عزت یداللهی مسئول نهضت سواد آموزی شهرستان آمل : طبق آمار در سال 1395 تعداد بیسوادان در شهرستان آمل 6000 نفر بودند که هرساله از تعداد آن کم می شود و امیدواریم با شناسایی افراد 10 الی 20 سال بتوانیم آمار را به صفر برسانیم و همه افراد جامعه را با سواد کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبرنگار آوای کمال /  / سواد؛ معضلات اجتماعی، زیست محیطی و مشکلات بهداشتی و بسیاری از مشکلات دیگر شهروندان و جامعه را کاهش می‌دهد، بنابراین هرچه سواد شهروندان بالاتر رود زحمت حاکمان برای مدیریت جامعه کم‌تر خواهد شد و هر چه اشخاص صاحب توانایی بیشتری شوند خواهند توانست به نحو بهتری خود را اداره کنند. برای ریشه‌کنی بی‌سوادی به یک عزم جدی نیاز داریم و هر سازمانی باید نقش خود را در این مهم برعهده بگیرد.

همزمان با هفته سوادآموزی فرصتی دست داد برای تنویر افکار عمومی درخصوص اقدامات صورت گرفته در شهرستان آمل در امر ریشه کنی بیسوادی گفتگویی اختصاصی با عزت یداللهی مسئول نهضت سواد آموزی شهرستان آمل داشته باشیم.

 وی ضمن تبریک هفته سوادآموزی به همه زحمتکشان دراین عرصه گفت: سه رکن اصلی در سواد آموزی وجود دارد : 1 – آموزش دهنده 2 – آموزش گیرنده 3 – محتوا

**نهضت سواد آموزی شهرستان آمل کارنامه خوبی در سطح استان و حتی کشور دارد

وی بیان داشت: باتوجه به تلاش آموزش و پرورش و نهضت سواد آموزی؛ سوادآموزان منطقه آسیب مورد هدف ما می باشند و نهضت سواد آموزی شهرستان آمل کارنامه خوبی در سطح استان و حتی کشور دارد و در این زمینه در سال 97 تعداد 1227 نفر ، در سال 98 تعداد 913 نفر و در سال 99 تاکنون 776 نفر آموزش دیده و در حال آموزش هستند که در این زمینه بودجه هایی هزینه گردید که نیاز به حمایت همه جانبه دیگر دستگاههای اجرایی می باشد و اقلام آموزشی بصورت رایگان بین متقاضیان توزیع می شود.

وی اظهارداشت: طبق آمار در سال 1395 تعداد بیسوادان در شهرستان آمل 6000 نفر بودند که هرساله از تعداد آن کم می شود و امیدواریم با شناسایی افراد 10 الی 20 سال بتوانیم آمار را به صفر برسانیم و همه افراد جامعه را با سواد کنیم.

مسئول نهضت سواد آموزی شهرستان آمل با اشاره به شیوع بیماری کرونا و عدم حضور سوادآموزان در سر کلاسها یادآورشد: خوشبختانه با حمایت های خوب مدیریت آموزش وپرورش آمل و همکاران عزیز 40 فیلم آموزشی تهیه گردیده که 3 فیلم آموزش در رسانه ملی در شبکه مازندران پخش شد و مورد استقبال قرار گرفت.

یداللهی عنوان داشت: فیلم های آموزشی برای غیر حضوری تهیه گردیده که برای نمایندگان سواد آموزی درمنازل ارسال و آموزش سواد آموزان از این طریق انجام می شود.

 وی با اشاره به دادن مجوز یادگیری محلی به شهرستان آمل گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، طرح راه اندازی مراكز یادگیری محلی به منظور توانمند سازی افراد برای رسیدن به یك زندگی عالمانه و هدفمند در دستور كاری سازمان نهضت سوادآموزی در چند سال اخیر قرار گرفته است.

وی اشاره کرد: این طرح با همکاری موسسه غیردولتی آریا نیکان با سرپرستی خانم اشرف و با مدیریت خانم رصدی دربخش امام زاده عبداله شروع شده که آموزش هایی از قبیل مهارت خیاطی، بافندگی، ایمنی، مشاوره، شیرینی پزی ، قالی باقی و... صورت می گیرد.

 مسئول نهضت سواد آموزی شهرستان آمل عنوان داشت: همزمان باشیوع بیماری کرونا با همکاری همین موسسه 12 هزار ماسک و50 دست لباس گان وپاپوش دربین بیمارستانهای آمل و دستگاههای دولتی و غیر دولتی توزیع شد.

وی تاکید کرد: تا کنون 300 نفر سوادآموز تحت آموزش نهضت سواد آموزی قراردارند که دوره های سوادآموزی معادل سوم ابتدائی، انتقال معادل ششم ابتدائی و دوره تحکیم سواد و همچنین مکمل های سواد آموزی مانند طرح خواندن با خانواده، طرح نماز کلید بهشت، برپایی کلاس کامپیوتر ICDL، حلقه کتابخوانی و... را فرا می گیرند.

یداللهی به برنامه های هفته سوادآموزی از قبیل برگزاری جلسه پشتیبانی  شورای سواد آموزی آمل ، تجلیل از 5 نفر از پیشکسوتان سوادآموزی ، برگزاری مسابقه انشا نویسی برای 200 نفر سواد آموز دوره انتقال ، اجرای طرح نماز کلید بهشت بین سوادآموزان ، کاشت نهال به 176 شهید سازمان نهضت سوادآموزی وشهید آموزشیار شهرستان آمل اسکندر بهزادی درمدرسه عصمیته که در گذشته این نهال ها کاشته شده است وقدردانی از خانم فرجی چهره موفق که با گرفتن لیسانس زبان انگلیسی به عنوان آموزش دهنده مشغول بکار هستند اشاره کرد. 

وی با اشاره به نقش همکاری دستگاههای اجرائی درریشه کنی بیسوادی درآمل خاطرنشان کرد: در همین راستا ادارات شبکه بهداشت، بهزیستی، کمیته امداد، اداره زندان، ثبت احوال ، پست، اوقاف، سازمان تبلیغات اسلامی و بخشداران تابعه نهایت همکاری را دارند که جای تقدیر وتشکر دارد.

 مسئول نهضت سواد آموزی شهرستان آمل درپایان از همکاری دکتر شریعت سرپرست فرمانداری ویژه و رئیس ستاد پشتیبانی نهضت سوادآموزی آمل، امامان جمعه، دکتر حاجی پور نماینده مردم آمل ولاریجان درمجلس، دکتر مرزبند مدیر و معاونین آموزش وپرورش آمل و همکاران پرتلاش وساعی که در امر نهضت سوادآموزی همکاری نمودند قدردانی کرد.