عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان، حدود ۲۱۴ واحد صنعتی راکد و نیمه فعال در استان وجود دارد، افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی استان موظف هستند که با تسهیل گری و برچیدن قوانین مخل تولید در کنار بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی باشند.

کمال آنلاین / سیدمحمود حسینی پور با اشاره به اینکه حمایت از واحد‌های صنعتی با رفع موانع اداری و قوانین دست و پاگیر تولید، پیش نیاز توسعه استان است، گفت: گره‌های کوری که در مسیر توسعه صنعتی و اقتصادی استان وجود دارد باید باز شود و نباید بگذاریم که واحد‌های صنعتی در کنار دغدغه تولید، نگرانی‌های اداری در حوزه‌های بیمه ای، مالیاتی و بانکی داشته باشند.


استاندار مازندران با تاکید بر این نکته که در صورت حمایت نکردن از واحد‌های صنعتی، روند توسعه اقتصادی در استان ابتر می‌ماند، گفت: تغییر رویه دستگاه‌های اجرایی و خدماتی برای خدمت به بنگاه‌های اقتصادی استان یک اصل انکار ناپذیر است و مدیران در مسیر تردد صنعتگران به ادارات باید زیر پای آنان فرش قرمز پهن کنند.


او با اشاره به اینکه برای رونق تولید نیازمند کار جهادی و تلاش مضاعف هستیم گفت: ۳۱ واحد تولیدی استان در یک سال گذشته به مدار تولید بازگشته اند. ‎

استاندار مازندران برگزاری هفتگی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان را راهگشای رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی دانست و تاکید کرد: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم که حتی یک واحد صنعتی در استان بدون بررسی و پیگیری به حال خود رها شود.

حسینی پور ادامه داد: باید کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، محور توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در مازندران باشد و با بازگرداندن واحد‌های تولیدی راکد به چرخه تولید، به طور حتم آمار اشتغال‌زایی در استان افزایش چشمگیری می‌یابد.

او با بیان اینکه شهرک‌های صنعتی و پارک‌های علم و فناوری با اهمیت دادن به جوانان نخبه، زمینه را برای فعالیت شرکت‌های دانش بنیان فراهم کنند، گفت: بسیاری از این شرکت‌ها می‌توانند حتی در واحد‌های صنعتی راکد فعالیت کنند تا علاوه بر فعال سازی این واحد‌ها با نوآوری، زمینه را برای تولید کالای با کیفیت فراهم سازند.

عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان، حدود ۲۱۴ واحد صنعتی راکد و نیمه فعال در استان وجود دارد، افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی استان موظف هستند که با تسهیل گری و برچیدن قوانین مخل تولید در کنار بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی باشند.

حسینی پور با بیان اینکه بسیاری از قوانین مخل تولید را شناسایی کردیم، تاکید کرد: با نامه نگاری‌هایی که با رییس مجلس شورای اسلامی و وزیر صنعت، معدن و تجارت انجام خواهیم داد، درصدد حذف این قوانین غیرکاربردی هستیم.

استاندار مازندان با عنوان اینکه نباید هیچ صنعتگری پشت در اتاق مدیران دستگاه‌های اجرایی معطل شود، گفت: رسالت جلسات با محوریت اقتصادی، صنعتی و اشتغال زایی باید تسهیل گری و گره گشایی از مشکلات تولیدکنندگان باشد.

او ادامه داد: ارائه تسهیلات برای رونق تولید و شکوفایی اقتصادی واحد‌های صنعتی از سوی بانک‌های عامل استان با جدیت پیگیری شود، تا تولیدکنندگان با مشکل کمبود نقدینگی مواجه نشوند.