رییس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان آمل خبرداد: اتمام طرح جامع امامزاده عبدالله(ع) آمل نياز به حمايت و ياري مردم و خیرین دارد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین  / درجریان بازدید دکتر رضا حاجی پور نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس، دکتر علیرضا شریعت سرپرست فرمانداری ویژه آمل، امام جمعه، بخشدار، اعضای شورای شهر و شهردار شهر امام زاده عبدالله و دیگر مسئولین از روند اجرای طرح جامع امامزاده عبدالله(ع) آمل حجت الاسلام محمدهادی بهرامی رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آمل گفت: آستانه امامزاده عبدالله(ع) به عنوان یکی از بقاع شاخص استان و کشور است که سالانه شاهد حضور زائران از سراسر کشور بودیم ولی متاسفانه با شیوع بیماری کرونا عملا این حضور بسیار کمرنگ شده است.

**برای تسریع در اجرای طرح جامع آستان مقدس امام زاده عبدالله نیاز به اعتبارات ویژه می باشد

وی با اشاره به تسریع در عملیات ساخت حرم امامزاده عبدالله(ع) افزود: خوشبختانه اقدامات خوبی انجام شده است که بتوانیم هرچه سریع‌تر عملیات طرح جامع آستان مقدس امام زاده عبدالله را به اتمام برسانیم که برای تسریع در اجرای طرح جامع آستانه که به عنوان بزرگترین طرح جامع بازسازی مقبره امامزادگان در سطح مازندران است نیاز به اعتبارات ویژه می باشد.

رییس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان آمل با اشاره به اینکه سنگ کار کف ودور دیواره داخل امام زاده به اتمام رسیده است ادامه داد: به زودی گچ کاری و آئینه کاری داخل حرم مطهر شروع خواهد شد.

بهرامی با تاکید براینکه سیستم گرمایشی و سرمایشی به اتمام رسیده است یادآورشد: خوشبختانه با کمک نذورات مردمی و خیرین که جای تقدیر و تشکر دارد اقدامات بسیار خوبی در اتمام عملیات داخل صحن شده  است و درآینده به دنبال طراحی سردرگاه ورودی به آستان مقدس با طراحی سنتی، مدرن و قدیمی که تلفیق شده است را در دستور کار داریم.

وی با اشاره به اینکه اتمام طرح جامع امامزاده عبدالله همت عالی و نیازمند اعتبارات ویژه است گفت: با کمک قطره چکانی سرعت عملیات به کندی پیش می رود و به دنبال ایجاد پایداری درآمد ثابت هستیم که هزینه را جوابگو باشد و وابسته به ضریح نباشیم.

وی انجام کارهای عمرانی و خدماتی درحال حاضر آستانه را وابسته به ضریح و زائر سراها عنوان نمود و خاطرنشان کرد: با شیوع بیماری کرونا و عدم حضور زائران این درآمدها به صفر رسیده است.

رییس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان آمل ضمن دعوت از سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در این آستانه گفت: با توجه به اینکه شهر آمل در ورودی استان مازندران قرار دارد و سالانه شاهد حضور مسافران و گردشگران هستیم و از جهتی با کمبود هتل مواجه هستیم آمادگی واگذاری 41 واحد هتل آپارتمان را جهت تعمیرات و تجهیزات به سرمایه گذاران داریم که درتابستان و زمستان پذیرای زائران وگردشگران باشد و هم به گردشگری کمک کند و هم درآمد داشته باشد.

بهرامی با اشاره به واگذاری 300 واحد مغازه در دور حرم که بصورت سرقفلی واگذارشده و درآمد ناچیزی عاید می شود عنوان داشت: بزودی دنبال این هستیم که مغازه های جدیدی را دور حرم بسازیم که بدون سرقفلی باشد و برای تقویت آستان مقدس درآمد زائی داشته باشیم.

وی از وجود حمام قدیمی بمساحت 400 متر مربع جهت راه اندازی سفره خانه سنتی و بازارچه خبرداد که نیازمند به مشارکت سرمایه گذاران است.

وی همچنین از نصب 72 دستگاه دوربین حفاظتی و نصب کتبیه های دور ضریح با کمک مردم و خیرین خبرداد.

