دکتر داود دومیری گنجی،دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل : دانشگاه فناوری نوین آمل فعالیت خود را از سال 1394 با حکم فرهادی وزیر وقت علوم و تخقیقات آغاز کرده و در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد به جذب دانشجو پرداخته است.

کمال آنلاین / دکتر داود دومیری گنجی،دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن تبریک انتصاب آقای دکتر علیرضا شریعت به عنوان فرماندار جدید شهرستان آمل و ارائه گزارشی از دانشگاه به اهمیت وجود  اولین دانشگاه دولتی شهرستان آمل و تاثیر همه جانبه این دانشگاه در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اشاره کردندوی ادامه داد : دانشگاه فناوری نوین آمل فعالیت خود را از سال 1394 با حکم فرهادی وزیر وقت علوم و تخقیقات آغاز کرده و در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد به جذب دانشجو پرداخته است.

وی با بیان رشد روند انجام کار برای فعالیت دکتریار در این مجموعه علمی و در جریان بودن سه پرونده برای افزایش این تعداد، افزود: تمام تلاش خود را برای فعالیت بهترین و شاخص‌ترین اساتید و نخبگان به کار بستیم هر چند در سال تحصیلی جاری بیش از 40 استاد در 11 رشته مختلف فعالیت داشتند.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اعلام اینکه پنج حکم جدید استادی برای مراحل اجرایی وارد شورای جذب شده است، تصریح کرد: یک هزار و 650 دانشجو در سه مقطع کاردانی کارشناسی و کارشناسی ارشد و ۴۰ کارمند در دانشگاه تلاش دارند.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اعلام برگزاری هر ساله دو کنفرانس داخلی، ملی و بین‌المللی در این دانشگاه، تصریح کرد: راه‌اندازی رشته‌های مجازی از دیگر اقدامات این دانشگاه برای آینده است البته برای گسترش فضاهای فیزیکی و علمی با فعالیت مجدد پروژه‌های ناتمام نیز برنامه متنوع داریم.

این مسؤول با اشاره به پروژه‌ ملی دامپزشکی با پیشرفت ۸۰ درصدی، خاطرنشان کرد: حدود یک سوم از دانشجویان این دانشگاه را علاقمندان رشته دامپزشکی شکل می‌دهند که تاکنون برای پروژه ملی دانشگاه دامپزشکی حدود 11 میلیارد تومان هزینه شد و امید داریم این پروژه بزرگ برای سال تحصیلی آینده به بهره‌برداری برسد.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اشاره به فعالیت گسترده در ایام شیوع ویروس کرونا برای تولید مواد ضدعفونی، دستکش و ماسک به همراه توزیع آن در سطح شهر آمل، استان مازندران و کشورمان، متذکر شد: این اقدام با همکاری نیروهای سپاه پاسداران، خیران و دانشجویان بوده است.

دومیری‌گنجی با بیان اینکه دانشگاه فناوری‌های نوین تنها دانشگاه شمال کشور است که به یوسرن USERN متصل است، گفت: یوسرن شامل آموزش و پژوهش همگانی بدون مرز بوده و مرکزی است که دانشمندان بزرگ یک درصد دنیا را با هم ارتباط می‌دهد.

 

وی با اشاره به اینکه پس ار عضویت دو ساله در یوسرن رتبه بسیار خوبی را از آن خود کردیم و در بین دانشگاه‌های برتر جای داریم، بیان کرد: با برنامه‌های مدون در نطر داریم تا محققان یک درصد بیشتری را تربیت کرده و اساتید با درجه علمی بالا و صاحب تألیفات بین‌المللی و دارای تشویق‌های ارزنده را تحویل جامعه دهیم.

 و حمایت دستگاه های مدیریتی شهرستان من جمله فرمانداری از این دانشگاه را خواستار شدند. بیان کرد: دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل آماده هرگونه همکاری با فرمانداری در راستای توسعه شهرستان آمل می باشد.

دکتر علیرضا شریعت فرماندار محترم شهرستان  با قدردانی از تلاش وفعالیت رئیس ، معاونین وهمه استاد وکارکنان دانشگاه درجهت رشد وبالندگی شهرستان آمل گفت : دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل یک فرصت برای شهرستان می باشد  و امیدواریم از ظرفیت های این دانشگاه در راستای توسعه شهرستان استفاده کافی به عمل آوریم .

دراین دیدار معاونین و مسئول روابط عمومی دانشگاه دولتی فناوری های نوین شهرستان آمل حضور داشتند