهرستان آمل به شمار مي رود براي برنامه كوتاه مدت كاهش توليد زباله در نظر گرفته شده است كه اگر همت اساسي در سطح شهرستان شكل گيرد مي توان بخش مهمي از زباله توليدي شهرستان براي سال هاي آينده را مديريت كرد.

وي با بيان اينكه تعريف طرح هاي سرمايه گذاري روستايي با كمك ستاد اجرايي فرمان امام (ره) در هشت روستاي شهرستان از ديگر برنامه هاي تدوين شده در اين حوزه است كه اميدواريم بتواند در حوزه كاهش بيكاري در روستاها، كاهش مهاجرت از روستاها به شهرها و نيز توسعه اقتصادي روستا موثر باشد.

حماسه اسلامي 6 بهمن سال 60، سرمايه و ميراث مردم آمل و مازندران است

 حجت الاسلام و المسلمين ابراهيم يعقوبيان امام جمعه شهر آمل با اشاره به اينكه حماسه اسلامي مردم آمل بايد در تقويم انقلاب ثبت و ضبط شود، بيان كرد: بايد به دنبال اين پرسش باشيم كه طي سال ها چرا اين افتخار و حماسه مردم به گونه اي تبيين نشده و اهميت آن برشمرده نشده است كه در تقويم ملي و انقلاب جاي گيرد.

وي با بيان اينكه مردم آمل هر ساله انتظار دارند كه ديدار رهبري به مانند سال 88 برايشان مهيا شود، تصريح كرد: زيارت رهبر معظم انقلاب اسلامي براي مازندران به بهانه سالروز حماسه اسلامي سال 60 آرزويي است كه براي آن بايد نهايت تلاش و كوشش را به كارگيريم.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اينكه حماسه اسلامي سال 60، سرمايه و ميراث مردم آمل و مازندران است، بيان كرد: بنده از رشادت و دفاع مردم آمل، به حماسه و عرفان نام مي برم كه بايد به عنوان الگو تبيين شده و به همه نشان داده شود.

وي با اشاره به دشمني هاي ديرينه غرب با ايران، تحريم نهادهاي انقلابي را نتيجه رشادت ها و اعتقادات ايراني ها به حوزه دين و شهادت بيان كرد و گفت: بايد بر روي نقاط حساسي كه دشمن براي آن برنامه دارد بيشتر مانور داد، دنيا با اسلاميت ايران مشكل دارد و آن را مانع تحقق اهداف خود مي داند.

امام جمعه آمل با بيان اينكه آنها از اسلاميت ما به ستوه آمده اند و اين نشان مي دهد ما بايد بر روي نقاط قوت خود كار كنيم، بر تلاش شبانه روزي مديران در راستاي خدمت رساني به مردم تاكيد كرد.

اجراي طرح بيمه سلامت در دو هزار و 20 محله كم برخوردار استان مازندران

اميد محبي معاون توسعه مدیریت و منابع انساني استانداری مازندران  در جلسه شوراي اداري شهرستان آمل با اشاره به اينكه موضوع بهره وري در استان مازندران با تدبير برنامه هايي در اين حوزه در حال نهادينه شدن است، تصريح كرد: بايد تلاش كنيم با اتصال زنجيره توليد علم و وارد شدن آن به حوزه توليد بهره وري را در حوزه هاي مختلف افزايش دهيم.

وي با تاكيد بر اينكه مهم ترين بخش قابل اتكاي مازندران در ارتقاي بهره وري شركت هاي دانش بنيان و مراكز رشد است كه نيازمند توجه ويژه اي هستند، افزود: تمامي دستگاه ها در شهرستان ها بايد تلاش كنند تا سهم خود را از توسعه بهره وري در مازندران ايفا كنند.

محبي با اشاره به اينكه كشاورزي و منابع انساني در مازندران قابل دسترس ترين و مهم ترين منابع براي اجراي طرح هاي ا رتقاي بهره وري هستند، عنوان كرد: امروز بايد در حوزه توسعه بخش كشاورزي با نگاه تامين امنيت غذايي و حفظ اقتدار غذايي برنامه هاي منسجمي اجرايي شود و مازندران اين ظرفيت كم نظير را دارد كه در اين بخش موفق عمل كند.

معاون استاندار مازندران با بيان اينكه امروز نااميدي و شكاف ميان دولت و ملت مهم ترين ابزار پيش روي دشمن است، تاكيد كرد: امروز براي نرسيدن دشمن به اهداف خود بايد در اين زمينه گام هاي مهمي برداريم و تلاش كنيم با خدمات رساني بي وقفه و واقعي فاصله ميان دولت و مردم را كاهش دهيم.

وي ايجاد اميد و اميدواري در ميان مردم را مهم ترين وظيفه مديران دستگاه هاي اجرايي بر شمرد و تصريح كرد: در اين امر بايد هوشيارانه و فداكارانه رفتار كنيم.

محبي از اجراي طرح بيمه سلامت در دو هزار و 20 محله كم برخوردار استان مازندران خبر داد و گفت: دولت سيزدهم در مازندران براي ايجاد چتر حمايتي بيشتر، توسعه بيمه اي در مناطقي كه از بيمه برخوردار نيستند را توسعه خواهد داد.

وي با اعلام اينكه ساختمان هاي بلااستفاده و مازاد دستگاه هاي اجرايي براساس ماده قانوني توسط دستگاه ها شناسايي و معرفي شوند،بيان كرد: اين ساختمان ها مي توانند در اختيار شركت هاي دانش بنيان توليد محور و توسعه محور قرار بگيرند.