دکتر کربلایی محقق و پژوهشگر مازندرانی پس از سال‌ها تلاش موفق شد برنجی از نوع رنگی و سبوس دار که برای گوارش و درمان بسیاری بیماری‌ها مفید است تولید کند.

این محقق مازندرانی کار خود را در روستای آقا ملک، جایی که در شالیزارهایش برنج به جای خوشه‌های طلایی سیاه می‌روید انجام داد؛ دستاوردی که ۳۲ سال در زمینه برنج تحقیق می‌کند آنهم نه فقط در ایران در کشور‌های مختلف.

برنج‌های رنگی سبوس دار که با تلاش وسیع‌تر و عمیق‌تر برای نتیجه بیشتر و بهتر به دست امد دارای خواص های بسیاری از جمله فیبر بالا که برای گوارش مناسب است می باشد، همچنین دارای آنتی اکسیدان و ضد سرطان است.

روز پژوهش ۲۵ آذر ماه است و بیش از ۴۰ مرکز پژوهش در استان مازندران فعالیت می‌کنند.