معاون امور اجتماعی بهزیستی استان مازندران با بیان اینکه باید زیست بومی اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی این مناطق اصلاح شود گفت : دستگاه‌ها باید از موازی کاری دوری کنند و فصل الخطاب منطقه و محله مشخص باشد.

کمال آنلاین  به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهرستان آمل ، حسین زاده اظهار داشت: گوشه نشینی و حاشیه نشینی بصورت فردی وگروهی مطلوب نظام اجتماعی نیست چون واژه حاشیه نشینی موجب محروم شدن امتیازات اجتماعی آن منطقه شده و خاستگاه خیلی از آسیب های اجتماعی در مناطق کم برخوردار بوده و حال مراجعین این مناطق و مسایل اجتماعی مربوط به این مناطق آسیب نشان از حال و آینده خانواده و جامعه می دهد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان مازندران با بیان اینکه  باید زیست بومی اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی این مناطق اصلاح شود گفت :  دستگاه‌ها باید از موازی کاری دوری کنند و فصل الخطاب منطقه و محله مشخص باشد.

وی از بهره مندی حدود ۸ هزارنفر از افراد مناطق کم برخوردار و حاشیه از خدمات مستمر وغیر مستمر بهزیستی مازندران با ۱۶ پایگاه خدمات اجتماعی در مناطق آسیب خبر داد و افزود :  مهمترین مشکل اینگونه مناطق ، فرزندان بازمانده تحصیل و فاقدین شناسنامه می باشند که انشالله با مصوبات امروز تا پایان سال جاری حل خواهد شد.

کبری اسفندیاریان نیز ضمن خوش آمد با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری بر عزم ملی ، تعامل و  توجه دستگاههای دولتی جهت ساماندهی مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین گفت: گسترش شهرها باعث شده  مناطق حاشیه نشین در متن شهر قرار بگیرند و متاسفانه رضوان ۳۸ سال هاست که در متن شهر قرار داشته و از حداقل امکانات برخوردار می باشد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان آمل بزرگترین مشکلات این منطقه را نداشتن شناسنامه افراد عنوان کرد و افزود: از ۹۸ خانوار ساکن در این منطقه ،  ۲۰ نفر فاقد شناسنامه بوده که از سنین ۷ الی ۱۸ سال هستند که همین امر منجر به عدم برخورداری این قشر از امکانات شهری شد.

اسفندیاریان از دیگر مشکلات این منطقه را افت فشار آب و قطعی آن دانست و افزود: برای بازسازی و مرمت خانه ها، حفر ۶ حلقه چاه  فاضلاب، تعویض سطل زباله و نبود امکانات بهداشتی مناسب  می باشد و ابراز امیدواری نمود تا با تعامل دستگاه ها ی مربوطه اینگونه معضلات حل گردد.