مهندس برارزاده مدیرعامل آبفای مازندران : برای اجرای طرح تقویت تامین آبرسانی به آمل عملیاتی شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه با آبدهی ۷۰ لیتر در ثانیه و اجرای خط انتقال آب به طول ۶۰۰ متر انجام شد.

کمال آنلاین   / خیابان امام رضا از جمله خیابانهای درسطح شهر آمل می باشد که مردم هرساله شاهد افت فشار آب ویا قطعی آب بودندکه مشکلاتی رابوجود می آورد که خوشبختانه با پیگیرهای مسئولین وقت شهری همزمان با هفته دولت درشهریور 1400 کلنگ آن بزمین زده شد که باتلاش مهندس قبادی مدیر آبفای شهرستان آمل وبا کمک ومساعدت مهندس برارزاده مدیرعامل آبفای مازندران در مدت شش ماه در فروردین سال 1401 و  با حضور مدیرعامل آبفای مازندران ، سرپرست فرمانداری ویژه آمل ، مدیریت آبفای شهرستان آمل ، اعضای شورای شهر و خانواده معظم شهداء و مردم به بهره برداری رسید.که با وارد مدار شدن این چاه با آبدهی ۷۰ لیتر در ثانیه مشکل چندین ساله نواحی شرق آمل واهالی خیابان امام رضا کمبود آب مرتفع خواهدشد

بهره مندی جمیعتی بالغ بر ۴۲۰۰ خانوارازاین پروژه

مهندس بهزاد برارزاده مدیر عامل شرکت ضمن قدردانی از تلاش کارکنان و زحمتکشان عرصه سقایی اظهار داشت: طرح آبرسانی به شهر آمل با هدف تقویت و تامین آب شرب سالم و بهداشتی با بهره مندی جمیعتی بالغ بر ۴۲۰۰ خانوار اجراء شد.

وی اعتبار هزینه شده برای این طرح را بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: برای اجرای طرح تقویت تامین آبرسانی به آمل عملیاتی شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه با آبدهی ۷۰ لیتر در ثانیه و اجرای خط انتقال آب به طول ۶۰۰ متر انجام شد.

مهندس برارزاده در بخش دیگری از سخنانش از تنش آبی در ۴۷ شهر استان خبر داد و افزود:پیگیر جذب اعتبارات مناسب برای برطرف کردن مشکلات آبرسانی و کمبود آب در استان از شرکت مهندسی آبفا کشور هستیم .

وی با اشاره به عقب ماندگی مازندران در بخش فاضلاب اظهار داشت : درصدد جذب اعتبار برای اجرای طرح های فاضلاب از بانک توسعه اسلامی هستیم که در صورت تحقق شاهد رشد بسیار خوبی در بخش فاضلاب ۵ شهر استان از جمله آمل خواهیم بود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مازندران در پایان خواستار مساعدت و همکاری شورای اسلامی و شهرداری آمل در راستای اصلاح شبکه توزیع این شهر با توجه به فرسودگی لوله ها شد.

**با افزایش جمعیت تامین آب موردنیاز منطقه نیاز به طرح ها و برنامه های جدید دارد

سید عباس حسینی فرماندار شهرستان آمل در این مراسم با تاکید بر توجه ویژه بر تامین آب شرب شهر آمل و جلوگیری از قطعی آب در زمان پیک مصرف تصریح کرد: با افزایش جمعیت تامین آب موردنیاز منطقه نیاز به طرح ها و برنامه های جدید دارد.

فرماندار آمل با بیان اینکه تقویت آبرسانی به روستاهای آمل نیز ضروری است، گفت: ییلاقات و روستاهای آمل از جمعیت زیادی برخوردار است و نیاز به تامین آب بسیاری از این روستاها مورد درخواست اهالی روستاست.

مجیدی کیا رئیس شورای اسلامی شهر آمل طی سخنان کوتاهی ضمن قدردانی از تلاش مدیر عامل و کارکنان شرکت آب و فاضلاب مازندران در حل مشکلات آب آشامیدنی این شهر از رفع کمبود آب شرب بخش وسیعی از شهر آمل با وارد مدار شدن این چاه ابراز خرسندی کردند.

**برای اجرای این پروژه آبرسانی اعتباری بالغ بر 40میلیارد ریال هزینه  شده است

مهندس علی قبادی مدیر اداره آبفای شهرستان آمل گفت : این طرح شامل؛ حفر یک حلقه چاه با آبدهی ۷۰ لیتر در ثانیه، اجرای خط انتقال آب به طول ۶۰۰ متر در اقطار ۳۱۵ میلی متر و طرح برق به طول ۱۰۰ متر با دیماند۸۰ کیلووات،  ۲۸ مترمربع اتاقک تابلوبرق و ۵۰۰ مترمربع محوطه سازی و خرید ۵۵۰ متر زمین می باشدکه ۴۲۰۰ خانواراز آن برخوردار شدند .

وی تاکید کرد : برای اجرای این پروژه آبرسانی اعتباری بالغ بر 40میلیارد ریال هزینه  شده است

وی درخصوص اصلاح وتوسعه شبکه آبرسانی درشهر وروستاهای شهرستان خاطرنشان کرد : لوله های فرسوده شبکه آبرسانی در شهر وروستاها در سال 99به مقدار 1026 متر ودر سال 1400 به مقدار 2548 متر اصلاح وبازسازی شده است

مدیر اداره آبفای شهرستان آمل با اشاربه به توسعه شبکه لوله گذاری در سطح شهرستان یادآورشد درسال 99 درشهر وروستا 8322 متر ودرسال 1400 به مقدار 8237 متر توسعه شبکه لوله گذاری انجام شد .

قبادی به آمار تحول لوله به روستاهای تحت پوشش وغیر تحت پوشش به منظور توسعه شبکه آبرسانی اشاره کرد و عنوان داشت : درسال 99 لوله های تحویلی 32705 متر ودر سال 1400 لوله های تحویلی 19129 متر بوده است .

وی درپایان از همشهریان عزیز درخواست نمود که در صرفه جویی آب بخصوص درفصل تابستان با این اداره همکاری داشته باشند تا شاهد قطعی آب در محلات شهر وروستاها نباشیم .

لازم بذکراست این امور تعداد 68500 مشترک شهری و 46300مشترک روستایی را تحت پوشش خدمات خود دارد