رشته های دامپزشکی ، فناوری های نوین و گیاهان داروئی وزیست فناوری رشته های هستند که درمازندران وکشور مورد نیاز ومفید است و دانشجویان سرمایه‌ای برای آینده پرفروغ کشور هستند/ علیرضا عزیزکمالی

کمال انلاین  / پدیدآورنده خبر: علیرضا عزیزکمالی/ مهندس امیر میران آملی رئیس کمسیون کشاورزی اتاق بازرگانی مازندران ، مدیر گروه تولیدی میران وکار آفرین برتر استان مازندران درسال 1400 در جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان 95 تا 97 دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل که با حضور فرماندار ویژه آمل ، سرپرست دانشگاه ودیگر مهمانان درسالن مجلل اکسین برگزارشد با اشاره به اینکه امروز جامعه به رشته های نیاز دارید که مثمر ثمر ومفید باشد گفت : دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تنها دانشگاه دولتی شهرستان آمل می باشد که دارای دانشکده های  دامپزشکی ، مهندسی فناوری های نوین ، زیست فناوری وگیاهان داروئی می باشد .

وی ادامه داد : زمانی که آقای دکتر حاجی زاده مسئولیت دانشکده رابرعهده گرفتند در کوچه جهاد آمل استیجاری بود ودانشگاه را بنا کردند که درخور شهر آمل وشما دانشجویان عزیز می باشد وتشکرهم داریم  از تلاش دکتر دومیر گنجی که زحمات زیادی در طول مسئولیتی که داشتند

وی ضمن تبریک  به دانشجویان فارغ التحصیل گفت : تلاش وزحمات دکتر حاجی زاده باعث شد که امروز دانشگاه دولتی درخور شان مردم آمل وشما دانشجویان عزیز داریم ودراین مسیر هم از تلاش دکتر دومیری گنجی هم

وی گفت : رشته های دامپزشکی  ، فناوری های نوین و گیاهان داروئی وزیست فناوری رشته های هستند که درمازندران وکشور مورد نیاز ومفید است و دانشجویان سرمایه‌ای برای آینده پرفروغ کشور هستند

استان مازندران قطب کشاورزی

رئیس کمسیون کشاورزی اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه استان مازندران قطب کشاورزی می باشد ادامه داد : کشور ایران به دلیل دارا بودن از اراضی کشاورزی زیاد، اقلیم مناسب و آب و هوای خوب مکان بسیار خوبی برای کشاورزی است. اما روش های سنتی برای موفق شدن در زمینه کشاورزی و افزایش محصولات و کشاورزی و صادرات کافی نیست، به همین دلیل باید متخصصانی در زمینه ماشین آلات کشاورزی پرورش بیابند تا از روش های های سنتی فاصله بگیریم.

مهندس میران آملی گفت : درست است که کشور ما خاک و منابع طیعی زیادی دارد اما اگر به طور صحیح استفاده نشود از بین می رود به همین دلیل باید افرادی باشند تا با تکیه بر دانش علمی و تجربه های عملی به تهیه و تدوین طرح هایی در جهت توسعه کشاورزی به صورت منطقه ای یا ملی بپردازند.

یکی از راهکارهای اصلی برای خلق ثروت از دانش، تشکیل شرکت های دانش بنیان است

مدیر گروه تولیدی میران ادامه داد : یکی از اهداف اصلی از انجام پژوهش های دانش محور، مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری، باید تبدیل دانش به ثروت ملی باشد. یکی از راهکارهای اصلی برای خلق ثروت از دانش، تشکیل شرکت های دانش بنیان است تا در قالب این مجموعه­های علم محور، اهدافِ پژوهش شده به طرح های تولیدی بدل شده و تولید کار و ثروت نمایند.

راه اندازی سایت پرورش گیاهان داروئی در دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل

مهندس میران آملی ، به توانمندی‌های بالای این شهرستان در بخش کشاورزی به خصوص در تولید گل و گیاهان زینتی و دارویی اشاره کرد و ادامه داد، وجود دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل که دانشکده مستقل علوم و گیاهان دارویی دارد راه اندازی سایت ها و مزارع پرورش گیاهان دارویی در سطح استان می تواند فرصتی مغتنم برای انجام تحقیقات داروسازی در مازندران باشد.

کار آفرین برتر استان مازندران درسال 1400 خاطرنشان کرد : با ورود شرکت‌های دانش بنیان باید با تکنولوژی در مهندسی و تولید ماشین آلات کشاورزی وبه سمت  کشاورزی هوشمند برویم که بتوانیم با حداقل وضع موجود بخش کشاورزی، بهره وری وتولید محصول را بیشتر وبا کیفیت داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد : بایستی از ظرفیت دانشگاه ، مراکز تحقیقاتی ، علمی وصاحب نظران استفاده کنیم وشهرستان آمل دربخش کشاورزی ظرفیت بالقوه ای وبا تولید کنندکان با انگیزه وجوددارد .

شرکت آمل جوجه در سال ۱۳۵۷ توسط آقای ابوالحسن میران آملی تحت عنوان مرغ گوشتی جهت تولید گوشت سفید در شهرستان آمل شروع به فعالیت نموده ودرحال حاضر با 800 پرسنل وزنجیره تولید دراستانهای مازندران وگلستان مشغول به فعالیت می باشد.

 

#علیرضاعزیزکمالی