** مردم وخیرین بزرگوار در تمام امور پشتیبان ما بوده و هستند

دکتر حبیب الله رضوی نیا مدیر آستان مقدس امام زاده عبدالله آمل با قدردانی از همراهی خوب حجت الاسلام حیدری مدیرکل اوقاف وامور خیریه مازندران و حجت الاسلام بهرامی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آمل و اعضای هیئت امنا حجت الاسلام جواد آبرون و حاج عطا عیسی زاده در انجام امور محوله گفت: پس از شروع بکار هیئت امناء جدید روی 7 بخش ساماندهی نیروی انسانی، ساماندهی زائر خانه ها، خودرو، درآمد و مالی، عمرانی، امنیت پایدار و برنامه های فرهنگی را دردستور کار خود قرار دادیم.

وی ادامه داد: بیشتر درآمد آستان مقدس توسط ضریح و اجارات تامین می شده است که توانستیم دراین بخش ساماندهی خوبی انجام دهیم و در کنار آن خیرین خوب و علاقمندان به خاندان عصمت و طهارت که تمکن مالی داشتند را جذب کنیم.

وی با اشاره به اجرای طرح جامع آستان مقدس امام زاده عبدالله اشاره کرد: اقدامات خوبی از قبیل ساماندهی کل حرم مطهر، نصب مقرنس بالای ضریح، نصب سنگ دور حرم مطهر، بازسازی سقف و ناودانی بیش از 50 واحد زائر سرا دور حرم، جذب کمکهای خیرین درطرح مودت اعم از وسایل عمرانی مانند سیمان، گچ و ماسه و آهن آلات، ایجاد و نوسازی روشنایی داخل حرم مطهر و نظارت وکنترل، آماده سازی سردرب غربی بهمراه گلدسته که درحال انجام است، نصب کتیبه های دور حرم، بازسازی 100 واحد اتاق زائر سرا، بازسازی 20 چشمه سرویس بهداشتی، تعمیر نانوائی جهت استفاده زائرین و مردم، ساماندهی وکنترل اتاق اجارات و زائر سراها، بررسی وتعمیرات اساسی موتورخانه ها، تاسیسات اتاقها و زائر سراهای دور حرم مطهر، پیگیری و نصب دوربین درحرم مطهر و محوطه به تعداد 72 دستگاه و... مطالبی راعنوان داشت.

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا وکم شدن زائرین عنوان داشت: متاسفانه با شیوع این بیماری شاهد مشکلات درآمدی شدیم که خوشبختانه با ورود خیرین بزرگوار خصوصا خیرین جوان آقایان حاج آقا لطف الله حق شناس، حاج آقا حمید محسنی و حاج آقا مصطفی رحمانی که در تمام امور پشتیبان ما بوده و هستند و توانستیم مشکلات را یکی پس ازدیگری مرتفع سازیم.

مدیر آستان مقدس امام زاده عبدالله آمل درپایان خاطرنشان کرد: همه ما به خاندان عصمت وطهارت علاقه ویژه ای داریم که این امامزادگان رابه عنوان مامن مومنین می دانیم و برای اتمام طرح جامع نیازمند اعتبارات ویژه دولتی و کمک و همراهی مردم و خیرین هستیم.

**آستان مقدس امام زاده عبدالله به عنوان یکی از شاخص ترین امام زادگان در سطح استان و کشور است

دراین دیدار دکتر رضا حاجی پور نماینده مردم شهرستان آمل در مجلس با اشاره به اینکه آستان مقدس امام زاده عبدالله برای همه قابل احترام و یادآور خاطرات گذشته است گفت: آستان مقدس امام زاده عبدالله به عنوان یکی از شاخص ترین امام زادگان در سطح استان و کشوراست و متاسفانه چندسالی است که بعد از تخریب و اجرای طرح جامع جدید به علت کمبود اعتبارات؛ عملیات اجرائی به کندی پیش می رود.

وی اشاره کرد: حتما برای تامین اعتبارات با رئیس سازمان اوقاف وامور خیریه کشور واستاندار مازندران ملاقات خواهم نمود که بتوانیم با تامین اعتبارات کشوری و تامین بودجه از طریق سازمان برنامه بودجه استانی بزودی این طرح به اتمام برسد